Přejít na obsah

A zas otacky

suppressu

Doporučené příspěvky

Caute vsetci.Precital som tu snad vsetko ,co sa tyka otacok ,ale akosi som nenasiel nic take ,co by sa tykalo mojho problemu.Ak to ovsem je problem.No ide o to ,ze vzdy ked rano nastartujem (ak nemam zamrznutu baterku :) ) tak otacky mi vyskocia kdesi ku 1000-1100 a po jazde mki klesnu k normalu 7500-8000.A tak isto aj spotreba pri stati rano je okolo 0.8 a po jazde klesne na 0.6.Kdesi som tu zazrel ,ze tie otacky sposobuje sitic ,ale to sa mi nezda ,lebo mi to zacalo robit zhruba pred mesiacom.Cim to moze byt?

A aby som nezabudol,vsetko je povypinane (kurenie ,radio,svetla....)A vag tak isto neukazuje nic ,okrem bohatej zmesi v prvom valci.

F1 1.2 htp 12v 9/2004

Editováno: , autor: suppressu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty to fakt vytacis az k 8000?:D ses urcite 2x spletl .. 750-800 :) ale ja mam myslim u 1.2HTP normal 900 .. a nekdy i 920 .. proste ta jedna carecka pod 10 .. a nekdy je to tesne nad ni :) a ted v mrazech je to stabilne na vonobehu hned po nastartovani na 10.. ja bych to tak nechal myslim si ze je to normalni kdyz je zima. V zime hold pojedes za vic :)

Odkaz ke komentáři

Když po delším stání a studeném motoru nastartuju mám také otáčky přes 1000, po chvíli to spadne a u teplého motoru jsou 750. Už se to tu někde řešilo v HTP sekci, nějak se mi nezdá, že by to začalo z ničeho nic, považuji to za normální projev studeného motoru, hlavně v té kose, aspoň máš teď co pozorovat :)

A těch 8000 je taky pěkných :smich:

Editováno: , autor: amissus
Odkaz ke komentáři

No je pravda ,ze je lepsie ludi rozosmiat ,ako rozplakat pripadne dostat nejake to varovanie......

No tesi ma ,ze je to normalne (prestavam si byt isty tymi mojimi 99%),ale priznam sa ,ze v niektorych situaciach som dost velky streso.Ked ta 3 krat necha auto v stichu (nastastie zatial nie moje klop,klop) a z toho raz v Nemecku na dialnici medzi Kolinom a asi 40km vzdialenym odpocivadlom....no nie je ti vsetko jedno. Ale tych 8000 je fakt dost ..... :p

Odkaz ke komentáři

Asi sa mi "nechcelo" nieco hladat.Nie je tu teoreticky ziadny system vyhladavania.Je mi jasne ,ze je to ceske forum ale niekedy cloveka uz nebavi hladat kadejake kombinacie slov .ci ceskych alebo slovenskych.....pripadne sa tu predierat temami ktore ani nesuvisia s problemom ktory clovek chce riesit...Napr.Asi dva dni som sa tu snazil nieco najst ohladom vag kablu ktory by som si chcelkupit ,nech nemusim furt niekomu nieco platit.Dozvedel som sa akurat ,ze modry co sa predava na Aukre je shit ,potom ,ze je v pohode ,potom ,ze je nejaky kkl a nejaky hex.....proste vobec som sa nedozvedel aky kabel.Klasikcku jednoduchu odpoved typu "mam taky a taky kabel ,funguje s win7..tento si kup."Asi chapes co chcem povedat.

Odkaz ke komentáři

k tomu kabelu, mám modrý z Aukra už dva roky a funguje bez problémů (ale provozuji ho na Vistách). Jinak k tomu vyhledávání, musím s tebou v něčem souhlasit, páč to nebere kratší slova jak čtyřpísmenné a to je mnohdy právě ten největší kámen úrazu, když chceš najít právě tato klíčová VAG, ABS, ASR, EPC a problémy s tím spojené a ono se ti to vrací jako chybová hláška ... tak je to fakt na posr.ní :aggressive:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...