Publikováno Únor 26, 201114 r Ahojte, mam problem s tvorenim map na prednom celnom skle. Auto parkujem v garazi a okno sa mi nerosi, jazdim stale ze mam nastaveny ofuk predneho skla - skusal som aj naopak. Po par dnoch sa mi ale na spodnej casti okna od pristrojovej dosky vytvoria mastne mapy a dost mi to vadi pri jazdeni. Uz som ich X krat zotrel so servitkou ale po par dnoch su znova spat. Predne sklo som uz lestil snad s 5 roznymi pripravkami a som z toho zufaly :-(. Auto mam od leta a stale mam s tym takyto problem. Na druhych autach s tym problem nemam, takze to nie je ani tymi prostriedkami na umyvanie. Nemate podobny problem?
Únor 26, 201114 r Co zkusit vyčistit ventilaci??? Jsou na to přípravky. Jinak jak je na tom prachový filtr???
Únor 26, 201114 r Cau. Tady se mi to deje, ale mel jsem za to, ze to je kvuli mycce a voskovani. Takze jsem dale neresil. :-(
Únor 27, 201114 r Taky bych to typnul na bordel ve ventilaci a zasranej kabinovej filtr. Pokud vodmaštění skla pomůže jen na chvilku. Teda pokud se to děje zevnitř. Myčka a voskování by zasírala sklo zvenku. Mám zamastilo sklo jeho umejvání u benzínek. Teď už mám přípravek na skla v autě a je klid.
Březen 20, 201114 r Co zkusit vyčistit ventilaci??? Jsou na to přípravky. Jinak jak je na tom prachový filtr??? Ahoj, čo doporúčaš?Ďakujem
Březen 20, 201114 r Docela se mi osvědčil SONAX. Ale hlavní je začít výměnou filtrů. Prachovým a pylovým. Alespoň já jsem to tak udělal a je zatím klid.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.