Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, mam problem s tvorenim map na prednom celnom skle.

Auto parkujem v garazi a okno sa mi nerosi, jazdim stale ze mam nastaveny ofuk predneho skla - skusal som aj naopak.

Po par dnoch sa mi ale na spodnej casti okna od pristrojovej dosky vytvoria mastne mapy a dost mi to vadi pri jazdeni. Uz som ich X krat zotrel so servitkou ale po par dnoch su znova spat.

Predne sklo som uz lestil snad s 5 roznymi pripravkami a som z toho zufaly :-(. Auto mam od leta a stale mam s tym takyto problem.

Na druhych autach s tym problem nemam, takze to nie je ani tymi prostriedkami na umyvanie.

Nemate podobny problem?

Co zkusit vyčistit ventilaci??? Jsou na to přípravky. Jinak jak je na tom prachový filtr??? ;)

Cau. Tady se mi to deje, ale mel jsem za to, ze to je kvuli mycce a voskovani. Takze jsem dale neresil. :-(

Taky bych to typnul na bordel ve ventilaci a zasranej kabinovej filtr. Pokud vodmaštění skla pomůže jen na chvilku. Teda pokud se to děje zevnitř.

Myčka a voskování by zasírala sklo zvenku. Mám zamastilo sklo jeho umejvání u benzínek. Teď už mám přípravek na skla v autě a je klid.

• 3 týdny později...

Co zkusit vyčistit ventilaci??? Jsou na to přípravky. Jinak jak je na tom prachový filtr??? ;)

Ahoj, čo doporúčaš?Ďakujem

Docela se mi osvědčil SONAX. Ale hlavní je začít výměnou filtrů. Prachovým a pylovým. :) Alespoň já jsem to tak udělal a je zatím klid. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.