Pacikus Vloženo 28. Únor 2011 Vloženo 28. Únor 2011 Dobrý den, potřebuji poradit. O víkendu mi na parkovišti někdo urazil vnější zrcátko na straně řidiče. Chtěl bych se zeptat, zda-li se dá sehnat pouze ta část, která je zakroužkovaná na přiloženém obrázku. Jelikož mám pouze ten závit, na kterém se zrcátko otáčí, urvaný. Sklo je v pořádku. Citovat
boobika Vloženo 28. Únor 2011 Vloženo 28. Únor 2011 pokud ti jde jen o tu stopku s trojúhelníkem, co drží na dveřích, tak to jsem zvlášť neviděl. můžeš kouknout na vrakáč na nějaké rozbité zrcátko. přehodit to jde (někteří to dělaj když mění za zrcátka z ochcávky). a nebo potom nové celé zrcátko. Citovat
kibi Vloženo 28. Únor 2011 Vloženo 28. Únor 2011 vrakoviště, nebo pořídit použité komplet zrcátko...tvé vyndat, přehodit tvou krytku v laku a namontovat na auto popravdě i kdyby to jako díl prodávali, stál by ve škodovce více jak koplet použité zrcátko tady něco za 200,- http://auto.bazos.cz/inzerat/8787298/Fabia-LP-elzrcatko.php Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.