brasel Vloženo 2. Březen 2011 Sdílet Vloženo 2. Březen 2011 zdravim vsechny snad sem to dal do spravne sekce ,co vy nato jde neco predela?? pamatuj si ze treba favorit tam se davala z felicie palubovka a dalsi upravy , ted resim sedacky a koukam i po jinych vecech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 4. Březen 2011 Sdílet Vloženo 4. Březen 2011 (editace) na sedacky je potreba redukce: Editováno: 4. Březen 2011, autor: zdesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirina5 Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 A nebylo by jednodušší do octavky II dát nějaké věci z octávky I? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdesim Vloženo 7. Březen 2011 Sdílet Vloženo 7. Březen 2011 ucel je stavajici auto vylepsit kdyz by sli prendat napr. budiky, tak uz tam mam maxidot z O2 hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brasel Vloženo 10. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2011 sedacky mam uz v aute ale snad se najde nekdo co tam dal i jine veci :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 Znám jednoho, co přehodil řidiče. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Stěrače s ramínkama, o víkendu provedeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 Zadne svetla taktiez provedeno na mojom aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 No, tak to v tom případě už tu můžete napsat, že VŠE. Myslím, že původní dotaz byl: "přehodit při co nejmenších úpravách" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 Ty zadní světla přeci jsou malá úprava Stačí oříznout pár cm plechu a stříknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 No, to mi připomnělo když jsem si koupil Feldu, tak se kámoš ptal "Sis koupil nové auto, co?" a já mu odpověděl, že ne "...jen jsem potřeboval opravit na 105-ce trochu kastli, vyměnit přední blatníky, vyvařit zadní lemy a tak jsem se do toho zabral, že už mi vadil i motor v zadu, tak sem ho jen přehodil do předu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 16. Duben 2012 Sdílet Vloženo 16. Duben 2012 :D tak tenhle rozhovor si dovedu zive predstavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.