Publikováno Březen 2, 201114 r zdravim vsechny snad sem to dal do spravne sekce ,co vy nato jde neco predela?? pamatuj si ze treba favorit tam se davala z felicie palubovka a dalsi upravy , ted resim sedacky a koukam i po jinych vecech :)
Březen 7, 201114 r ucel je stavajici auto vylepsit kdyz by sli prendat napr. budiky, tak uz tam mam maxidot z O2 hned
Březen 10, 201114 r Autor sedacky mam uz v aute ale snad se najde nekdo co tam dal i jine veci :palec2:
Duben 9, 201213 r No, tak to v tom případě už tu můžete napsat, že VŠE. Myslím, že původní dotaz byl: "přehodit při co nejmenších úpravách"
Duben 16, 201213 r No, to mi připomnělo když jsem si koupil Feldu, tak se kámoš ptal "Sis koupil nové auto, co?" a já mu odpověděl, že ne "...jen jsem potřeboval opravit na 105-ce trochu kastli, vyměnit přední blatníky, vyvařit zadní lemy a tak jsem se do toho zabral, že už mi vadil i motor v zadu, tak sem ho jen přehodil do předu."
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.