Přejít na obsah

JE PROBLEM SO SERVOM??? PLEASE HELP

gabi

Doporučené příspěvky

Zdravim, mam Fabiu 1.4 TDI rok vyroby 2004, a mam nasledovny problem:

Pocas jazdy zacnu svietit kontrolky ABS a ASR. Fabca ide v pohode az do momentu ked cca 30 sekund nato zacne svietit kontrolka SERVO - ktore nasledne aj prestane fungovat cize auto sa ovlada tazsie jak traktor.

Dalej sa auto zacne chovat ako keby odpajalo vsetko co sa da od elektriky aby s tym clovek dakde dosiel, raz mi vyplo podsvietenie palubovky, nasledne preplo stretavacky na parkovacky (v noci...), nefunguju smerovky atd...

Ked s tym nasledne dojdem na parkovisko a vypnem motor, znova o par sekund uz auto nastartovat nejde.

Prvy odbornik mi vravel ze tam mam vymenit baterku: Je tam uplne nova tusim 74A baterka problem vsak nezmizol.

Druhy odbornik mi zmeral privod do baterky a ze to nedostava dostatocny prud baterka. Tak ze mi vymeni alternator. Na moje pocudovanie (odstupom casu) auto asi mesiac fungovalo no problem sa objavil znova. Auto som odstavil lebo zase neslo nastartovat.

Bol som aj v servise na diagnostike vyhodilo mu tam vraj len "sporadicke chyby" mam ten vypis.

Prosim Vas ak mate niekto s tymto skusenosti poradte co by to mohlo byt za problem, v servise im vecsinou ide len o to nech vas poriadne zderu ked tomu nerozumiete. Prikladam aj vypis co mi spravili v jednom servise

Vopred dikes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...