mobb77 Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Tak jsem o výkendu lakoval své nové kliky a při té příležitosti jsem si je udělal podle svého gusta.Jen omluvte kvalitu fota je to z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 26. Červen 2006 Sdílet Vloženo 26. Červen 2006 Zdá se že jsi lakoval na "neviditelno", nebo je něco špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Hmmmm pekna uprava,nalakujes aj mne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Ghost tuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Tak pokus č.2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 pekne, to jsem mel v umyslu take, ale pak jsem se na to vyprdnul...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 27. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 Chtěl jsem něco jiného než polepy od Milotecu,tak jsem si jeden polep pujčil od tchána a dopadlo to jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 27. Červen 2006 Sdílet Vloženo 27. Červen 2006 naprosto presne jsem to mel v planu... co ten zamaskovanej mega napis NO FEAR.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Lak tedy nevidim, ale napad se ceni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 kdyz me se ty dirky nelibi, sorry libi se mi zuzeni klik nebo vykusy ale to uz by bylo kopirovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 sice už to asi vypadá hodně blbě, ale mám stejnej názor jako amogh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 28. Červen 2006 Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 no jo no, čo sa dá robiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 naprosto presne jsem to mel v planu...co ten zamaskovanej mega napis NO FEAR.. To víš to jsou ty začátky : : : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Lakované jsou, ale je to blbě vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 28. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2006 Amogh & Kláca: Jasný, že žádný terno to nejní,na druhou stranu to vypadá lépe než v karbu nebo v chromu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.