Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Byl by zájem uspořádat sraz majitelů? Případní zájemci napište odkud jste. Místo a čas se doladí později.

1) strýček BOB - Praha

Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa )

mylys - Vyškov

Artigas - Olomouc

Jz73 - Praha

Dovolím si dosavadní zájemce poněkud zprůměrovat :p

strýček BOB - Praha

mylys - Vyškov

Artigas - Olomouc

Jz73 - Praha

WalkerT - Mladá Boleslav

zatím nám takto jako oprimální místo k uspořádání srazu s ohledem na přibližně totožnou dojezdovou vzdálenost pro všechny zúčastněné vycházejí plus-mínus Kvasiny a tam se vyrábí hádejte co ??? :lol::'>

Roomstery a Superby :)

Upraveno od tetkauni

Óóóóóóóóó jak jsi bystrý chlapče, ano R i S jsou správně - a dál ??? ..............

PS: co Tvůj Yetík, už se to konečně blíží k předání po opravě ???

Upraveno od Sranki
prosim, necituj predchadzajuci prispevok

Dál ještě Yetíci :p

Auto budu mít v úterý doma dle plánu servisu, zítra dodělají a čeká se jen na krycí dopis od pojištovny

xalienx - Praha :kol-83:

xalienx - Praha nám statistiky a dojezdy zatím nikterak nemění, Pražáci můžou přijet společně nebo dohromady s jedním autem :p zítra zkusím zjistit, zda by případně nešla uspořádat menší exkurze do výroby, jistě by to bylo pro mnohé hodně zajímavé podívat se jak jejich vozítka vznikala, ale v sobotu to bude zřejmě trošinku problém, no uvidíme co se dá a nedá :excl:

Vzdálenosti :

Tetkauni- Mařenice ( Česká Lípa ) - 163 km

mylys - Vyškov - 164 km

Artigas - Olomouc - 122 km - zatím nejbllíž, bere do Tuláka dřevo :p

WalkerT - Mladá Boleslav - 154 km

Jz73 - Praha - 153 km

xalienx - Praha - 153 km

strýček BOB - Praha - 153 km

Upraveno od WalkerT

• Autor

strýček BOB - Praha

mylys - Vyškov

Artigas - Olomouc

Jz73 - Praha

WalkerT - Mladá Boleslav

xalienx - Praha

Tedy Kvasiny, panečku. Kousek je Rudník a Penzion Heřman v restuaraci mají výbornou pečenou kachničku :) Kdyžtak navrhujte nějaká vhodná místa pro setkání, HK, Pardubice, Jihlava, tak aby to měl každý přibližně stejně daleko.

V Pardubicích je zajímavé toto: http://www.roadcafe.cz/

Upraveno od strycek_BOB

xalienx - Praha nám statistiky a dojezdy zatím nikterak nemění, Pražáci můžou přijet společně nebo dohromady s jedním autem :p zítra zkusím zjistit, zda by případně nešla uspořádat menší exkurze do výroby, jistě by to bylo pro mnohé hodně zajímavé podívat se jak jejich vozítka vznikají, ale v sobotu to bude zřejmě trošinku problém, no uvidíme co se dá a nedá :excl:

No jo,no, já že máme to sčítání, tak jsem zblblí a nechtěl jsem kazit statistiku :) Každopádně společnou jízdu neschvaluji. Tešil jsem se právě na to, jak se někde sejde kopec Yetíků... Jinak ta exkurze je fakt skvělí nápad :palec2:

Chtělo by to posunout trošku víc na východ: myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) ;)

No jo,no, já že máme to sčítání, tak jsem zblblí a nechtěl jsem kazit statistiku :) Každopádně společnou jízdu neschvaluji. Tešil jsem se právě na to, jak se někde sejde kopec Yetíků... Jinak ta exkurze je fakt skvělí nápad :palec2:

Neboj, nejsem žádný sčítací komisař a čím víc Yetíků pohromadě tím líp samosebou, ta věta o společném dojezdu byla myšlena zcela ironicky, neumím si představit, ža by se tam někdo nechal dovézt kolegou a ukazoval nám fjen otky :help: Exkurzi bych (pokud bude možná) viděl na sobotu ráno, pak nějaký přejezd třeba někam na trochu terénu, následně přesun na ubytovací souřadnice, nejspíš nějaký ten kemp pro auta a stany, oheň, pokec, grilovačka, spánek a v neděli dle situace rozprch do domovských souřadnic, ale nikomu nic nevnucuji a je to jen na uvážení, äktivitě se přece meze nekladou ....

Chtělo by to posunout trošku víc na východ: myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště) ;)

No, ono to tak asi i dopadne. Stačí když se přihlásí pár lidí ze Slovenska a hned jsme u Brna :smich:

No pekne se nam to vybarvuje . . .

strýček BOB - Praha

mylys - Vyškov

Artigas - Olomouc

Jz73 - Praha

WalkerT - Mladá Boleslav

xalienx - Praha

myspulin - Spytihněv (Uherské Hradiště)

Neboj, nejsem žádný sčítací komisař a čím víc Yetíků pohromadě tím líp samosebou, ta věta o společném dojezdu byla myšlena zcela ironicky, neumím si představit, ža by se tam někdo nechal dovézt kolegou a ukazoval nám fjen otky :help: Exkurzi bych (pokud bude možná) viděl na sobotu ráno, pak nějaký přejezd třeba někam na trochu terénu, následně přesun na ubytovací souřadnice, nejspíš nějaký ten kemp pro auta a stany, oheň, pokec, grilovačka, spánek a v neděli dle situace rozprch do domovských souřadnic, ale nikomu nic nevnucuji a je to jen na uvážení, äktivitě se přece meze nekladou ....

To zní jako plán. Tak jak si to napsal, to vypadá na super den... :palec2:

Jasně, každý svým, jinak můžeme přijet všichni vlakem.

Upraveno od Artigas

Začíná to vážně vypadat na pořádnou "Yeti a Játy" akci :)

Jen taková poznámka. Navrhoval bych zvolit datum takové, abychom již měli nasazená letní kola. A ne ty šílené černé plecháče.

Prostě aby ty naše stroje na fotkách k něčemu vypadaly.

Jenže mi dochází, že tu v průběhu dubna, kdy už neplatí povinná zimní výbava nebudu :(

Resp. mezi 5.4.-19.4.

Hlásím se také. Cheb. Nevadí Kvasiny s prohlídkou by byly ideální.

• Autor

Seznam možných účastníků srazu.

strýček BOB - Praha

mylys - Vyškov

Artigas - Olomouc

Jz73 - Praha

WalkerT - Mladá Boleslav

xalienx - Praha

milan13 - Cheb

Tygrik - Prostějov

strýček BOB - Praha

mylys - Vyškov

Artigas - Olomouc

Jz73 - Praha

WalkerT - Mladá Boleslav

xalienx - Praha

milan13 - Che

Tygrik - Prostějov

Cechy - Morava 6 : 4

post-40491-0-24044800-1299869240_thumb.j

Upraveno od mylys

Heki - Olomouc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.