jirka222 Vloženo 11. Březen 2011 Sdílet Vloženo 11. Březen 2011 (editace) mám na autě zelené folie, vypadá to přesně jako Sunset, ale ještě trochu tmavší, a myslím, že je to fakt good. Chtěl jsem tónovaná okna i vpředu, což se origo koupit nedá, a dodělat předek by znamenalo, že bude tmavší, ale takto je to vše v jedné barvě a vypadá to podle mě daleko líp, než kdyby to byly černé folie (ty jsem měl na stříbrném autě a bylo to ok, ale k hnědé met. se to imo moc nehodí...). Cena 4600+dph. fotky sem dodám, až to umyju.. Editováno: 11. Březen 2011, autor: jirka222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sulda1 Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Tak už to umyj a nafoť!!! Chceme to vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka222 Vloženo 17. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 sorry, zrovna prší, ale myslím na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 17. Březen 2011 Sdílet Vloženo 17. Březen 2011 Ja mám origo Sunset a na tom fólie s 20% priepustnosťou, tma jak v jaskyni Aspoň v lete nie je teplo v aute. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 22. Březen 2017 Sdílet Vloženo 22. Březen 2017 Je ten Sunset i po 5 letech stále stejně tmavý, nebo to zesvětlalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 Mne sa nejako extra tmavý nezdal nikdy... Neviem, či na nový model sa menil odtieň, ale hlavne v lete za silného slnka je ten rozdiel medzi prednými a zadnými sklami minimálny. Preto som dal aj fólie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Ja myslel, ze Sunset jsou prave folie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Zle si myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Ale existuji take folie Sunset ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 7. Květen 2017 Sdílet Vloženo 7. Květen 2017 Sunset nejsou folie, ale zabarvené sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Květen 2017 Sdílet Vloženo 8. Květen 2017 (editace) Aha, asi jsem si to spletl s foliemi Suntec.http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123681-Tónování-autoskel#entry2208242 Editováno: 8. Květen 2017, autor: osobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 9. Květen 2017 Sdílet Vloženo 9. Květen 2017 (editace) Ako pise oct, sunset je stupen tonovania, jednym z dodavatelov pre Skodu je AGC - Temperlite Editováno: 9. Květen 2017, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.