Publikováno Březen 11, 201114 r mám na autě zelené folie, vypadá to přesně jako Sunset, ale ještě trochu tmavší, a myslím, že je to fakt good. Chtěl jsem tónovaná okna i vpředu, což se origo koupit nedá, a dodělat předek by znamenalo, že bude tmavší, ale takto je to vše v jedné barvě a vypadá to podle mě daleko líp, než kdyby to byly černé folie (ty jsem měl na stříbrném autě a bylo to ok, ale k hnědé met. se to imo moc nehodí...). Cena 4600+dph. fotky sem dodám, až to umyju.. Upraveno Březen 11, 201114 r od jirka222
Březen 17, 201114 r Ja mám origo Sunset a na tom fólie s 20% priepustnosťou, tma jak v jaskyni Aspoň v lete nie je teplo v aute.
Květen 6, 20178 r Mne sa nejako extra tmavý nezdal nikdy... Neviem, či na nový model sa menil odtieň, ale hlavne v lete za silného slnka je ten rozdiel medzi prednými a zadnými sklami minimálny. Preto som dal aj fólie.
Květen 8, 20178 r Aha, asi jsem si to spletl s foliemi Suntec.http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123681-Tónování-autoskel#entry2208242 Upraveno Květen 8, 20178 r od osobne
Květen 9, 20178 r Ako pise oct, sunset je stupen tonovania, jednym z dodavatelov pre Skodu je AGC - Temperlite Upraveno Květen 9, 20178 r od sk0d@
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.