Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Chlapáci, zajímalo by mě, jestli je nějaká šance si ponechat původní SPZku při převodu auta do jiného kraje. Mám teď moc pěknou SPZ a po půl roce budu auto převádět z pražského do středočeského a ti všiváci mi budou chtít SPZku sebrat. Nevíte, jestli neexistuje nějakej trik nebo fígl, jak si tu SPZku ponechat?

V nejhorším bych musel za vedoucím na středočeském kraji a "požádat" ho o nějaké dobré čísla (slyšel jsem, že ty dobré si ulejvaj do skříně pro známé a štědré).

Díky

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Ahoj, že pěkné RZ jsou výborný kšeft je stará známá věc. Bylo to a bude. Jinak v současnosti, když je vůz převáděn mimo kraj, tak údajně se musí měnit RZ. Hodně úspěchu u toho správného člověka. :)

Vloženo

clint: pokud vim tak to legislativa neumoznuje, bylo by to poruseni nejakch narizeni a je to neprosaditelne. jedine prehodit si trvale bydliste do jineho kraje. resil jsem to docela nedavno a zjistovala mi to znama z dopravniho inspektoratu... :(

sniper: pokud vim tak to neni pravda, protoze to u nas nebylo schvaleno poslanci. jiank ve vsech okolnich zemich je mozne nechat si udelat za poplatek RZ na prani. :(

Vloženo (editace)

Kšeftom na Slovensku s peknými značkami za chvíľu odzvoní.Bude ich vyberať počítač alebo sa budú žrebovať(nie je udaný čas kedy-je to len o sťastí) :w00t1: .

Editováno: , autor: Gracho
Vloženo (editace)

Tak nakonec abych zašel na správná místa a zkusil to probrat s vedoucím sakra. A raději v předstihu, aby mohl něco vyhrábnout :)

Přitom ty pražský na mě vyšly uplně náhodou a nemusel jsem nikde žebrat. Přijde mi, že se uplně zbytečně vyhazujou peníze, copak není jedno, jakou RZ mám na sebe napsanou? Je to přece fuk, jestli auto zaregistruju tuhle a nebo támhle. Výsledek je přece stejnej. Tady u nás je to opravdu všechno na palici...

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

vy ste ale na palici fakt...souhlasim ze šuldou, že je úplně putna jaký jsou čísla a písmenka na RZ, hlavně , že je mír :smich:

když na tu ,,protekční" značku někdo má ty prachy...tak ať si tam třeba nechá napsat 9A9 9999 nebo koko...123 - většího machra to z něj stejnak neudělá, spíš naopak...

hlavně ať ty naše OII dobře a bezpečně jezdí :prc:

Vloženo

Podivej, někomu to jedno je, někomu ne. Někomu je fuk, že jezdí v trabantu, někdo potřebuje minimálně bavoráka. Takže mě zrovna není jedno, co budu mít za značky a jsem rád, když mám nějaké pěkné čísla. ;)

Vloženo

Je prostě nastavené, že v rámci kraje se může značka nechat, protože je stejný kód, při převodu do jiného kraje se holt musí vyměnit. nevím, koho to tím buzeruje, je v tom prostě trošku pořádek. Dřív se měnily i mezi okresy a byl klid. V prvním příspěvku mě baví hláška o vedoucím ve středočeském kraji, který má ulito ve skříni..to jako někdo na krajském úřadě? To asi ne, že :p

Vloženo
Někomu je fuk, že jezdí v trabantu, někdo potřebuje minimálně bavoráka.

Tohle s tím nemá nic společnýho :rolleyes: Ten kdo si zaplatí takovouhle značku je frajer kterej na to sice má ale co už nemá je rozum protože hodnoty jsou někde jinde. Bejt mistr světa se musí umět a ne si to uboze kupovat B)

Vloženo

je fajn mít nějaké lepší číslo, třebas dvě dvojčíslí, protože kdo toho má víc, dvě auta, motorku, vozejk, něco v práci, tak je fajn si spz pamatovat z hlavy, protože já nevím jak vy,ale já spz řeším často - propustky do areálu, přijde člověk co má auto 5 let, řeknu mu jakou má spz a řekne ježiš,já nevím,ale je to modrej ford:-) tak jde přes celou firmu se podívat na spz..........ale je fakt, že 9A9 9999 je docela moc:-))))

Vloženo

"vyšla na mě náhodou".... no to byla asi hodně dlouhá fronta na takovou libovou RZ, PaCH takové prý mají taky v oblibě, já si svou rz taky nepamatuju a jinou si kupovat nebudu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...