Kindlik Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 nemáte někdo nějaký návod na montáž loketní opěrky třeba z Octavie ? co je potřeba jak upravit atp.. nikde jsem to tu nepotkal , co jsem tak letmo kouknul . Děkuju za rady , chci aby to drželo a fungovalo jak má soustruh doma nemám , tak nějaké co nejednoduší řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Nějaký návod na montáž najdeš zde.....http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=35970 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 je to v montaznych navodoch a je niekde aj vyroba drziaku, ale je to narocne a nejde to lahko. je tam vela ohybania a zvarania a musi to byt silne. ak mas opierku, potrebujes drziak. opierky su rovnake OúF a lisia sa iba drziaky, ale tie musia byt velmi silne. urcite ta niekto upozorni na zbytocny a duplicitny threat. nestaci letmo kouknut ale poriadne hladat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chromax Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 Zkus RomanR25,včera jsem tam loketku od něj šoupnul úplně v pohodě (dodává i s návodem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 jen snad podle návodu bylo trochu horší vyříznutí otvoru pro loketku ve středovém tunelu. v návodu radí podle obrázku vyříznout nožem, tak jsem bláhově vzal do ruky lámací nůž a ono nic, nakonec jsem to vyřízl malou ruční bruskou, ten plast se nezdá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 jen snad podle návodu bylo trochu horší vyříznutí otvoru pro loketku ve středovém tunelu. v návodu radí podle obrázku vyříznout nožem, tak jsem bláhově vzal do ruky lámací nůž a ono nic, nakonec jsem to vyřízl malou ruční bruskou, ten plast se nezdá to máš pravdu, ale u kamaráda jsme to zkoušeli tak jen lámacím nožem, ale nešlo to skrz, tak jsme ten nůžu pořádně nahřáli a pak to tím plastem šlo líp, ale na tomhle plastu opravdu soudruzi ze škodovky nešetřili a je tvrdej jak mrcha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 teraz som prisiel vsak na to ze ten dlhy M6*35 srob torx v navode "F" nema zavit v protikuse "E". treba ho tam vyrezat prvym nasrobovanim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladan76 Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 teraz som prisiel vsak na to ze ten dlhy M6*35 srob torx v navode "F" nema zavit v protikuse "E". treba ho tam vyrezat prvym nasrobovanim? přesně tak ten šroub si vyřízne závit do protikusu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 přesně tak ten šroub si vyřízne závit do protikusu sám No nevim,je to sice možný,ale mě se to nepovedlo.Musel sem to projed závitníkem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 aaaaaaaaaaaaa nemam zavitnik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 aaaaaaaaaaaaa nemam zavitnik no třeba se ti to povede..ja se dostal tak do 3/4 hloubky pak už sem neměl sílu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 račnou? šroubovakem? nebo elektrickym šrobovakem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 račnou?šroubovakem? nebo elektrickym šrobovakem? no měl sem jen šroubovák (hvězdičku) možná ráčnou to pujde líp - nevim.ja to projel nakonec tim závitníkem a OK.nechapu proč tam není ten závit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chromax Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 hehe já to samý,tak jsem to taky projel závitníkem a pohoda,jinak středový tunel je na vyříznutí tvrdý oříšek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 I ja jsem montoval loketku, je to asi 3 tydny. Taky jsem pouzil zavitnik, obaval jsem se, ze kdyz tam ten sroub budu cpat silou, roztrhnu tu diru - prece jen je to hlinik. Kazdopadne jsem vyriz zavit a pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladan76 Vloženo 22. Únor 2008 Sdílet Vloženo 22. Únor 2008 I ja jsem montoval loketku, je to asi 3 tydny.Taky jsem pouzil zavitnik, obaval jsem se, ze kdyz tam ten sroub budu cpat silou, roztrhnu tu diru - prece jen je to hlinik. Kazdopadne jsem vyriz zavit a pohoda. montoval sem za pomocí ráčny. pravda je, že je potřeba trochu síly, ale problém v tom nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cappuccino Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 také s použitím ráčny, bez závitníku, ale jak jsem psal tohle šlo, jen ten plast byl oříškem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladan76 Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 také s použitím ráčny, bez závitníku, ale jak jsem psal tohle šlo, jen ten plast byl oříškem plast sem vyrešil tak, že sem do každého rohu vyvrtal díru a potom nožem proříznul otvor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 13. Květen 2010 Sdílet Vloženo 13. Květen 2010 (editace) Š Editováno: 30. leden 2011, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kazík Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Zdravím, chtěl jsem se optat zda jde z OI dát do FI loketní opěrka. Všude LO z OI a žádná z FI. Jde mi o originální LO. Popřípadě nevíte kde by se dala sehnat LO originál na FI??? Děkuji za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Loketka z O1 je stejná jako se dává do fábie, akorád se mění trojnožka. Celou loketku i s uchycením (novou) prodává člen Roman 25 . Lze ale i upravit trojnožku z O1 a dostaneš to i do fábky. Sám jsem to dělal a dával jsem i fotky. Jen stačí hledat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Kazík Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Tak se zklamu ale nic moc jsem nenašel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucashr Vloženo 16. Březen 2011 Sdílet Vloženo 16. Březen 2011 Taky jsem hledal inzerat uživatele Roman 25 a ni, může dát někdo link na tu stránku.dííky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Tak jsem si koupil svoje první auto, jedničkovou Fabii a chtěl bych si do ní dodělat loketní opěrku, ale nikde nemůžu najít přímo tu do Fabie. Jak se prosím musí upravit držák, který pasuje do octavie? Případně kde by se dal sehnat držák přímo pro Fabii, nikde ho nemůžu najít. Předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Origo do 1 fabie se už nevyrábí a je vyprodaná. Ano je stejná jako do oktávky krom toho držáku. Na ůpravu toho držáku mrkni do návodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.