Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zdarec lidi mám octavia II r.v 2005 a dal jsem si tam sedačky s výhřevem na natáhal i kabeláž. Jen mi nikdo nedokázal zatím poradit jak mám kabeláž přesne napojit. Stáhl jsem si návod na climatronick ale já mám climatic a neche to fungovat. Kdo by měl nějaké chéma nebo rady tak bych byl za vše moc vděčen. Díky 

Tady mas schemata pro Climatic a textilni sedacky... (Ale nove vlakno jsi zakladat nemusel, urcite to tady nekde je => moderator nebude nadseny.)

post-82761-0-02987400-1453540880_thumb.ppost-82761-0-70247100-1453540882_thumb.ppost-82761-0-40535600-1453540886_thumb.p

Já už jse sem koukám 14 dní a mám to prohlídle dokola a našel jsem vždy na climatronic nebo na zadní sedačky atd. Ale tohle ne. Moc děkuji 

• 2 týdny později...

V případě modelového roku 2008 a současného climatronicu 1Z0 907 044 R, jaká je nejlepší náhrada pro výhřev? Podle ETKY se k ničemu nedostanu, R je od roku 2004 do konce, nepředpokládám, že je to skládačka co dům dal před vymetením předFL z linky. Náhradou dle ETKY je index AB, opět použitelný od 2004 dále...  Nemáte někdo nápad?:)

• 3 měsíce později...
Ahojte kluci, nemohl by  mi prosím někdo poslat schéma výhřevu předních sedadel na octavia 2? Byl bych Vám moc vděčný. 

Děkuji :-)

Omlouvám se za spam, neuměl jsem dohledat. Děkuji moc za ochotu :-) a rychlou odpověď

Zdravím :kol-28: , chci se ještě zeptat, jestli nevíte někdo, jaké relé přijde k tomu výhřevu jestli jen do pozice SHZG - sitz heizung 4 pinové nebo i nějaké další, popřípadě nějaké označení. Protože jsem pročítal milión věcí a každý říká něco jiného. Mám klimatizaci Climatic s přepínáním na výhřev sedadel, a potom až to všechno zapojím, musím připojit i k BSG? :kol-32: Díky moc 

Dobře, jen v tom schématu není uvedeno jaké relé a kolik jich tam přijde... Nerad bych něco zapojil špatně.... Koupil jsem si béžovej polokoženej interiér tak to chci přes víkend dodělat :)

je to speciální relé, resp RJ výhřevu sedaček a je jen jedna pod sedačkou spolujezdce

Ahoj, to vím že tam je RJ pod sedadlem, ale ja mluvim o spinaci skříňce kde jsou relátka pod volentem

A nebo stačí opravdu jen ta RJ pod spolujezdcem?

Upraveno od martyblack

Pod volantem je jen bsg/bcm kvuli vyhrevu se tam natahne jen vodic signalu.

Super to sem potreboval vědět, diky moc chlapy

• 4 měsíce později...

Ahoj, potřeboval bych nutně schéma výhřevu předních sedadel pro vozidla MR08 před fl a MR09 fl. Předem díky.

Kdyby to náhodou někdo hledal v budoucnu. Já to tady nenašel.

Schéma výhřev sedadel.jpg

• 5 měsíců později...

Ahojte, mám dotaz na kolik cca vyjde dodělání vyhřívaných sedaček? Sedačky a Climatronik mám. 

Rolbař: snažil jsem se napsat zprávu ale prý nemůžete přijímat zprávy.. :unsure:

záleží co přesně chceš, já jsem to naposledy dělal s materiálem asi za 10k celé... svazek máš tak za 800, potom je to to jen o práci a kudy chceš vést kabely...

Upraveno od ka_r_los

Pokud máš sedačky a Climatronik, tak přece stačí vodiče například z http://www.autokabel.cz , konektory a piny ze Škodovky a jeden volný den.

No jde mi o to natáhnout kabely a zprovoznit. Elektrikář bohužel nejsem.. :/ Tudíž asi by bylo lepší to nechat někoho udělat.. :)

na Sbazaru je na prodej komplet svazek za 900, stačí jen natáhnout a přidat vodič přerušení a je to.

natažení kabeláže s prací a materiálem cca 2-2,5t

• 1 měsíc později...
V 17. 3. 2017 na 23:32, ka_r_los napsal:

záleží co přesně chceš, já jsem to naposledy dělal s materiálem asi za 10k celé... svazek máš tak za 800, potom je to to jen o práci a kudy chceš vést kabely...

Abych nevypadal jako vydřiduch, tak to bylo včetně sedaček z audi A6, climatroniku, relé výhřevu sedadel a pod...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.