matrixmod2 Vloženo 21. leden 2020 Sdílet Vloženo 21. leden 2020 (editace) Zdravím vás, už mám všechny komponenty pro dodělání origo výhřevu sedaček. Chybí mi pouze tyto piny: N 907 647 01 - 1ks N 904 219 01 - 1ks 6U0 972 505A - 2ks 000 979 025 - 1ks Poradil by někdo, kde sehnat za dobře, nebo musím přímo do Škodovky? Případně nemáte někdo na prodej? Editováno: 7. Únor 2020, autor: matrixmod2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixmod2 Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 Ještě se chci ujistit v zapojení u pojistkovnice. Černo/hnědý drát povedu z climatronicu na pojistku SC46 (5A) a napájení pro tuto pojistku vezmu z černo/žlutého drátu? Červeno/žlutý drát ze svorkovnice pod sedadlem spolujezdce přivedu na pojistku SC 37 (30A) a napájení pro tuto pojistku vezmu odkud? Prosím poraďte jednoduché ověření řešení. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 (editace) Ja myslim ze ta 46 se u climatroniku nezapojuje. Ta je pro manualni nebo pro climatic. Podivej se na schema zapojení. Napajeni pro 37 bys tam mel mit. Zezadu je tam hřeben přes nekolik pozic. Jestli ho tam nemas tak muzes zkusit vzit trvale plus z jine nepouzivane pozice ale musi to byt ten silnejsi drat Editováno: 8. Únor 2020, autor: Enemy5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matrixmod2 Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 (editace) Ve schématu opravdu jsou tři dráty jdoucí do climatronicu Editováno: 8. Únor 2020, autor: matrixmod2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 8. Únor 2020 Sdílet Vloženo 8. Únor 2020 tak si to pletu s nějakým jiným drátem :-/ tím pádem to máš celé dobře ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Ahoj. Dá se ještě někde rozumně sehnat panel climaticu (o2 fl 2009) s tlačítky pro vyhřívání sedadel? Zkouším nové i bazary a nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 Řekl bych ze nejlepší by bylo koupit nový. I ja jsem ho sháněl a nikde (snad krome ebay) nebyl. Takze jsem koupil obyčejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 To jsi koupil ve Škodovce? Na co to vyšlo? Byly tam ty výhřevy? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Nový stojí raketu, ale když ho chceš tak ti nic jiného nezbyde. Já mám klasickou manuální, takže jsem nakonec sehnal za 1500kč použitý. Climatic jsem si chtěl dodělat, ale když se panel nedal sehnat tak jsem se na to vyprdnul. Výhřevy jsem dodělával komplet celý. btw tady si ho můžeš koupit: https://www.skoda-parts.cz/produkty/panel-climatic-s-vyhrevem-sedadel-facelift/ a nebo určitě ve škodovce, ale tam bych řekl, že bude stát ještě o kousek víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Díky za typ. také jsem jej našel, jen nejde vložit do košíku - nemají skladem. ještě mě napadla myšlenka dokoupit jen ty tlačítka (např. z nějakého dostupného panelu klimatroniku) na tišťáku to vypadá, že je to připraveno nebo tam něco chybí? Zkoušel to někdo? Co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Na prvni pohled jde videt, ze tam chybi LEDky na podsviceni a signalizaci stupne vyhrivani a taky rezistory k nim. Nejspis budou chybet i nejake rezistory samotneho kontaktu... Na pred FL panelu jde soucastky doplnit a funguje to, ale tam jsou jen obycejne potenciometry pripojene primo k RJ vyhrevu. U FL to nejspis ovlada RJ Climatronicu a je otazka, jestli je pro to v SW ponechana potrebna funkcionalita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Ty diody jsem viděl, ale asi není problém je připájet, jenže asi nikdo netuší co je ještě potřeba. Ještě mě napadalo vybrat "střeva z Gofa". ten se dá sehnat běžně - viz foto. nevím, ale jestli vše bude pasovat do panelu climaticu Octávie. Normálně bych to neřešil a koupil, ale kde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Normálně bych došel do skodovky s číslem dilu kterej chces a oni ti reknou cenu.-pocitej ze to bude vic nez si myslis :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Asi ta cena je najvacsi problem. Nedokazal som najsť ani ja panel climaticu s ohrevom (+ ta cena za komplet) , nakoniec som to vzdal, ale nie uplne, objednal som karbonove dečky s komplet kabelazou. Dufam ze nebudem sklamany. Napoji sa to na svoje poistky a dufam ze to bude o. k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 28. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2020 Myslim, ze pred FL panel ve Skodovce stoji kolem 10 tisic a predpokladam, ze FL bude stat podobnou castku. Takovy ranec za to ale asi temer nikdo neda. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 V 25. 11. 2020 na 23:52, Enemy5 napsal: Řekl bych ze nejlepší by bylo koupit nový. I ja jsem ho sháněl a nikde (snad krome ebay) nebyl. Takze jsem koupil obyčejný Tak nakonec jsem šel do toho ebay. Za tři dny byl tu a vypadá, že šlape krásně. Jinak je to originál - alespoň se tak jeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Enemy5 Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 A cena ? Pokud to neni tajný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvakin Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 (editace) od 1400 do 4000,-; já to vzal za necelý 2000,- včetně dopravy. Dovezlo DHL. Jo a nenutí tě se registrovat, takže mi zatím nechodí žádný další emaily. Editováno: 2. Prosinec 2020, autor: Kvakin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2020 Je panel climatronicu jen jeden typ?? Bo jich je vic?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2020 nějaké panely klimatizace mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 3. leden 2021 Sdílet Vloženo 3. leden 2021 Zdravim. Tak mám konečne po dlhej dobe komplet zapojený a funkčný výhrev sedačiek . Mal som problem zohnat pin (na obrazku) na zapojenie do poistkovej skrine. Čo som našiel pýtali za jeden pin 30 az 50 eur, co je neskutočne vela, na šrotovisku sa im s tým nechcelo babrať. Nakoniec objednane od Činana za par drobnych. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 je to normálny ISO Pin , tento aj tak čínsky vyzerá 6U0971931 v každom autorizáku , 0,26€ kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 4. leden 2021 Sdílet Vloženo 4. leden 2021 Díki suri. Ja som nasiel toto (asi tam maju blby obrazok alebo neviem), tak do autorizaku som ani nesiel. Na fotke vyzeraju piny mozno divne, ale skutocne su kvalitne a silno napružene. Nebojim sa ich použiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.