Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dodělával někdo i výhřed do zadních sedaček? Díky za info PASAT

Hele takže když mam O1 2003 s manuální klimatizací a koupim sedačky s výhřevem, třeba L&K nebo RS, tak co musim všechno ještě vyměnit a kolik mě to bude stát? Proč se mění panel klimatizace? Já myslel, že se jen dá vypínač nahoru k výhřevu zadního okna.

jsi v sekci OII a né OI :)

Jasný sorry, jen jsem v sekci O1 stejný téma nenašel, tak sonduju kdo co ví.

• 3 týdny později...

Kde najdu ridici jednotku vyhrevu sedacek u OII? Predpokladam, ze kdyz je stejna s Fabii od r.v. 2005 (tj. jedna pro obe sedacky), tak ze bude umistena na stejnem miste, tj. pod sedackou ridice. Je to tak, nebo ji mam hledat jinde?

práveže je pod sedadlom spolujazdca...... hľadaj ju tam

Dodělával někdo i výhřed do zadních sedaček? Díky za info PASAT

Nikdo nedělal ? :help:

• 3 měsíce později...

Prosim vsechny, nemate nekdo el. schema vyhrivani prednich sedacek do OII predface? Nekozene sedacky :) Stahnul jsem si el. schemata, ale tam to nemam :(

Prosim vsechny, nemate nekdo el. schema vyhrivani prednich sedacek do OII predface? Nekozene sedacky :) Stahnul jsem si el. schemata, ale tam to nemam :(

daj mail tu mi to nevojde

• 1 měsíc později...

Hodlám je asi vyměnit za komplet jiné sedačky co maj výhřevy z výroby.. bude krom noveho climatroniku ještě něco potřeba?

Budeš mít i kabeláž??? Musíš připojit napájení, BSG jednotku, jednotku climatroniku....

a hlavně nezapomenout na kabeláž mezi svorkou v podlaze a sedačkou, ta se často opomíjí ;)

Tak ze sedačky tam kablík tuším se zelenou svorkovnicí snad bude :p jenom tu kabeláž z podsedačky ke klimatiku mít nebud..

Máš SZ ;)

• 2 měsíce později...
daj mail tu mi to nevojde

Muzes mi prosim take poslat schema zapojeni vyhrivani sedacek na y-mejl: DRYVER@centrum.cz Dik

buduci tyzden idem na to pak sem hodim navod

decky som kupoval tu na fore od nejakeho chalana z sk , su to original 4ks + kabelaz RJ vyhrevu , potom vam staci iba vymenit climatronic, a bud si vyrobit alebo kupit kabelaz od konektoru pod sedadlom do vozu , schemu som si zbezne pozrel a do climatronicu idu dva kable cez ktore ovlada vyhrev jeden kabel do bsg a pak nejake to + na poistkovu , na prvy pohlad to nevyzera tak strasne , jednine co by som potreboval je zistit ci sa to pak ma nakodovat cez VAS lebo climaytronic som si iba tak pre lepsi pocit uz prehodil :-))) a blbne mi kurenie, zapnem , ide a pak za 10 sek pozatvara klapky ale ventilator ide len vzduch sa nedostava do fukarov

tolkoto odomna , buduci tyzden budem mudrejsi ;)

buduci tyzden idem na to pak sem hodim navod

decky som kupoval tu na fore od nejakeho chalana z sk , su to original 4ks + kabelaz RJ vyhrevu , potom vam staci iba vymenit climatronic, a bud si vyrobit alebo kupit kabelaz od konektoru pod sedadlom do vozu , schemu som si zbezne pozrel a do climatronicu idu dva kable cez ktore ovlada vyhrev jeden kabel do bsg a pak nejake to + na poistkovu , na prvy pohlad to nevyzera tak strasne , jednine co by som potreboval je zistit ci sa to pak ma nakodovat cez VAS lebo climaytronic som si iba tak pre lepsi pocit uz prehodil :-))) a blbne mi kurenie, zapnem , ide a pak za 10 sek pozatvara klapky ale ventilator ide len vzduch sa nedostava do fukarov

tolkoto odomna , buduci tyzden budem mudrejsi ;)

ano samozrejme musis vyhrievanie sedadiel nakodovat v BSG...., okrem toho urobit zakladne nastavenie klimy

V Climatroniku robíš základní nastavení, o BSG nic nevím, nic sem nekodoval a funguju ;)

decky

sorry za kvalitu

post-30349-1253225447_thumb.jpg

K čemu tam máš DP se schématy? Je to jenom o nacvakání, když to máš takhle pěkně ;)

Já musel dokoupit ten kablík (konec) a stálo mě to 1000Kč :angry:

skus pozriet do kodovania BSG a najdes tam moznost zaskrtnut vyhrievanie sedadiel, to ale neznamena ze bez toho to nefunguje....

prosim, nevite kde sehnat decky na zadni sedacky? Marne je hledam a stale nic :( A priblizna cena?

Stalkere: blbá odpověď, ale skusil bych asi škodovku.. ale nechcu raději vědět cenu.

asi na to hazim bobka...vzadu budou mit hold smulu ;)

buduci tyzden idem na to pak sem hodim navod ...

Cau udelej prosim hodne fotek, a vyfot kam davas ty konektory, kam co pajis, kudma tahas draty, na co is dat pozor atd atd. Ja se na to taky chystam - mam uz doma snad vse a kdyz sem se dival na ty kilometry dratu, tak mi jde z toho hlava kolem.

Jo do toho klimatroniku se napoji jen 2 piny do stavajicich volnych konektoru, nebo tam jde vic dratu??

Takze cekem na podrobny navod s hromadou fotek :palec2: Dik

přesně tak jak píše driver , taky se na to chystám kam zapojit piny do climatroniku , bsg a napájení díkyyy. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.