laclacek Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Cau, chtěl bych se zeptat, zda je možnosz zakoupit nový znak škodovky a jestli ani, jak je přidělán ten starý, abych je mohl vyměnit, pouze nalepen? Myslím na kapotě, pátých dveří i na volantu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 na volante nevymenis je to tu rozoberane a vzadu je lepeny. ci sa da zohnat sa opytaj v skodovke. aktualne nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 Na volantě si myslím že nevyměníš, každopádně vepředu i vzadu jsou jen nalepné dá se opatrně odloupnout a nalepit nový nejlépe v teple koupit můžeš zde: http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/6u0853679-znak-skoda-predni-felicia.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 19. Březen 2011 Sdílet Vloženo 19. Březen 2011 nebyl tím spíš myšlenej novej znak, kterej teď představila škodovka??? Ten jsem k sehnání zatím nikde neviděl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laclacek Vloženo 20. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2011 JJ, takže ten starej normálně sundám, nějakej trik, jak to lehce sundat a lepidlo, kterym bych to přilepim? Myslim ten novej: černá/chrom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 tento novy je ako na chromovanych pukliciach na S100 mojho otca, co mal pred 25 rokmi. nejaky retro design to vymysleli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kořas Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Nový asi ještě neseženeš, ale všechny znaky co jsou originál tak mají lepidlo na sobě, které drží skvěle, já sundaval pomaloučku malým šroubovákem a šlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martikk Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Vem si na to silon na ryby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj351 Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 (editace) mne sa osvedcil sposob taky ze som to nahrial teplovzduskou lepidlo povolilo a potom opatrne som ho tenkym srobovakom vylupol bez poskodenia laku alebo znaku a k tomu novemu znaku asi by to mal byt tento Editováno: 21. Březen 2011, autor: juraj351 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laclacek Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Tak díky za rady takže nahřát, opatrně sundat a silon na ryby Ted ještě sehnat ten novej znak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Nahrievanie znaku NEDOPORUCUJEM. Hrozi poskodenie prednej masky +laku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Prochy, nechci se s Tebou hádat, ale je rozdíl mezi nahřátím a NAHŘÁTÍM - jednou nahřívám fénem nebo horkovzduškou nastavenou na nejmenší teplotu, abych znak ohřál tak na 60-80°C (na sluníčku může kastle mít klidně i víc), podruhé myslím NAHŘÍVÁNÍ třeba kyslíko-propanovým nebo kyslíko -acetylénovým plamenem (temperace třeba silnějšího profilu před svařováním plamenem) - a tam nějaká ta stovka °C sem, jiná tam - nahřeju klidně do oranžového nebo i žlutého žáru... A pořád přitom budu NAHŘÍVAT ... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) EKKAR: Videl som demontaz znaku z prednej masky pomocou teplovzdusnej pistole. Poskodil sa chrom na prednej maske. Davajte si dole tie znaky ako chcete nie je to moje auto. Predny znak nie je len nalepeny ale aj zaisteny.Ako je zaisteny nenapisem lebo vidim ze je tu kopec odbornikov a moje rady su zle. Editováno: 22. Březen 2011, autor: PROCHY603 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laclacek Vloženo 23. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Jak zajištěn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 23. Březen 2011 Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Má zajištění zezadu, aby nešel jednoduše vyloupnout jako u starýho fáčka - o kterým se kdysi říkalo, že po silnicích jezdí ve 2 pohlavích: Favorit jako sameček má prej vepředu okřídlenej šíp, zatímco Favoritka jako samička pouze díru... Otevři kapotu a podívej se na ten čenich zespoda, brzy na to přijdeš, čím je to zajištěno... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 chcel by som sa spýtať či sa už dá niekde zohnať nový znak škodovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 nejlépe ve škodovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Zatím ne, měly by se dávat až od příštího roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 ... predny znak nie je len nalepeny ale aj zaisteny.Ako je zaisteny nenapisem lebo vidim ze je tu kopec odbornikov a moje rady su zle. prochy , čekal jsem kdo se první ozve a měl skutečně znak dole přední znak je kromě nalepení zajištěný dvěma plastovými výstupky zastrčenými do otvorů v masce a na končích roztavených... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 No aj kdyby k dostani byl, tak bych se moc neradoval. Nini vubec jiste, zda bude k dostani ve stejnem prumeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Nekde jsem cetl, ze rozmerove by mel byt stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Louki1 Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) až budúci rok??? no škoda... no ale videl som tu na fóre fotku jednej fabie, ktorá mala nový znak vzdau... no ale to si ho potom asi musel vyrobiť, kedže ešte nie je v predaji.... alebo neviem... Editováno: 20. Květen 2011, autor: Louki1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 kluci mozna to tu nekde je ale nenasel jsem tak se kdyztak nezlobte..... nevite kdy se zacne prodavat to nove logo na skodovky ? nikde ho nemuzu najit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 hele uz se po nem s ´JANYSKEM pidime taky ......... meli mu prijit dneska novy ale zrada,... porad stary,... tak bude psat do skodovky a ja tam zejtra cinknu ale minulej rok sem cetl tiskovou zpravu a rikaly ctvrtleti 2012 nebo-li zacatek roku 2012 coz odpovida tak na prelom unor - brezen......... dej mi cas do zejtra a uvidime ........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Memphik Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 hehe ok to by bylo supr :-) ja byl na predvadeckach Citiga a tam mi ten frajer rikal ze zacnou v lednu 2012 to nic pak jsem se docetl ze zacatkem unora :-)) tak to vyhliziiiim kurnik :-) dej echo urcite :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.