Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau,

chtěl bych se zeptat, zda je možnosz zakoupit nový znak škodovky a jestli ani, jak je přidělán ten starý, abych je mohl vyměnit, pouze nalepen? Myslím na kapotě, pátých dveří i na volantu.

Dík

Vloženo

Nový asi ještě neseženeš, ale všechny znaky co jsou originál tak mají lepidlo na sobě, které drží skvěle, já sundaval pomaloučku malým šroubovákem a šlo to :)

Vloženo (editace)

mne sa osvedcil sposob taky ze som to nahrial teplovzduskou lepidlo povolilo a potom opatrne som ho tenkym srobovakom vylupol bez poskodenia laku alebo znaku :palec2:

a k tomu novemu znaku asi by to mal byt tento

post-40016-0-91697600-1300747919_thumb.j

Editováno: , autor: juraj351
Vloženo

Prochy, nechci se s Tebou hádat, ale je rozdíl mezi nahřátím a NAHŘÁTÍM - jednou nahřívám fénem nebo horkovzduškou nastavenou na nejmenší teplotu, abych znak ohřál tak na 60-80°C (na sluníčku může kastle mít klidně i víc), podruhé myslím NAHŘÍVÁNÍ třeba kyslíko-propanovým nebo kyslíko -acetylénovým plamenem (temperace třeba silnějšího profilu před svařováním plamenem) - a tam nějaká ta stovka °C sem, jiná tam - nahřeju klidně do oranžového nebo i žlutého žáru... A pořád přitom budu NAHŘÍVAT ...

• Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo (editace)

:palec2:

EKKAR: Videl som demontaz znaku z prednej masky pomocou teplovzdusnej pistole. Poskodil sa chrom na prednej maske.:p

Davajte si dole tie znaky ako chcete nie je to moje auto.;)

Predny znak nie je len nalepeny ale aj zaisteny.Ako je zaisteny nenapisem lebo vidim ze je tu kopec odbornikov a moje rady su zle.lol:)

Editováno: , autor: PROCHY603
Vloženo

Má zajištění zezadu, aby nešel jednoduše vyloupnout jako u starýho fáčka - o kterým se kdysi říkalo, že po silnicích jezdí ve 2 pohlavích: Favorit jako sameček má prej vepředu okřídlenej šíp, zatímco Favoritka jako samička pouze díru... Otevři kapotu a podívej se na ten čenich zespoda, brzy na to přijdeš, čím je to zajištěno...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

... predny znak nie je len nalepeny ale aj zaisteny.Ako je zaisteny nenapisem lebo vidim ze je tu kopec odbornikov a moje rady su zle.lol:)

prochy :palec2:, čekal jsem kdo se první ozve a měl skutečně znak dole

přední znak je kromě nalepení zajištěný dvěma plastovými výstupky zastrčenými do otvorů v masce a na končích roztavených...

Vloženo (editace)

až budúci rok??? no škoda... huh.gif no ale videl som tu na fóre fotku jednej fabie, ktorá mala nový znak vzdau... no ale to si ho potom asi musel vyrobiť, kedže ešte nie je v predaji.... alebo neviem...

Editováno: , autor: Louki1
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

hele uz se po nem s ´JANYSKEM pidime taky :D ......... meli mu prijit dneska novy ale zrada,... porad stary,... tak bude psat do skodovky a ja tam zejtra cinknu

ale minulej rok sem cetl tiskovou zpravu a rikaly ctvrtleti 2012 nebo-li zacatek roku 2012 coz odpovida tak na prelom unor - brezen.........

dej mi cas do zejtra a uvidime ;) ........

Vloženo

hehe ok to by bylo supr :-) ja byl na predvadeckach Citiga a tam mi ten frajer rikal ze zacnou v lednu 2012 to nic pak jsem se docetl ze zacatkem unora :-)) tak to vyhliziiiim kurnik :-) dej echo urcite :-)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...