Popu Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 me nejde do hlavy vsechno hele jinak na ty origo znaky muzes nalepit nejaky 3D samolepky uvazoval sem na tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandys Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 a neptal se někdo někde na showroomu kolik to stojí u nich ten znak do kola?? nebo jestli jde sehnat tam?? 169,- kus to je docela ranec... u mě by to vydrželo tak jeden den si myslim... pak by to někdo ukradl, buď jen pokličky a nebo celé kola pro jistotu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 http://www.obautodily.cz/skoda_roomster_stredova_krytka_alu_kola_original-6U0601151LMHBR Je to ranec, ale naprosto běžná cena....bohužel. Já vím odkaz jsem dal na staší typ, ale cena se neliší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Kdo by měl zájem o nové středy do kol s novým logem ať písne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Voice: ale tady je to predrazeny koukni treba sem tady od toho borce to berou vsichni to je neco jako to co psal Riper ve svem tematu,..... skodovka koupi za levno, za cenu prijatelnou pro kazdyho a pak to proda dealerovi ten tomu da cenu + 100 % a pak to prodava dal a dal a kazdej si prihazuje procenta,... a tady to je zdarnej priklad koukni sem http://aukro.cz/stre...2252266148.html ferda25: jakou mas cenu ? taky 169kč/ks ? Editováno: 5. Duben 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vit.x Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Lukason: fakt díky, ted se budu těžce rozhodovat které středové krytky do kol vzít, nové? nebo staré za dobrou cenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Lukason: jsem nevěděl, dík za odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) ja vim ja rad pomuzu nech to jeste lezet a nic nekupuj,... a kdyz uz tak dve stovecky te nevytrhnou ne ? a pak je muzes kludne jeste prodat oni se jen tak neznicej na aukru toho je hafo EDIT: za malo Editováno: 5. Duben 2012, autor: Lukason Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) Vše přes sz............. Pro ty co se chtějí namlsati... Editováno: 5. Duben 2012, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Hezký,koukal sem v práci na znaky na kapotu a ještě nic ani podle těch posledních čísel co sem hodil pawouk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Riper,.... a nezkousel si hledat i nekde jinde ? prosmejdit kde co,... nebo kde by mohli treba jeste bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 6. Duben 2012 Sdílet Vloženo 6. Duben 2012 si naťukám do pc číslo dílu a vyplivne mi to místo kde ho mám hleda.Tedy pokud je na skladě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 už mám loga na kolech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomes001 Vloženo 9. Duben 2012 Sdílet Vloženo 9. Duben 2012 už mám loga na kolech :-) Hoď sem fotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Ok, zůstávám u starých. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 tak se musim taky pochlubit dneska prisly krytky a dekuji uzivately: ferda25 v co nejblizsi dobe probehne instalace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 se každej teď po mě bude opičit..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coffin Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 Tak mě to nový logo nějak neštýmuje. Starý se mě zdá lepší. Nejlepší je samovýroba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 10. Duben 2012 Sdílet Vloženo 10. Duben 2012 ale janys nebude,.. kzdej to prave chtel a ja je obednaval stejne s tebou takze klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 neobjednával,já byl první..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 (editace) A tak se neperte...nejde o prvenství jde o to je tam mít. Editováno: 11. Duben 2012, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 janys.... podpalim ti FRSku neser proste sme je obednaly nastejno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Ste jak malý děcka a být tebou Lukason tak bych s tím podpalováním počkal,benzín hoří líp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 sranda musi bejt ne ? jasne ze to neberu vazne neboj se nejaky loga neresim by ses divil jak by nafta horela,.... rozkopnout okynko a vnitrek by chytnul hned bez politi a pak by to slo uz raz na raz :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.