Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jelikoz nepises na co a do ceho tak nevim, ale jestli nahrada podobneho origo klicku ta nejspis ANO

• Autor

No, jasny, myslim jako vyměnu za orig. nevystřel. klíč......

Já ne, nelíbí se mi to a myslím, že i drahé.

Já bych do toho šel.

Navíc každý průměrn chytrý zloděj klíčku bude strkat do zapalování klíč od "zpátečky". :t

ten vystrelovak od e-autodoplnky nema plovouci kod,sel bych do nej jen pokud bych to auto uz nepotreboval...navic moznost ze nekdo se stejnym klicem ma stejny kod me desi..

• 2 týdny později...

Dneska jsem si koupil v AAA Auto novou Fabii s velmi dobrou výbavou a myslím i cenou.Dálka je bez vystřelovacího klíče.Samozřejmě chci vystřelovák a chci se zeptat jestli mi stačí jen výměna klíče a nahrát kod imobilizeru a jak to zprovoznit.

Dík za info.

nechcem sa do teba starat ale skor by ma zaujimali ine veci ako kluc od dialkacu. to auto by si mal skontrolovat v akom je stave, resp. to si mal pred kupou. teraz uz len rozvody a ....... zalezi od motorizacie, roku vyrovy, stavu tachometra atd. hlavne nech ti dobre jazdi -_-

Auto je uplně nové,najeto 6km,takže odpadají opravy a kontroly.Proto jsem si trochu připlatil a koupil novou,s ohledem na případné další výdaje.Podle papíru co byl v přihrádce byla vyexpedovana 23.4.

tak potom nemas starosti. a pripijam na stastne km -_-

Sorry za OT, ale muzes priblizit, proc sis koupil novy auto v AAA?

Jen by me zajimalo, co te k tomu vedlo...

No pokud jsi koupil u "AAA" tak bude jistě ke tvému autu existovat ještě několik klíčů ba i dokladů a možná i vystřelovacích :D

Dobře si auto hlídej v průběhu prvních pár měsíců bo si nech alespoń vyleptat VIN kódy na okna za 1.000,- případně jiná zabezpečení, které ji tam při koupi nemněl už ve výbavě.

Je totiž spoustu aut, které se záhadně stratili v brzké době po koupi (a to i "ojetin" natož nového vozu).

Nezapomeň, že si jim nejspíš do kupní smlouvy uvedl i svou adresu a tím i místo kde auto pravděpodobně najdou <_< .

Jo, to je pravda. Když jsem prodával favorita do AAA za 60 000, tak si ho někdo druhý den koupil...a za 3 dny mu ho někdo ukradl.. náhodička, co??!!

Toho se nebojím,je to už třetí nová Fabie z AAA všechno v poho.Chtěl jsem novou Fabii minimálně Ambiente.Lítal jsem po salonech a nikde nic,všechno kolem 300000.Na auta z Jarní nabídky bych musel čekat.Tak sem koukl do aček a našel Ambiente v černý metle,origo radiem,klimatizací a centrálem na dálku za 270tis.Škodovácká cena je někde kolem 335tis.To mě vedlo opět k nákupu v AAA.Akorát mě zarazila nálepka s příští servisní prohlídkou kde je podepsanej prodejce KLOKOČKA.

No nechci strašit, ale bylo několik případů v AAA kdy prodávali nové auta s techničákem jako že jo a výroba byla dva roky zpět a škodovka pak neuznávala reklamace

Vem VIN, zajdi do Skodovky, reknou ti presne, kdy to bylo vyrobeno.

Pokud by to nesedelo, zaloba na AAA.

Rok výroby sedí,koukal jsem na různé plasty a díly a většina je 03/06.Spíš chci vědět zda stačí vzít vystřelovák a sladit dálku a immo a bude to fungovat.

Bude to fungovat, zadny strach ;)

Docela by mě zajímalo co z toho co se říká o AAA je pravda a co jsou jen pověsti (jednoho) naštvaného zákazníka.

Propojení AAA s prodejcem bych se nedivil. Je jednodušší nabízet a nemít starost s tím být "autorizovaný".

Já v AAA kupoval 2 nové a jeden ojetý vůz.U nových žádné problémy nejsou,což se dá očekávat.Ojeté VW Vento 1.9TD r.v.94,mluví samo za sebe.Bylo 7let starý,takže výměna výfuku,tlumičů,brzd atd.Ale s tím musí člověk počítat když kupuje "šrot".Jsem s nimi spokojen,akorát mi vadí,že jak tam člověk jednou zavolá tak mu nedaj pokoj.Je to normální psychologický nátlak.

Docela by mě zajímalo co z toho co se říká o AAA je pravda a co jsou jen pověsti (jednoho) naštvaného zákazníka.

Propojení AAA s prodejcem bych se nedivil. Je jednodušší nabízet a nemít starost s tím být "autorizovaný".

Mslím si osobně že moc pravdy na tom nebude,ale klíčů v zrcátkách a podobně se prý objevovalo dosti.

Jinak vystřelováky na Fábii mám a jsem schopný je i nainstalovat.Nového auta bych se nebál,pokud jsi k tomu dostal nové a origo klíče,ale u dovozových a starších,kdy je k vozu pouze jeden bych neváhal ani minutu

V AAA se to behem let hodne zmenilo... Tezko rict, co bylo pravdy na povestech o kradeni prave prodanych aut apod.

Dneska tam ale kradena auta nenajdete, sami si to velmi peclive hlidaji.

Problem ale nastava u technickeho stavu vozu (mluvim o ojetych vozech). Maji spickove mechanicky se spickovym vybavenim, nicmene ukolem neni auto dostat do puvodniho stavu, ale "zamaskovat" nedostatky co nejlevneji.

A co se tyka otravovani po telefonu apod., na tom je zalozen obchodni uspech. V Praze-Chabrech byvalo cca 50 prodejcu (dneska je to mozna o dost vic) a odbornik na auta nebyl poradne ani jeden. Nicmene, meli za sebou spickova psychologicka skoleni. A ze to funguje nemusim dokazovat, podivejte se, kde dneska jsou...

Nevíte náhodou někdo kde v Praze jsou schopni vybrousit klíč na Fabii.Dík

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.