Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ten vystrelovak od e-autodoplnky nema plovouci kod,sel bych do nej jen pokud bych to auto uz nepotreboval...navic moznost ze nekdo se stejnym klicem ma stejny kod me desi..

• o 2 týdny později...
Vloženo

Dneska jsem si koupil v AAA Auto novou Fabii s velmi dobrou výbavou a myslím i cenou.Dálka je bez vystřelovacího klíče.Samozřejmě chci vystřelovák a chci se zeptat jestli mi stačí jen výměna klíče a nahrát kod imobilizeru a jak to zprovoznit.

Dík za info.

Vloženo

nechcem sa do teba starat ale skor by ma zaujimali ine veci ako kluc od dialkacu. to auto by si mal skontrolovat v akom je stave, resp. to si mal pred kupou. teraz uz len rozvody a ....... zalezi od motorizacie, roku vyrovy, stavu tachometra atd. hlavne nech ti dobre jazdi -_-

Vloženo

Auto je uplně nové,najeto 6km,takže odpadají opravy a kontroly.Proto jsem si trochu připlatil a koupil novou,s ohledem na případné další výdaje.Podle papíru co byl v přihrádce byla vyexpedovana 23.4.

Vloženo

No pokud jsi koupil u "AAA" tak bude jistě ke tvému autu existovat ještě několik klíčů ba i dokladů a možná i vystřelovacích :D

Dobře si auto hlídej v průběhu prvních pár měsíců bo si nech alespoń vyleptat VIN kódy na okna za 1.000,- případně jiná zabezpečení, které ji tam při koupi nemněl už ve výbavě.

Je totiž spoustu aut, které se záhadně stratili v brzké době po koupi (a to i "ojetin" natož nového vozu).

Nezapomeň, že si jim nejspíš do kupní smlouvy uvedl i svou adresu a tím i místo kde auto pravděpodobně najdou <_< .

Vloženo

Toho se nebojím,je to už třetí nová Fabie z AAA všechno v poho.Chtěl jsem novou Fabii minimálně Ambiente.Lítal jsem po salonech a nikde nic,všechno kolem 300000.Na auta z Jarní nabídky bych musel čekat.Tak sem koukl do aček a našel Ambiente v černý metle,origo radiem,klimatizací a centrálem na dálku za 270tis.Škodovácká cena je někde kolem 335tis.To mě vedlo opět k nákupu v AAA.Akorát mě zarazila nálepka s příští servisní prohlídkou kde je podepsanej prodejce KLOKOČKA.

Vloženo

No nechci strašit, ale bylo několik případů v AAA kdy prodávali nové auta s techničákem jako že jo a výroba byla dva roky zpět a škodovka pak neuznávala reklamace

Vloženo

Rok výroby sedí,koukal jsem na různé plasty a díly a většina je 03/06.Spíš chci vědět zda stačí vzít vystřelovák a sladit dálku a immo a bude to fungovat.

Vloženo

Docela by mě zajímalo co z toho co se říká o AAA je pravda a co jsou jen pověsti (jednoho) naštvaného zákazníka.

Propojení AAA s prodejcem bych se nedivil. Je jednodušší nabízet a nemít starost s tím být "autorizovaný".

Vloženo

Já v AAA kupoval 2 nové a jeden ojetý vůz.U nových žádné problémy nejsou,což se dá očekávat.Ojeté VW Vento 1.9TD r.v.94,mluví samo za sebe.Bylo 7let starý,takže výměna výfuku,tlumičů,brzd atd.Ale s tím musí člověk počítat když kupuje "šrot".Jsem s nimi spokojen,akorát mi vadí,že jak tam člověk jednou zavolá tak mu nedaj pokoj.Je to normální psychologický nátlak.

Vloženo
Docela by mě zajímalo co z toho co se říká o AAA je pravda a co jsou jen pověsti (jednoho) naštvaného zákazníka.

Propojení AAA s prodejcem bych se nedivil. Je jednodušší nabízet a nemít starost s tím být "autorizovaný".

Mslím si osobně že moc pravdy na tom nebude,ale klíčů v zrcátkách a podobně se prý objevovalo dosti.

Jinak vystřelováky na Fábii mám a jsem schopný je i nainstalovat.Nového auta bych se nebál,pokud jsi k tomu dostal nové a origo klíče,ale u dovozových a starších,kdy je k vozu pouze jeden bych neváhal ani minutu

Vloženo

V AAA se to behem let hodne zmenilo... Tezko rict, co bylo pravdy na povestech o kradeni prave prodanych aut apod.

Dneska tam ale kradena auta nenajdete, sami si to velmi peclive hlidaji.

Problem ale nastava u technickeho stavu vozu (mluvim o ojetych vozech). Maji spickove mechanicky se spickovym vybavenim, nicmene ukolem neni auto dostat do puvodniho stavu, ale "zamaskovat" nedostatky co nejlevneji.

A co se tyka otravovani po telefonu apod., na tom je zalozen obchodni uspech. V Praze-Chabrech byvalo cca 50 prodejcu (dneska je to mozna o dost vic) a odbornik na auta nebyl poradne ani jeden. Nicmene, meli za sebou spickova psychologicka skoleni. A ze to funguje nemusim dokazovat, podivejte se, kde dneska jsou...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...