kláca Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 no je fakt, že to neni buhví jak tvrdý, ale tvrdší to prostě je, jestli teda nebude ještě i rozdíl ve výrobci (ale to bych řekl, že to taky nebude tak drsný) já když měl weiteci -35, tak to tvrdší bylo, ale prostě neni to tak že by se stim nedalo běžne jezdit!!(já jezdim běžně i na dooost tvrdym sp. podvozku) se svezeš s mým a můžeš odborně porovnat, v Liberci snad někdy ? tak dobrá, ale já prostě nevim jak to vysvětlit, neni to tvrdý že by se stim nedalo jezdit, ale tvrdší to trochu bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 tak dobrá, ale já prostě nevim jak to vysvětlit, neni to tvrdý že by se stim nedalo jezdit, ale tvrdší to trochu bude přesně tak, taky to neumím popsat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 kluciiii,hlavne Klaca a Amogh .. mam dotaz na par veci ohledne sportovniho stelovaciho podvozku .. mam snizeno pruzinami V-MAXX (shodou okolnosti se ke me dostali od Amogha) - 35 mm .. a do ted jsem jezdil na original RS 16" 205/45 .. vcera jsem investoval do 17" DOTZ DEYTONA v rozmeru 205/40/17 .. nevim,ale podle me je to porad vysoko tak uvazuji o koupi stelovaciho komplet podvozku .. a ted jsme u toho .. nekde jsem slysel,ze se da namontovat podvozek z POLA,ale nevim,co je na tom pravdy .. jinak muzete dat typy,kde tyto podvozky sehnat,co je lepsi atd .. ?? zda se da koupit komplet podvozek .. nebo je lepsi koupit pruziny a tlumice zvlast .. ? proste vase zkusenosti a rady .. dekuji mooooc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Ahoj.Reaguji na tvuj prispevek..Mam výskove stavitelny podvozek HP sporting a presny rozmer kol,jako ty...Auto je trochu tvrdsi,ale sedi opravdu krasne-hlavne v zatackach si muzes dovolit rychlejsi jizdu a nerozhoupes se,jako se serii. To se ani srovnavat neda.(= A kdyz jsem prezul na zimni 185/60 R14 ..Tak auti neni tak tvrde, jako s 205/40 R17, ale to je jasny...Jinak ladeni podvozku myslim tim upraveni vysky vozu neni problem-pomoci dvou specialnich klicu. Sportovni podvozky se daji sehnat komplet od 15 000,- nove.Samozrejme i drazsi. Zaver: Mit jine auto, tak bych urcite sel do podvozku a kol.Pro me = lepsi pozitek z jizdy. Editováno: 6. Listopad 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ten podvozek by mě taky zajímal, zkuste to nějak šířit po fóru jiným způsobem , než jsou soukromé zprávy, at se i ostatní něco dozví ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Ten podvozek by mě taky zajímal, zkuste to nějak šířit po fóru jiným způsobem , než jsou soukromé zprávy, at se i ostatní něco dozví ;-) bajdikovi jsem to už osvětlil , v tema o hatatytle je toho taky dost, co bys chtěl ještě vědět?? mrkni na www.hpsporting.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no jak to rict v kostce, uz jsme toho o podvozklach napsali opravdu milion takze by jsme se jenom zase opakovali dokola pokud uz mas pruziny a chces si je nechat tak je nejlepsi koupit HPcko tlumice a je to ale pocitej ze preedek sestelujes jeste tak o 2cm dolu a tim zkoncis narozdil od kompletnich stelovaku (Eibach, KW, FK atd) co se tyce kompletniho podvozku z pola to bohuzel nevim, jediny co je vyzkjousny je zamena pruzin z pola 9N, mam to ja i klaca i dalsi fabie jinak co se tyce nabidek jednotlivych firem tak je asi nejlepsi brouzdat po netu, jednotlivy vyrobci vetrsinou ceniky i rozmezi stelovani na netu uvedene maji ja osobne kdybych nemel HP a mel ted kupovat kompletni podvozek tak bych sel asi do eibachu preci jenom je to dobra zncka a cena od renocaru 19900 je asi nejnizsi ve stelovakach co je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 no jak to rict v kostce, uz jsme toho o podvozklach napsali opravdu milion takze by jsme se jenom zase opakovali dokolapokud uz mas pruziny a chces si je nechat tak je nejlepsi koupit HPcko tlumice a je to ale pocitej ze preedek sestelujes jeste tak o 2cm dolu a tim zkoncis narozdil od kompletnich stelovaku (Eibach, KW, FK atd) co se tyce kompletniho podvozku z pola to bohuzel nevim, jediny co je vyzkjousny je zamena pruzin z pola 9N, mam to ja i klaca i dalsi fabie jinak co se tyce nabidek jednotlivych firem tak je asi nejlepsi brouzdat po netu, jednotlivy vyrobci vetrsinou ceniky i rozmezi stelovani na netu uvedene maji ja osobne kdybych nemel HP a mel ted kupovat kompletni podvozek tak bych sel asi do eibachu preci jenom je to dobra zncka a cena od renocaru 19900 je asi nejnizsi ve stelovakach co je Kajo,diky mooooooc .. Opravdu ten EIBACH je celkem zajimavy .. uvidime .. ted mi znamy rikal,ze V-MAXX zacal delat take komplet stelaky .. tak uvidim s cim prijde .. ale i tak moooc diky .. jen takovy dotaz .. kdyz vezmu me pruziny V-MAXX a pod to dam tlumice od EIBACHU na jakou vysku se da snizit .. ted mam 3,5 dolu .. diky za info .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 ja nevim jestrli jdou od eibachu koupit samotny stelovaci tlumice mam dojem ze se dostanes niz jeste o naky 4-5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 dyť sem psal, že sem viděl, že V-maxx dělá taky komplet štelovák eibach co vim, tak dělá samostatně jen neštelovatelný sport tlumiče, nebo komplet štelovací a neštělovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Amogh: ted jsem si to četl o tom tvém podvozku a musím brečet. Protože já mám na autě 205/45R16 auto staré rok a půl a asi sedm krát cesta Praha a zpět po naší vy..rvené betonové D1 a zadní stabily šli do věčných lovišt, nevím asi jsem trefil nějaký zm..ský kus. A to z podvozkem nic nemám, žádné sportovní pružiny a ani tlumiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 6. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 to je zajimavy :-( no ja D1 jezdim tak 6-7 do roky nekdy az do ostravy a jak rikam nemam problem ted uz mam najeto 104 200 a ceka me jedna vymena, huci mi jedno predni lozisko, necham vymenit obe ale tak rikam si ze po 104 000km to neni tak hrozny, jinak stabiky furt oká ale myslim si ze dlouáho uz to nebude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 (editace) Klaco - ja vim,ze jsi mi to rikal .. Amoghu - koukal jsem na ten RENOCAR a EIBACHY a nasel jsem tam dve sady .. 1. sada : Pro-Damper Skoda Fabia (6Y2) 1.0, 1.2, 1.4, 1.4 16V, 2.0, 1.9 SDI, 1.9 TDI, 1.9 TDI RS 01.00 - Cena: 11 133 Kč .. http://www.eibach.cz/renocar_img/Eibach/pro-damper.jpg tohle vypada jen na tlumice,ale ted je otazka,zda jsou stelovatelne .. 2. sada : Pro-System Skoda Fabia (6Y3) 1.0, 1.2, 1.4, 1.4 16V 07.01 - Cena: 19 697 Kč http://www.eibach.cz/renocar_img/Eibach/Pro-System.jpg ten je asi komplet stelovaci i s pruzinami .. Editováno: 6. Listopad 2006, autor: bajdik1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 právě ty tlumiče co se prodávaj samotný štelovatelný nejsou (to jsou prostě jen tvrdši, sportovní tlumiče) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 Amogh: ted jsem si to četl o tom tvém podvozku a musím brečet. Protože já mám na autě 205/45R16 auto staré rok a půl a asi sedm krát cesta Praha a zpět po naší vy..rvené betonové D1 a zadní stabily šli do věčných lovišt, nevím asi jsem trefil nějaký zm..ský kus. A to z podvozkem nic nemám, žádné sportovní pružiny a ani tlumiče. jaký zadní stabily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 ALL, tak vcera jsem patral a nsel jsem myslim ideal jak financni tak kvalitativni .. co na to rikate .. ?? http://www.spoilercentrum.cz/shop/skoda/fa...axx-skoda-fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 7. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 tak to je hodne slusna cena, ted jeste aby byl kvalitni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jj .. to je ted hlavni otazka .. psal jsem do te firmy a ptal se jich na kvalitu a zkusenosti,tak uvidime jak to dopadne .. ale jinak se mi zamlouva .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Proboha lidi nedávejte tam 17"!!! Dyt pujde vše do hajan... I 16" jsou nerozum... fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Bajdik pak napiš co ti napsali! Lewis lewis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Proboha lidi nedávejte tam 17"!!! Dyt pujde vše do hajan... I 16" jsou nerozum... fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 citace z mailove komunikace .. "dobry den, ohlasy jsou zatim kladne, jak pro S Fabia tak i pro ostatni vozy, ano, je to kompletni podvozek pruziny+tlumice, je to pro vsechny typy motoru .. S pozdravem Jirka Kratochvil ------------------------ SPOILERCENTRUM Staromestske namesti 89 293 01 Mlada Boleslav cell. +420 775 694 269 tel. +420 326 713 097 fax. +420 326 713 097 ICQ: 268535042" rozhodl jsem se,ze do nej asi pujdu .. ale az pristi mesic to vypada,dam pak info jak jsem dopadl .. jeste musim sehnat nekoho,kdo me to montne .. Amoghu,Klaco,kde jste si to nechavali nahazovat vy .. ?? myslim,ze 17" kola neni tak hrozne viz Amogh .. na 16" jsem jezdil celou minulou sezonu a krome stabiku jsem nemenil vubec nic .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 alá lewis divně ftipkuje, nebo mu přeskočilo na sedumnáctkách sem se taky něco nalítal a vpoho když budeš chtít tak budeš muset přijet do Jbc nad N, mužu ti montáž zařídit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajdik1... Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 alá lewis divně ftipkuje, nebo mu přeskočilo na sedumnáctkách sem se taky něco nalítal a vpoho když budeš chtít tak budeš muset přijet do Jbc nad N, mužu ti montáž zařídit.. Klaco .. psal jsem ti PM ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.