Blazer Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Slyším při rozjezdech nějaké šplouchání v palubce , nevíte co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 ...v palubce by "šplouchat" nic nemělo, ale mohou to být ucpané odtokové kanálky za mot. mezistěnou. Jinak je to tady určitě již řešeno - hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 23. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 kanály sou čistý, pilák suchej a neni ani voda pod pilákem u větráku. nemůže to dělat topení- ovzdusnění ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smidas Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Mám taky takový problém, všechny filtry suché, ze začátku jsem si myslel, že se přelívá nafta v nádrži a že se mi to zdá, ale to je blbost. Zvuk vychází někde ze předu. Nemůže to mít nějakou sovislost s klimou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 25. Březen 2011 Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Mám podobný problém, myslel jsem si že to je někde chladící kapalina, takové přelívání vody s bublinkama, stává se to většinou při prudším zrychlení nebo při ostřejším úhlu odbočení... Kanálky jsem nekontroloval. Nikdo neporadí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Tak uz asi vim co to zpusobuje, po nejakou dobu jsem resil proc mi po malych davkach unika voda, takze ani nebyla louzicka pod autem, Ted uz mam male louzicky a je to pravdepodobne dira ( prohnily chladick ) vody. Proteka, dostal se to obehu vzduch a to dela tyto zvuky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 10. Duben 2011 Sdílet Vloženo 10. Duben 2011 Ahojky, tak hlavně dej vědět, zda to bylo opravdu ono? Někdy takové "somáriny" dají pěkně zabrat a člověk je z nich bezradnej. Přeji Ti, aby to bylo ono a podařilo se ti to odstranit. Měj se fajn a Čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 11. Duben 2011 Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 (editace) Určitě dám vědět, počítám, že to příští týden budu vědět na 100%. Jinak to dělá takovýhle malý loužičky, pokud je voda na max, jakmile spadne na min. tak už loužičky nejsou. Se šploucháním se potýkám někdy od konce minulého roku a s úbytkem vody pomalu celý rok.Teče to z místa na chladiči kde je plast, guma a kov. Je to vidět mřížkou pod značkou a teče to z pravého spodního rohu chladiče pravděpodobně pokud stojím čelem ke světlům. Editováno: 11. Duben 2011, autor: GEAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 11. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2011 (editace) Mě se také ztrácí voda, ve škodovce měli okruh natlakovaný a žádný úbytek nezaznamenali. Editováno: 11. Duben 2011, autor: Blazer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Mě se také ztrácí voda, ve škodovce měli okruh natlakovaný a žádný úbytek nezaznamenali. A měli natlakovaný válce či okruh chlazení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazer Vloženo 13. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 Nevim, bylo mi řečeno, že to měli natlakovaný, víc nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) Tak pánové je to prohnilý chladič, šplouchání + úbytek vody. Viz.foto. Co se tyce stari tak 5 let a auto bylo garazovane. Takze negarazovat! Editováno: 19. Duben 2011, autor: GEAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 19. Duben 2011 Sdílet Vloženo 19. Duben 2011 (editace) Otázka je jak bylo garážované, jestli ve vytápěné garáži nebo nevytápěné. Editováno: 19. Duben 2011, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 20. Květen 2011 Sdílet Vloženo 20. Květen 2011 (editace) Dnes jsem dořešil "šplouchání v palubce" už mě to trošičku sralo... Měl jsem v chladící kapalině lehoučkej olejovej film, vyměnil jsem chladič oleje a zatím ok... Editováno: 20. Květen 2011, autor: seler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connie06 Vloženo 21. Květen 2011 Sdílet Vloženo 21. Květen 2011 zdravim mam tentyz problem,tzv. spluchani vychazi z poza kastliku u spolujezdce a mam climatronic,ale me to dela ihned po nastartovani a klimu a foukani mam vypnute....pradi tu nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GEAR Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 tak splouchani signalizují netesnost soustavy v mém případě těsnění hlavy a chladic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 Velice často chladič oleje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrkvo Vloženo 20. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2011 Zdravím, mám podobný problém. Jakoby ve středovém panelu někde mezi climatronicem a rádiem něco pořád bzučelo, ne šplouchalo. Ten zvuk je charakteristickej jako když vezmete hodinovej strojek, kterej natahnete, popoháníte a zpomalujete nějakým kolečkem. Vyskytuje se to i pokud motor neběží, na II. polohu klíče. Jsem z toho fakt jelen.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokša Vloženo 22. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2011 (editace) mám to samé a jsem z toho „daněk lopatáč“, kupodivu to dokáže takhle náhodně tikat takřak hodinu - déle jsem to nezkoušel, ale asi by to pokračovalo dál - přikládal jsem to klímě ale těžko říct, zatím nemám s tímhle konkrétním autem větší zkušenost, takže vařím z vody, ale tohle je jedna z věcí, která mě poměrně s*re... EDIT: necituj předchozí příspěvky - odstraněno Editováno: 3. Září 2011, autor: prokša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrkvo Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Tak sem na to přišel!! Je to táhlo nějaký klapky, jakoby pod přihrádkou spolujezdce nalevo ke středovému panelu. Podle mně je tam nějaká zanesená detekce naklopení, takže se pořád snaží napolohovat. Zkusím to nějak vyčístit, vyfotím to a uvidí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žurda Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Syčení šploucháni v palubovce/výdechy po zapnutí climatroniku dělá expanžní ventil na hadicích klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Zdravím, od climatroniku je slyšet takový chrastivý zvuk, jako nějaké chroupání nebo jak to popsat, na fóru jsem to nikde nenašel jen tady mi to přijde jako stejný problém co psal connie06 nebo mrkvo. Ale když zapnu na climatroniku ventilátor naplno, tak to přestane. Dřív to zabzučelo jen občas, např při změně teploty, ale teď to bzučí až chroupe pořád, je to nesnesitelnéí a se zapnutým rádiem moc nejezdím, takže mě to hodně štve. Chci se zeptat, jestli to někdo vyřešil, tak čím to bylo. Jestli to byla ta klapka nebo co, tak kde ji najdu nebo co s ní udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Ahoj Ma_ro1, mám pocit, že jsem někde buď četl a nebo slyšel, že by se mohlo jednat o poškození klapky na rozdělování vháněného vzduchu. Zkus napsat Ace Venturovi, myslím, že Ti určitě alespoň naznačí co a jak. V tomto směru si myslím, že opravdu zná a střeva palubky má v malíčku, no uvidíš co Ti napíše. Hodně štěstí a měj se fajn! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ma_ra1 Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Ahoj Lanny, díky moc za tip. Určitě mu zkusím napsat, jestli poradí co obnáší oprava. Už jsem se ptal i v okolí mechaniků a taky říkali, že by to mohla být nějaká ta klapka nebo i motorek co ji natáčí. Ale i tak potřebuji vědět jak se k tomu dostat a co tam přesně vyměnit. No až nějak postoupím s řešením, tak sem napíšu co to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 Čus Ma_ro1, přeju hodně štěstí.Takovéhle poruchy ti nezávidím je to akorád k nasrání. Něco honit pod palubovkou :-( Pak určo písni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.