danspring Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Zdravim chlapi, potřeboval jednu malou radu a to, že u supa 1.9 Tdi 96 kw, mi chcije jaksi chladič, ač to auto má nalítanou kolem 80 tis. km. Nevíte, jakym způsobem ten chladič má jít ven?? Zda mám sundavat nějakym způsobem přední nárazník, plastový čelo atd?? A pokud by se mi to náhodou podařilo, kolik se tam leje nemrznoučky+destilky?? Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 (editace) ahoj, Jo ja jsem menil chladic taky kolem 70 tis protoze chcal.... jinak musis sundat naraznik, celo (velky torxy myslim), plastovy prkotiny, svetla myslim ze ne, odklopit kondenzator klimy, a jses tam . a mnozstvi ti uz nevim. zkusim pohledat - daval jsem tam jen G12 a neredil jsem to Editováno: 22. Březen 2011, autor: Laras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 daval jsem tam jen G12 a neredil jsem to toto by som nedoporučoval,pretože samotná G12 je agresívna....naplnil by som to pomerom 1:1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danspring Vloženo 24. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 ahoj, Jo ja jsem menil chladic taky kolem 70 tis protoze chcal.... jinak musis sundat naraznik, celo (velky torxy myslim), plastovy prkotiny, svetla myslim ze ne, odklopit kondenzator klimy, a jses tam . a mnozstvi ti uz nevim. zkusim pohledat - daval jsem tam jen G12 a neredil jsem to Díky za radu. Prosimtě a ten chladič je až za klimou u sahary. Co s tou klimou, vyndat ten chladič spodem, nebo nejak na storc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Klimu odděláš jen od auta a vytáhneš chladič. Fotky jsou z 2,5 ale to je stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laras Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 kecám! redil jsem to.... omlouvam se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danspring Vloženo 26. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 (editace) Díky všem za fotkyTo Laras: kolik jsi tam lil toho fridexu s destilkou? Děkuji Editováno: 23. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 fridex dúfam nemyslíš vážne??...jedine G12 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/hfg096109-chladici-kapalina-g12-felicia-fabia-fabia-2-roomster-octavia-octavia-2-superb-superb-2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danspring Vloženo 28. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2011 (editace) samozřejmě myslím G 12, ne fridex... Editováno: 23. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 1. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2011 Nevíte jaký je rozdíl mezi G12 a G12+ a dokonce G12++? Díkes!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ahoj supí bratři. Nechci zakládat nové téma kvůli jednomu příspěvku, tak píšu sem. Trefil sem svým miláčkem nějaké zvířátko a krom mřížky v nárazníku to odnesla jakási přepážka nebo jak to nazvat, co podle mě slouží jako svod vzduchu k chladiči. Chtěl bych to vyměnit, ale nevím jak se to přesně jmenuje. Hledal jsem to na kelly, ale bez výsledku. Ten plast jde vidět na první fotce od žraloka. Předem díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Nevím co přesně myslíš ale budu tipovat. V kelly se to jmenuje střední držák předního nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ten držák to právě není. Pokud to teda není nějaká jeho součást nebo doplněk. Zkusím to takhle. Omlouvám se za malování, ale nedokážu to popsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 http://www.cc-autodily.cz/vedeni-vzduchu-prave-7_7?brand=SKODA&model=SUPERB http://www.cc-autodily.cz/vedeni-vzduchu-leve-6_6?brand=SKODA&model=SUPERB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 (editace) Jmenuje se to vedení vzduchu a číslo dílu je 3U0121283A Žralok byl rychlejší. Editováno: 23. Duben 2013, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 díky chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.