hadak11 Vloženo 18. Červen 2013 Sdílet Vloženo 18. Červen 2013 jj Tygře asi by to chtělo podél zadního okna ty dva chromy propojit, leč nic takového zatím na trhu není... jj Vadi UROB si SÁM...CHINA schmeide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 tak jsem začal lepit tu přední masku... no je to tedy pakárna...uchošťourem namočeným v lihu vyčistit tu drážku, přiložit nerez tyčku a jako vždy ručně doohýbat do patřičného tvaru, nanést lepidlo (lepší by bylo nějaké transparentní, ten Mamut z Obi je bílej), přiložit tyčku a očistit od přebylého Mamuta nejlépe to jde Lihem technickým né slivovicí i když by to možná rychleji utíkalo...včera sem dal 6ks dnes 8 ks a zítra se pokusím dodělat s vypjetím všech psychických sil ten zbytek...pak sem šoupnu fotky...jestli už nebudu někde u Chocholouška... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 19. Červen 2013 Sdílet Vloženo 19. Červen 2013 Klídek, pohoda, tabáček. Za krásu sa platí, resp. za krásu sa trpí Neviem si predstaviť ako by som dopadol,keby moje nerezové krytky kľučiek mali také (in)tolerancie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 tak jsem to dolepil, ajeto dobrý, takový decentní. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 23. Červen 2013 Sdílet Vloženo 23. Červen 2013 (editace) Vypadá to hezky. Říkám si stále, proč aspoň ve verzi Laurin & Klement nedělají něco v chromu, třeba rámování oken apod. Editováno: 23. Červen 2013, autor: Tygrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arch Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 vyzera to luxusne, a co na to Chocholousek? Obyslo sa to bez navstevy u neho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 no nebylo k tomu daleko :-), práce na 3 hodinky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Vypadá to celkom slušne, ja som si myslel, že to bude masívnejšie ala Čina (oni to majú radi), ale toto mne osobne pripadá celkom decentne, pôsobí to tak jemne - ale možno iba v tvojej farbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 3. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2013 Zdar, obracím se na vás všechny, kdo máte na Yetince rámečky denních světel. Když jsem je koupil a poprvé držel v ruce, bylo mi hned jasné, že s originál lepící páskou to nemůže držet, ale zkusil jsem to. Nevydrželo. Koupil jsem tedy kvalitní lepící pásku a vše bylo v pořádku do letních veder, kdy se i tato páska odlepila. Nechtěl bych to řešit nějakým lepidlem kvůli případnému poškození přední části, nicméně mi asi nic jiného nezbyde. Proto se chci zeptat čím máte nalepeny rámečky vy a jak vám drží v současných teplotách? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 tak mně se to po 1,5 roce a teď v těch vedrech taky na 2 místech odlepilo, tak jsem to podmáznul mamutem a uvidíme co to udělá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadi58 Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Ja to mám tiež nalepené a po 8 mesiacoch som si všimol, že sa na ľavej strane to už trepoce. Takže aby som tiež podlepil - ja skúsim Tytan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosak 72 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Díky za info, vidím, že jsme na tom stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygrik Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Goginovo vylepšení Zelenáče zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czequillah Vloženo 2. Únor 2014 Sdílet Vloženo 2. Únor 2014 ahoj, máte někdo zkušenost s přebarenim plastových nárazníků? čím, jak, kde? pokud možno aby to mělo original barvu (mam cappuccino .. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 20. leden 2015 Sdílet Vloženo 20. leden 2015 přední kryt do nárazníku : http://strelka11.ru/zaschita-radiatora-standart/skoda/zaschita-radiatora-dlya-skoda-yeti-chernaya.html 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Ten přední kryt je super,po něčem takovém už dlouho toužím ,už se mi nechce každý podzim hrabat listí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondřej Suchý Vloženo 4. Červen 2016 Sdílet Vloženo 4. Červen 2016 Kdyby si někdo chtěl hrát online s tím, jak by vypadal YETI na různých kolech a s různýma úpravama tak mrkněte sem : http://www.3dtuning.com/en-US/tuning/skoda/yeti/suv-2010 Zatím jsem lepší systém pro prezentaci kol atp neviděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 (editace) V 7. 2. 2015 at 9:53, Fajerak napsal: Ten přední kryt je super,po něčem takovém už dlouho toužím ,už se mi nechce každý podzim hrabat listí. TAKY BY MI BODNUL,JEN TO TADY ASI NIKDO NEDĚLÁ,OBJEDNAT PŘES RUSKO NELZE,TEDA SE MI TO NEPODAŘILO :-( Editováno: 30. Září 2016, autor: FABTONY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 Vypadá to jak součást dvířek od králíkárny...tohle by mi na auto fakt nesmělo 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 před 4 hodinami, Anorex napsal: Vypadá to jak součást dvířek od králíkárny...tohle by mi na auto fakt nesmělo Bylo by to lepší zevnitř,bude třeba sundat spodní nárazník a nějak to tam upravit,hlavně ať to chrání chladič,na oktě jsem měl kamínek zaštosovaný v chladiči :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 30. Září 2016 Sdílet Vloženo 30. Září 2016 a k cemu to vlastne chces? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 před 22 hodinami, foxdivemaster napsal: a k cemu to vlastne chces? Ochrana chladiče,u oktávky jsem to měl a chladič jak nový :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 2. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2016 no nevim teda,ja jezdim teren obcas a nikdy jsem s chladicem nemel problem,je to docela nevzhledne a podle me to za to nestoji,kup si za 2kila nejaky hlinikovy tahokov a dej ho zezadu na tu vypln a bude to o moc peknejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FABTONY Vloženo 7. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2016 V 2. 10. 2016 at 8:25, foxdivemaster napsal: no nevim teda,ja jezdim teren obcas a nikdy jsem s chladicem nemel problem,je to docela nevzhledne a podle me to za to nestoji,kup si za 2kila nejaky hlinikovy tahokov a dej ho zezadu na tu vypln a bude to o moc peknejsi se podívej ze spodu na chladič a poznáš proč,teda pokud máš nejeto aspoň 120000km kemo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2016 je uplne v pohode a mam 230 kemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.