ozzy Vloženo 5. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2008 Nikdy by som nenamontoval na auto zadne kridlo!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Říjen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 To jsme potřebovali vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 kol7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 Tak jsem objednal kridlo na O1 ala RS2 z http://yax.sweb.cz/ sem zvedavej jak dopadnu, dam pak vedet :-) Porad premejslim, jesi ho mam nalepit sam nebo jesi to mam radsi nechat nekde udelat. Co myslite, zvladnu to jako prumerne zrucnej kutil? Nejaky rady nebo navod k lepeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Když jsem to zvládl já tak se nebojím o nikoho tady Já ho lepil, ale i šrouboval. Lepidlo to bylo v tubě jak jsou silikony a mělo udržet 20kg na cm2, ale název už nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Co se stane, kdyz tam toho lepidla dam trosku vic? Jde to po usazeni necim setrit? Nebo to schne rychle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlady Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Ahojte, tak posielam aj to moje, myslim ze tu este taketo nebolo. Foto je z tohtorocnej dovolenky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 tomina ja som tiez chcel tam kupit ale neodpisali mi tak som kupil z skodaoctavia.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 7. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2008 Ja sem objednaval v sobotu a odepsal do nekolika hodin, pry by melo prijit v tydnu. Jsem zvedavej jak bude zpracovany a jestli a jak moc budu muset dobrusovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 17. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2008 Ted jedna vec malinko mimo tema, budu prodavat moje zadni kridlo viz foto tak kdyby ne´kdo mel zajem staci napsat popr. vymenom za kridlo wrc s doplatkem apod. Ted ale to hlavni ty vase kridla wrc mají atesty? popr. od jakeho vyrobce je maji a kdo ne at nekoupim zase neco za co budu dostavat jen pokuty. omlouvam se za vypujceni fotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 18. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2008 Takze dneska mi prislo kridlo od YAX, prislo rychle bez problemu. Trosku horsi je to se zpracovanim, je z nekolika dilu a tam kde je to lepeny to je znat. Takze budu muset brousit, ale je to zespoda na mistech, ktery nejsou bezne videt, ale chci aby to bylo akorat ;-) Trosku me ale stvou dosedaci plosky. Maj bejt uplne hladky a rovny nebo ne? Po obvodu na nich je cca 1mm rantlik a nevim jesi to mam zbrousit do roviny a nebo jesi to neni delany na lepidlo, aby pri pritlaceni na kufr nevyteklo, kdyz to necham tak jak to je, tak to pri napasovani na auto vytvori malou vzduchou kapsu. Ma to tak byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 1.9 tdi 152PS Vloženo 2. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2008 moj nedavno prerobeny zadocek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 3. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2008 uz to mam-styl RS II ale sorry za foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Listopad 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Listopad 2008 mysterx888: Ty jo i s těma nalakovanejma lištama to vypadá celkově super Tohle křídlo je asi na O1čku nejhezčí. Ta fotka je haluz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 mysterx888: Ty jo i s těma nalakovanejma lištama to vypadá celkově super Tohle křídlo je asi na O1čku nejhezčí. Ta fotka je haluz súhlasím ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 5. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2008 (editace) zabiak diky diky!! dnes som urobil lepsie foto zo zadu tak este jednu a uz nebudem davat foto.uz len posledny diel vyfuk od suprsprint a biely zadne svetlo!a bude OK! Editováno: 10. Únor 2009, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OrOrO Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 Spoiler parada. Vypadá to fakt pěkně. Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 ...dnes som urobil lepsie foto zo zadu... Tu sietku (tahokov?) mas na zadnych svetlach naco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaydoo Vloženo 6. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2008 súhlasím ! Podla mna na O1 je najkrajsie z RS1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 9. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2008 OrOrO-no bol to tvoje napad diky za radu . olisoft-to je nalepka na nocne efekt daval som to pred 2rokmi a teraz sa mi nechce dat do. vypada to az tak zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Style RS 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 9. Únor 2009 Sdílet Vloženo 9. Únor 2009 Zdravim, máte někdo na autě toto křídlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) Chtěl bych na svou octavii něco takového, na kolik mě to vyjde? cca. Děkuji Editováno: 10. Únor 2009, autor: Kennik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny_fx Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 A na kolik by vyšlo tohle? To se mi strašně libí, ale mám strach, že na mé octavii nebude tak pěkné :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 je to styl RS2 - http://www.shop.skodaoctavia.cz/kridla.htm 1900.-kč + farba(mne to robil za 1000.-sk) alebo ostanes pri styl RS 1 klasik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.