Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Nikdy by som nenamontoval na auto zadne kridlo!!!!!!!

• Autor

To jsme potřebovali vědět :palec2::doh

kol7

Tak jsem objednal kridlo na O1 ala RS2 z http://yax.sweb.cz/ sem zvedavej jak dopadnu, dam pak vedet :-) Porad premejslim, jesi ho mam nalepit sam nebo jesi to mam radsi nechat nekde udelat. Co myslite, zvladnu to jako prumerne zrucnej kutil? Nejaky rady nebo navod k lepeni?

Když jsem to zvládl já tak se nebojím o nikoho tady :kol-135: Já ho lepil, ale i šrouboval. Lepidlo to bylo v tubě jak jsou silikony a mělo udržet 20kg na cm2, ale název už nevím.

Co se stane, kdyz tam toho lepidla dam trosku vic? Jde to po usazeni necim setrit? Nebo to schne rychle?

Ahojte, tak posielam aj to moje, myslim ze tu este taketo nebolo. Foto je z tohtorocnej dovolenky.....

post-11281-1223376589_thumb.jpg

tomina ja som tiez chcel tam kupit ale neodpisali mi tak som kupil z skodaoctavia.cz.

Ja sem objednaval v sobotu a odepsal do nekolika hodin, pry by melo prijit v tydnu. Jsem zvedavej jak bude zpracovany a jestli a jak moc budu muset dobrusovat :-)

• 2 týdny později...

Ted jedna vec malinko mimo tema, budu prodavat moje zadni kridlo viz foto tak kdyby ne´kdo mel zajem staci napsat popr. vymenom za kridlo wrc s doplatkem apod. Ted ale to hlavni ty vase kridla wrc mají atesty? popr. od jakeho vyrobce je maji a kdo ne at nekoupim zase neco za co budu dostavat jen pokuty.

omlouvam se za vypujceni fotek

post-4283-1224248080_thumb.jpg

post-4283-1224248134_thumb.jpg

Takze dneska mi prislo kridlo od YAX, prislo rychle bez problemu. Trosku horsi je to se zpracovanim, je z nekolika dilu a tam kde je to lepeny to je znat. Takze budu muset brousit, ale je to zespoda na mistech, ktery nejsou bezne videt, ale chci aby to bylo akorat ;-) Trosku me ale stvou dosedaci plosky. Maj bejt uplne hladky a rovny nebo ne? Po obvodu na nich je cca 1mm rantlik a nevim jesi to mam zbrousit do roviny a nebo jesi to neni delany na lepidlo, aby pri pritlaceni na kufr nevyteklo, kdyz to necham tak jak to je, tak to pri napasovani na auto vytvori malou vzduchou kapsu. Ma to tak byt?

• 3 týdny později...

uz to mam-styl RS II :palec2: ale sorry za foto :feve:

post-19877-1225732663_thumb.jpg

post-19877-1225732694_thumb.jpg

• Autor

mysterx888: Ty jo i s těma nalakovanejma lištama to vypadá celkově super :palec2:

Tohle křídlo je asi na O1čku nejhezčí.

Ta fotka je haluz :wacko:

mysterx888: Ty jo i s těma nalakovanejma lištama to vypadá celkově super :palec2:

Tohle křídlo je asi na O1čku nejhezčí.

Ta fotka je haluz :wacko:

súhlasím ! :palec2:

zabiak diky diky!! :D dnes som urobil lepsie foto zo zadu tak este jednu a uz nebudem davat foto.uz len posledny diel vyfuk od suprsprint a biely zadne svetlo!a bude OK! :specool:

post-19877-1225919860_thumb.jpg

post-19877-1225919929_thumb.jpg

Upraveno od mysterx888

Spoiler parada. Vypadá to fakt pěkně. Honza :palec2:

...dnes som urobil lepsie foto zo zadu...

Tu sietku (tahokov?) mas na zadnych svetlach naco? :kuk:

súhlasím ! :palec2:

Podla mna na O1 je najkrajsie z RS1.

OrOrO-no bol to tvoje napad :D diky za radu :palec2: .

olisoft-to je nalepka na nocne efekt daval som to pred 2rokmi a teraz sa mi nechce dat do.

vypada to az tak zle :feve:

post-19877-1226257784_thumb.jpg

post-19877-1226257799_thumb.jpg

Style RS 2

post-8435-1226306832_thumb.jpg

• 2 měsíce později...

Zdravim,

máte někdo na autě toto křídlo?

post-9779-1234169901_thumb.jpg

Chtěl bych na svou octavii něco takového, na kolik mě to vyjde? cca. Děkuji

post-27272-1234290323_thumb.jpg

Upraveno od Kennik

A na kolik by vyšlo tohle? To se mi strašně libí, ale mám strach, že na mé octavii nebude tak pěkné :-(

post-27272-1234290433_thumb.jpg

• 2 týdny později...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.