Wertheim Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Ten můj je už moc starý a výfuk z něho vypadává..potřeboval bych silentblock na fabii hatchback. (taková černá malá guma s 2 otvory). Nemáte někdo navíc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 v servisu,dyt to není drahé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 30. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Taky mě to napadlo, ale přišlo mi zbytečné jezdit s tím do servisu, když to jde vymněnit doma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Však Cosby píše ať si ho tam koupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Však Cosby píše ať si ho tam koupíš Ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 to snad koupíš k každý mototechně(nemusiš do origo), existuje pár tipů(silentbloků na vejfuck) a vžycky sem sehnal co sem potřeboval!!!(za pár šprdliků!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 to snad koupíš k každý mototechně(nemusiš do origo), existuje pár tipů(silentbloků na vejfuck) a vžycky sem sehnal co sem potřeboval!!!(za pár šprdliků!!) Právě v jedný mototechně jsem byl a prodali mi údajně "jiný typ silentblocku" s tím, že mi to tam uurčitě půjde..a co bys řekl...ani náhodou !! A vzal si za to 220 kč... tak sem mu to tam vrátil a on sám uznal, že to neni na fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 tak nejdřiv si musiš zjistit jakej tam je(připadne starej vyndat-vzít sebou, když nevyš jak to má vypadat), a pak něco koupit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 1. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 tak nejdřiv si musiš zjistit jakej tam je(připadne starej vyndat-vzít sebou, když nevyš jak to má vypadat), a pak něco koupit!!! Jj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.