johnxx Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Po otočení klíčkem z polohy I do polohy II a následném nastartováni se mi ozve 3x za sebou hlasité dlouhe pípání-co to signalizuje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Po otočení klíčkem z polohy I do polohy II a následném nastartováni se mi ozve 3x za sebou hlasité dlouhe pípání-co to signalizuje??? Nesviti ti k tomu jeste nejaka kontrolka? Pokud vim, tak pasy pipaji 6x, mozna u starsis jen 3x. Jinak me nic nenapada... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 29. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 žádná kontrolka me na nic neupozornuje, at mam pas nebo ne obcas to pipne.Nekdy ne jindy zase jo.Je to nahodny.Zkusim jeste zkontrolovat elektriku u zastrcky na pas,jestli neni prelamana.Jinak mam 1,6 55kw r.v. 98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Co vim,tak to pipa pri rezerve paliva,ubytek brzdove kapaliny ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host oct Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Co vim,tak to pipa pri rezerve paliva,ubytek brzdove kapaliny ..... Pri rezerve paliva pouze jednou. HM 1,6 / 74 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.o.n.n.y Vloženo 29. Červen 2006 Sdílet Vloženo 29. Červen 2006 Mě to taky někdy pípá ale rosvítí se mi ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Kdysi se to tu řešilo a myslím že to pípání dělala vadná jednotka ABS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Kdysi se to tu řešilo a myslím že to pípání dělala vadná jednotka ABS Delala to, alespon u fabii, jednotka ABS, tam staci zajet do servisu, kde ji preflashujou na novej SW a je to OK, mel jsem stejny problem, ale rikam, u Fabie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Mám přesně to samé na octavce. Někdy prostě třikrát zapípá, ale žádná kontrolka na palubce nezačne svítit. Nenašel jsem v DP žádný návod či pomoc. Na VAGu se nic zvláštního neobjevilo. Nevíte někdo zda se to flashuje i na starších koktách ? Mám r.v.97. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidecek19 Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 3 x pip - malo kapaliny v nadobce - brzdove a chladici - 1x pip rezerva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Dík za radu. Chladící i brzdové kapaliny mám dost takže to musí být nejspíš čidlem. O tom u chladící kapaliny se něco tady psalo (oškrábat něčím ostrým kvůli přechodovýmu odporu), a hned je zase co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Mě to taky pípalo 3x a blikala mi brzdová kapalina(ruční brzda).Tak jsme koupil víčko na nadržku brzd. kapaliny a od té doby mi to uděla třeba 2x za půl roku a to už neřešim.Předtim jsem to zkoušel prostříknout kontakty i kapaliny tam bylo dost a stejně to dělalo a dost často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Me to dela taky, nekdy po nastartovani trikrat pipne. Vysledoval jsem, ze to dela jen pri zapnutem ventilatoru na 3. nebo 4. stupen. Pri vypnutem ventilatoru to neudela nikdy. Je mi to divny, ale uz to neresim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 30. Červen 2006 Sdílet Vloženo 30. Červen 2006 Ahoj mi to jednoho casu delalo taky. Hlavne pri spustenem ventilatoru jako u Galaxy64. Paxem jednou v zime nenastartoval a musel jsem vymenit baterku. Od te doby mi to nedela. Takze to mozna bude spatnou baterkou. Mam tam 74Ah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Kdysi se to tu řešilo a myslím že to pípání dělala vadná jednotka ABS Delala to, alespon u fabii, jednotka ABS, tam staci zajet do servisu, kde ji preflashujou na novej SW a je to OK, mel jsem stejny problem, ale rikam, u Fabie... Preflesujou jednotku? dali mi novou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 3. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 díky za názory, ale budu muset zkoumat jednu věc po druhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CANNON Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 podle mě málo chladící kapaliny - nepodcenoval bych to.. Jednou mi to takhle začlo třikrát pípat, nevěděl sem co to bylo a pak čumim na přístrojovku a ručička ukazující teplotu byla snad úplně na max, pak mi začal čmoudit motor a normálně sem to uvařil, výsledek byl ten že sem oddělal termostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 6. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2006 nj, jenze me to dela uz pet let, kapalina je ok auto taky, najelo takhle 70kkm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 12. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2006 1x pip-rezerva to vim 3x pip-chladici kapalinu jsem dolil nad max. ale dnes to opet pipalo, brzdové mám asi dost, jeste jsem ji poradne nekontroloval, ale zitra na to mrknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 16. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2006 Tkaze chladici kapalina na max, brzdove take dost, takze uvidime, zatim je to 2 dny v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 Jo mě to taky dělá pravidelně když mám zapnutou ventilaci na plno, vlastně i u prví octy mi to dělalo to samé. Neřeším to , jenom se vždycky, když to udělá, kouknu a větrák je přeplel na plný výkon. Nejspíšto má nějakou souvislost větším odběrem proudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanxxx Vloženo 17. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2006 mne robi to iste, a pozorovanim som zistil ze to robi ak je zvyseny nejaky elektricky odber to znamena: ak je ventilator pusteny viac ako na prvom stupni, alebo pustim cd skor ako je nastartovane pripadne otvaram stresne alebo bocne okna pred nastartovanim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri26 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Koukal jsem do návodu k obsluze na Octavii - 3x pípnutí může být skutečně chladící kapalina nebo mot. olej. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thorwulf Vloženo 24. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2006 Dělá mi to to stejný.Kapaliny dost, brzdovky dost,žádná kontrolka se nerožne,tak to neřeším.........ale fakt je že teď nemívám zapnutej ventilátor a neudělalo to ani nepamatuju.Že by to mělo opravdu souvislost s odběrem při startování???????Možný je všechno.........ale jak už jsem řekl:je to sice nepříjemný,ale neřeším to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Opravdu se také přikláním k vyššímu odběru proudu.Nechám někde proměřit odběr při startování až budu mít možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.