longoni Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 Zdravím vás všechny a prosím o radu. Mám motor z octavie 1,9tdi 81kW a nejde mi odvzdušnit.Nyní jezdím bez termostatu, protože když ho namontuju,tak se mi zahřeje malý okruh a přehřívá se mi motor.Do velkého okruhu mi nejde protlačit.Hned za termostatem je hadice horká, ale když chytnu kousíček níž(před chladič) tak je hadice studená a navíc je v ní vzduch, kterého se nemůžu zbavit a už nevím co s tím může být//. Prasklé těsnění pod hlavou to asi není, protože nemám olej ve vodě.Ani vodu v oleji.Termostaty jsem zkoušel dva a oba jsou funkční.Chladič jsem proplachoval a ucpaný nebyl. Asi bych měl ještě dodat, že motor mám daný ve VW GOLF 3 - Já ho tam nemontoval.. Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 29. Březen 2011 Sdílet Vloženo 29. Březen 2011 - termostat je ale těsně před motorem, čili za termostatem je motor tak nevím za co chytáš - myslím že budeš mít asi hadice nějak divně pozapojovaném i když moc možností na spletení tam není - pokud ti to bez termostatu funguje, voda koluje přes chladič (je trošku teplý) tak ti to přece musí chodit i s termostatem, pokud teda funguje - dej fotku kde máš termostat a na co jsi šahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
longoni Vloženo 31. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 No jak říkám, když tam termostat namontuju, tak do chladiče se voda neprotlačí a zůstává mi PŘED termostatem vzduch.. Hadičky jsou zapojené správně.Když tomu rozumíš tak snad fotku nepotřebuješ, co myslíš ?? Napadá tě něco jiného ještě ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 31. Březen 2011 Sdílet Vloženo 31. Březen 2011 Že ten termostat montuješ opačně. Ovšem jestli je to vůbec možné. Podle toho jak si myslíš kde je před a za termostatem, bych se tomu nijak nedivil. Apropo, tohle vytvořit . Jak dlouho si na tom strávil času? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.