Přejít na obsah

ODVZDUŠNĚNÍ MOTORU 1,9TDI- NEJDE PROVÉST

longoni

Doporučené příspěvky

Zdravím vás všechny a prosím o radu.

Mám motor z octavie 1,9tdi 81kW a nejde mi odvzdušnit.Nyní jezdím bez termostatu, protože když ho namontuju,tak se mi zahřeje malý okruh a přehřívá se mi motor.Do velkého okruhu mi nejde protlačit.Hned za termostatem je hadice horká, ale když chytnu kousíček níž(před chladič) tak je hadice studená a navíc je v ní vzduch, kterého se nemůžu zbavit a už nevím co s tím může být//.

Prasklé těsnění pod hlavou to asi není, protože nemám olej ve vodě.Ani vodu v oleji.Termostaty jsem zkoušel dva a oba jsou funkční.Chladič jsem proplachoval a ucpaný nebyl.

Asi bych měl ještě dodat, že motor mám daný ve VW GOLF 3 - Já ho tam nemontoval..

Díky za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- termostat je ale těsně před motorem, čili za termostatem je motor tak nevím za co chytáš :)

- myslím že budeš mít asi hadice nějak divně pozapojovaném i když moc možností na spletení tam není

- pokud ti to bez termostatu funguje, voda koluje přes chladič (je trošku teplý) tak ti to přece musí chodit i s termostatem, pokud teda funguje

- dej fotku kde máš termostat a na co jsi šahal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...