Chaindler Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Tak naše domácí Octávka pomalu dodělává, olej žere jako benzín a má tendence chcípat na volnoběh. Je jasné, že to chce GO motoru, proto se ptám, můžete někoho doporučit, případně doporučit sebe na tuto práci? GO jsem nikdy nedělal, takže ani nemám představu kolik to může stát 20, 30, víc? Ideálně někdo z Prahy nebo okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Zaklad je napisat kolko ma motor najazdenych KM?? Az potom riesit G.O.motora. Ked zerie olej tak treba zmenit viskozitu oleja 5W 30 dat tam 5w40 ALEBO 10w40. Vymenit simeringy na ventiloch. Oprava par korun. Volnobeh sa tiez da opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaindler Vloženo 1. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 190k km, ale nejsme první majitelé, takže to může být i mnohem víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Duben 2011 Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 Za 20 000Kc kupis uz druhy motor. Treba to dat do servisu a oni ti povedia v ako stave je tvoj motor a bud ti ho opravia alebo povedia ze treba vymenit motor za druhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chaindler Vloženo 1. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2011 v servisu už řekli, že to je na GO, kupovat jinej jetej, bojím se abych za chvíli nebyl zase v tomhle bodě, tak bych raděj dal peníze za pořádnou GO a měl klid, zkouším jestli se tu nenajde někdo kdo to dělá a má octávky rád víc než jen jako obyč servisák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 tak mě to vyšlo na 13500-pístní kroužky,gufera,zabroušení sedel ventilu,srovnaní hlavy+rozvody (mat.na rozvody a olej jsem si dodal měl jsem už nakoupeno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.