Krumak Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Prosim vas poradte mi vcera mi zacala blbnut moja Fabia 1.2 htp benzin,lpg 160 tis. km. motor ide jak keby na 2 valce trha nema tah ani pri zoslapnuti pedalu na doraz co stim je ma niekto skusenost? PORADTE. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 svítí ti check? Je to 6V nebo 12V verze? Co VAG? Může to být cívka, ale chce to v každém případě dignostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krumak Vloženo 3. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 (editace) ano check mi svieti ale to sa mi rozsvietilo aj ked som dlho jazdil na lpg. potom to zhaslo po jazde na benzin , je to verzia 12v, 47 kw nemozu to byt aj sviecky? Editováno: 3. Duben 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 skorej tá zap.cievka ako písal Malta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R.D. Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 caute, mam Fabiu 1.2HTP 47kw a potreboval by som vediet kolko km sa este da urobit na palivovej rezerve. Poradte prosim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 počítej tak do 70 km ... pokud teda nepojedeš zrovna po dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 29. Září 2011 Sdílet Vloženo 29. Září 2011 Tak 70-100 km odvtedy, ako sa rozsvieti kontrolky rezervy. Ja väčšinou, keď už ukáže dojazd 0 km, tak najazdím 90-100 km a potom ešte určite 20 km, ale to nerobím moc rád. V tých trubkách ešte čo to zostane,aj keď pc ukazuje dojazd 0 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraasek Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 nemůže se posrat třeba čerpadlo? když jezdíš takto na doraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 30. Září 2011 Sdílet Vloženo 30. Září 2011 Cerpadlu je to fuk, spis se muze stat ze na hladine v nadrzi plave nejaky ten bordel za ty roky a jak to docucnes do konce, tak muzes prisat i nejaky ten maras a zadelas si na vymenu pal.filtru. Ovsem neni to pravidlo, zalezi kdo tam pred tebou co lil atp. Ale stava se to. Nastesti u benzinu nehrozi zavzdusneni systemu, takze pokud by to nahodou dojelo tak tam pak caknes benzin a frcis dal bez nejakych problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.