mirekdusek Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 V tomhle článku http://www.auto.cz/skoda-fabia-2012-nova-antena-diody-a-lepsi-amundsen-55008 jsem našel info že do modelů fabia RS modelový rok 2012 se bude dát montovat edice Black - černé světlovmety a mlhovky. myslíte že tyto díly bude poté možné objednávat samostatně? myslím že kupa lidí by o to měla zájem.. Já teda určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 jasný, že bude ještě se to ale nedá dostat v origo servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizamis Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 Prosim vas kluci kde by sme mohly sehnad predni svetlomery od Monte Carlo???? V Recku nemame vubec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 8. Duben 2011 Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 v skodovke predsa to nikto este nebude mat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 8. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2011 a myslíš že to pujde koupit v servisu dřív než ten příští rok ?? přece musí to prodávat pro ty co si koupí monte carlo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 hele nemusí, už jsem se o tom přesvědčil sám, když po minimálně půl roce co se oficielne prodávala f2rs tak sloupky nesli objednat, krytky na fordu mi přišli až před 14 dny a do té.doby prostě nesli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 mirekdusek: Modelovy rok 2012 zacina v cervnu 2011. Cili uz tak dlouho cekat nemusis Navic se staci jednoduse zeptat v servisu, jestli je uz mozne ty cerne prvky objednat nebo se podivat do aktualni Etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 9. Duben 2011 Sdílet Vloženo 9. Duben 2011 Tak já koupil na aukru denní z FII RS 4 měsíce před začátkem prodeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 23. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Tak myslíte že ted už by se ty světla dali sehnat? Nezkoušel jste už někdo objednávat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 25. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2011 tak už jsem je našel na netu, cena světlometu 3000 a mlhovka 1000 cca za kus.. takže cca 8000 dohromady.. asi do toho jdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 26. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Tak dneska jsem v servise škoda objednal černý světlomety a ve středu jedu na výměnu.. tak se moc těším :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 26. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2011 Jen otazka - resil jsi se servisem, kterej ti to udela, nutnost zmeny na elektrickem svazku pri vymene za cerny svetlomety? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekdusek Vloženo 29. Srpen 2011 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2011 Tak upřímně přímo tenhle výraz jsme neřešili ale při objednání mi technik říkal že to už na fabii přímo on měnil za černý světla z monte carla a že v tom není žádný problem tak nevím ale věřím že ví co dělají, montáž se vším všudy cca 1,5 hodiny. Ale tak pro mou informaci co přesně myslíš tou změnou na svazku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roti Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 kdyztak svetlomety Monte Carlo mam skladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 I když nejde o RS, black vision tenhle model má. Jen mě zarazilo, že tato Fabie Monte Carlo má černá kola Line 15" v kombinaci se stříbrnou linkou na okraji. Barevné řešení také není úplně typické. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 A hele, na tu jsem se včera díval, taky se mi zdá "jiná" Ale podobnou jsem viděl několik týdnů zpátky i v nějakém katalogu přímo od škody..Možná na tom něco bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sytic Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 Mě by právě zajímalo, jestli jsou tyhle černý kola Line 15" originální (tz. takto je najdeš třeba v originálním příslušenství). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2013 Nejsou originalni, v teto barevne variante (cerna s obvodovou linkou) jsou v nabidce pouze 16" Comet a 17" Gigaro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.