Přejít na obsah

Bodový systém


O.v.i.

Doporučené příspěvky

NOVÝ SILNIČNÍ ZÁKON

Šimonovský 6. 7. 2007: Upalte Šizáka, ne mě!

Píše se sedmý červenec 2007, rok a týden od památné chvíle, kdy vstoupil v platnost Šimonovského silniční zákon, řidiči zvaný „Šizák“. Co se změnilo?

První měsíc

po zavedení Šizáka Češi nasbírali miliony bodů a díky pokutám za „rychlou“ jízdu mnoho z nich po zaplacení pokut klesá pod hranici chudoby. Smutný a typický je případ Josefa K. Jel 1. 7. 2006 po obci 50,001 km/h, byl zaměřen radarem, přišel o dva body a patnáct set Kč (čtvrtina důchodu). Zdrcen usedl do auta, plakal a sledoval tachometr, aby nepřekročil třicítku v Dlouhé Lhotě. Pro slzy neviděl, že obecní strážník Nováček (dříve třikrát trestaný pro znásilnění, loupeže a zpronevěru) stojí (celý den) na začátku přechodu pro chodce. K. vyfásl pokutu pět tisíc a další čtyři body dolů. Pak se zapomněl připoutat a uvázat psa. Řidičák fuč, zadlužil se a spáchal sebevraždu.

Tři měsíce

po Šizákovi končí bez papírů dva miliony řidičů a stát (včetně obcí) vybral na pokutách 105 miliard korun. Stavějí se nové silnice. Řidičské oprávnění si udržují jen bohatší občané schopní kompenzovat potřeby pokutujících.

Šest měsíců

po Šizákovi mnoha uplácejícím docházejí úspory a po silnicích se prohánějí více méně pouze policisté. I jim však jdou především pěší strážníci ve službě po krku, a tak i oni pomalu přicházejí o právo řídit vozy.

Sedm měsíců:

vázne zásobování potravinami a zbožím, mnoho pacientů umírá - chybějí řidiči sanitek. Autobusová doprava zcela zkolabovala, po Praze jezdí posledních dva taxíky. Lidé se rvou o tramvaj. Benzinky houfně krachují.

Devět měsíců:

Češi dojezdili. O řidičák přišel Zdeněk Bambas, šéf dopravní policie. Papíry už nemá NIKDO! Kupují se koně, muly, osli a tažní psi. Na kopnutí kopytem zemřelo více osob, než je obětí dopravních nehod. 6. 7. 2007. Rozvášněným davem pěších pohanů byl upálen Milan Šimonovský. Marně volal: „Obětujte Šizáka, ne mě!“

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to nebude snad ta drsný (jinak na jižní spojce ty body nasbírám hned :D): Kámoše chytli za mírně rychlejší jízku a policajt říká: Body dávat nechci, napíšeme to na povinnou výbavu - 500,- kč -_-:worthy

tak to byl policajt svetec....... :worthy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To Martinoslav: čeče v sekci F-tip tě Colins s tímhle příspěvkem předběhl o den  ;)

A co jako??? fuck

To me chces jako nasrat, jo?? fuck

To se ti nepovede... Woe JA jsem Martinoslav z Usti nad Labem woe... A tady si me nikdo nebude brat do huby, neserte me, woe, wopravdu me neserte!!!

:smich:

No jo no, tak jsem holt za lamu :smich:;)-_-

Hergot, sem si přečet odpověď a ta arogantnost na mě z monitoru přímo sršela. A to mám ještě navíc ty monitory dva :smich::smich::smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak k bodovýmu systému. Už sem to málem za rychlost schytal taky. Na 70 sem si to valil něco kolem 85. Když sem toho poldu viděl jak na mě mává plácačkou, tak sem si říkal že je to v prdeli. Ale když viděl vedle mě manželku, která měla na sobě jeden airbag navíc (je v 8 měsíci) tak se slitoval. Akorát mi domluvil a řekl mi ať se zkrotim, abych se toho narození taky dočkal.

Kdybych mu řekl že sem jel tak rychle, protože se mi chtělo strašně na hajzl, tak nevim jestli by byl taky tak hodnej :smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel jsi ho poslat do prdele, rict mu, ze tu pokutu a body chces a ze jestli ti nevyhovi, tak mu rozbijes usmev, pac ty jsi oggy, arogantni clen arogantniho fora :smich:lol;)-_-

Nó, tak to zkusim příště. já když jedu z práce tak se mi chce na hajzl skoro vždycky. Takže tu rychlost sem tam nepřekročil poprvý ani naposled. Ale běda jestli to podle tvý rady nedopadne dobře. To pak uvidíš jak JÁ dokážu bejt arogantní fuckfuckfuck:smich:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...