Petr81 Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Dneska po cestě z Hradce do Boleslavi ani policajt, ale většina lidí jezdí pomaleji a je to fakt otrava. Vůbec to neutíká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 ja dnes cestoval 4 hodky a cumel jsem jak vsichni dodrzovali 50 apod. to je v poho, ale byli to taky ridici v normal autech, kdyz jsem mel za zadkem audi a8. 3,2 quatro třak to omastil pres plnou a by,o mu jedno body nebody a to se nezmeni, proste prachaci budou porad prasata a kdyz je chytnou, tak to uplati... dodrzet v obci 50 a 90 mimo pro me neni problem, ale sere me toto... opravuje se cesta, dela se tam pres tyden, o vikendu ne, ale ta 30 tak smrdi i tak a hlavne neni ukoncena, takze by clovek musel jeste 3 km nez je prvni krizovatka jet 30..takze nedodrzitelne...jak ma clovek jezdit slusne kdyz sami policajti toleruji takove chybne znaceni, i kdyz docasne to same je kdyz je vesnice dlouha jak 14 dni, na zacatku je 50, jedete jeste nakej kilak a taprve zacina osidlena cast, to same na vyjezdu, proc ti trotli nemaji znacku obce tak kde je ji treba, u osidlene casti, zbytecne se tim nasiraji ridici a zase to vede k tomu, ze to nikdo nechce dodrzovat at se simonovsky zamysli nad timto, body nic moc nevyresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 Tak jsem rano zkousel do prace jet predpisove, a ztrata 10-15min. a jizda vopruz zadna zabava , ted kdyz jsem jel po dalnici na Turnov chvily sem to drzel na 130, ale nedalo se to ..pak jsem jel v poho 190tachometrovych, skoro prazdna danice, seru na to... kde si ma clovek zajezdit pak uz pres vesnice 60 tam to ma smysl.... Tak vidím, že nejsem sám. Dneska jsem vyrazil na cca 100km cestičku a jel jsem jako jindy, teda až na to, že mně všici brzdili . Prostě po okreskách okolo 100, obec podle situace. I na plný jsem předjížděl srágory jedoucí 30. To se prostě nedá jet za debilem 30 tam, kde jsem jezdíval vždycky od 50 do 80. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2006 No tenhle tejden prej byl Kryštof, ale já neviděl jediný bengo. V Pardubicích údajně podle novin rozdali 950 pokut za rychlost z celkových asi 1600 pokut v celkové výši 1.089.000,- . Tak by mně zajímalo, kde to rozdávali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 No tenhle tejden prej byl Kryštof, ale já neviděl jediný bengo. V Pardubicích údajně podle novin rozdali 950 pokut za rychlost z celkových asi 1600 pokut v celkové výši 1.089.000,- . Tak by mně zajímalo, kde to rozdávali tak v tomto pripade neverim ani to ze JA MAM 2 RUCE A NOHY....... bohuzel v pripadech kdy maj flojdi davat pokuty a body prachatejm zmrdum v A8ckach (apod) nebo "zavodnikum" ve 120kach a 100kach (ktery u sebe nemaj OP ani RP) zase budou selhavat - ostatne videno vlastnima ocima - /a ja to klidne naprasim-okres MB) ........ sere me to cely a to hodne kuva fucking bod. system dobrejm a slusnejm ridicum a sem zase nasranej doprdele - koncim zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 2. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 mrdat na to!!!! hosi fakt sorry za ty moje vyrazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 No tenhle tejden prej byl Kryštof, ale já neviděl jediný bengo. V Pardubicích údajně podle novin rozdali 950 pokut za rychlost z celkových asi 1600 pokut v celkové výši 1.089.000,- . Tak by mně zajímalo, kde to rozdávali tak v tomto pripade neverim ani to ze JA MAM 2 RUCE A NOHY....... bohuzel v pripadech kdy maj flojdi davat pokuty a body prachatejm zmrdum v A8ckach (apod) nebo "zavodnikum" ve 120kach a 100kach (ktery u sebe nemaj OP ani RP) zase budou selhavat - ostatne videno vlastnima ocima - /a ja to klidne naprasim-okres MB) ........ sere me to cely a to hodne kuva fucking bod. system dobrejm a slusnejm ridicum a sem zase nasranej doprdele - koncim zdar čéče, nějak jsem nepochopil, co jsi chtěl vlastně sdělit. Tebe odlapili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Rekl bych, ze ten system jako takovej je dobrej, jenze problem je v tom, ze v tyhle zemi je to vsechno "od zdi ke zdi". Ze jsou sankce za nektery (prevazne ty lehky) prestupky silne nadsazeny ani snad nemusim zminovat, ale stale je tu diky rozmezi pokut (od-do) prostor pro uplaceni policajtu a podobny cachry. Proc si sakra nevzali priklad v Nemecku? Mas telefon v ruce? OK, jeden bod a 15€. Neni co resit, neni o cem diskutovat. To tu mame zase hybrid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Dneska jsem na výjezdu z Jičína směrem na kruháč v Úlibicích skoro vylezl z auta a vyndal si jednoho trotla co nezná zip. Měl štěstí, že po 30 vteřinách troubení to vzdal. Najetej přes oba pruhy aby brzdil ten levej. A snahy o předjetí nebo podjetí znemožňoval kličkováním. Pako! Nakonec asi pochopil, že když ta kolona skoro stojí, že by taky mohl dostat přes rypák. Normalne jsem v aute v klidu, ale tyhle dementi me vytacej k nepricetnosti... Nastesti jich potkavam cim dal min, cim to je - nevim, ale je to dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Pánové je to mazec! Jsem zvědavej na svůj první flastr. Obec 50 beru a už dost dlouho se snažím to dodržovat, ale těch 90 mi prostě nějak nejde!!! Jen čekám kdy mě někdo osolí za kola nebo fólie. to pak budu mít chuť někoho zabít!!! Sakra ať si hledí těch ,,ufoaut"!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Tak tohle je možný jen tady: Jen dva dny platí nový silniční zákon, který obsahuje princip bodového systému, a už se nynější premiér Jiří Paroubek v Otázkách Václava Moravce v České televizi vyslovil pro to, aby byl změněn. Jeho strana pro něj přitom ve Sněmovně hlasovala. ODS se pro změny vyslovila už dříve. Přijetí bodového systému bylo podle Paroubka chybné. Zvažuje i to, že vyhlásí několikaměsíční amnestii na přestupky. Ministr dopravy Milan Šimonovský, z jehož dílny zákon pochází, prý dostal za úkol tuto variantu do pondělního zasedání vlády promyslet. "Je to zákon, který je dosti drastický," řekl Paroubek. Ve společnosti jsou pravidla přijímána rozporuplně. Někteří je vítají, protože podle zkušeností z jiných zemí se zlepší kázeň řidičů, někteří jej ale kritizují, protože je příliš přísný a netoleruje například drobné překročení rychlosti. Podobně jako ČSSD se k zákonu staví i ODS, která ho při hlasování ve Sněmovně nepodpořila. Předseda ODS Mirek Topolánek se už dříve nechal slyšet, že dá zákonu roční zkušební lhůtu a v případě, že se neosvědčí, změní jej. www.novinky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 U nás dneska dělali na cestě šťáru černoprdelníci. A s těch idiotů tady má každý obavy. Většina z nich má snad jen ukončenou základku. Původně měli v městech udržovat pořádek a klid jenže pár krát dostali po čuni tak začali jezdit po čtyřech v jednom autě a dávaj všude botičky. Teď můžou pomalu všechno co republikový policajti a navíc prachy z pokut půjdou do městské pokladny, takže budou hodně aktivní, protože kdo vybere víc určitě na výplatu dostane taky víc. Kdyby alespoň s těch peněz postavili nějaké parkoviště aby se dalo vněkde parkovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Mestaci jsou proste gumy (viz. Pelan z Hrotovic ). Jsou to zakomplexovany radoby statni policajti, proste jednoduchy polotovary. Dej blbcovi moc a funkci a je z nej debil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Asi to bude všude stejný.Bohužel i já musím konstatovat,že jsou to tupouni.Byl jsem svědkem přijímání nového člena v celkem slušné a poklidné vinárně.Ta banda četníků se chovala tak,že by jim mohli závidět rowdies.Největší zvonek byl,když ti mamlasové začaly vytahovat kvéry a začaly je křtít pivem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Asi to bude všude stejný.Bohužel i já musím konstatovat,že jsou to tupouni.Byl jsem svědkem přijímání nového člena v celkem slušné a poklidné vinárně.Ta banda četníků se chovala tak,že by jim mohli závidět rowdies.Největší zvonek byl,když ti mamlasové začaly vytahovat kvéry a začaly je křtít pivem. Kristovy rany... To si ani nechci zacit predstavovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 podle všeho půjde celej bodovej systé do prdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 tak to je škoda ,jestli jste v pohodě dodržujete předpisy tak je Vám jedno jestli jsou pokuty nebo body .Prostě jsou daný předpisy a tak se podle toho musí jezdit .Mi Češi furt na něco nadáváme .ale až Vám na přechodě srazí dítě a vyy o něj přijdete budete mluvit o tom že i 40 km/h je hodně .Já jsem rád ,a doufám že to budou všechno poctivě kontrolovat ,že ten systém nebude jen takovej strašák . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remus by skoda Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 ale když tě nejakej polda zastavi za 51km/h. No tak to chci videt, vyjádření od škodovky že maj 100procentne presný tachometry.. Pokud te zastavi za 51, tak je jasne ze tachometr ukazoval minimalne 55, takze na presnost tachometru se asi vymlouvat neda. No a když si tam nějaký pako dá jinej rozměr než je povolenej tak to bude ukazovat hnedle jinak :-) No mám strach, že bude víc bouraček než bylo do teď už vidím blondýnku jak sleduje tachometr a ne situaci na silnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Ja dnes cely den jezdil po Praze a zrejme me musela celou dobu sledovat hlidka POLICIE, protoze po prijezdu k baraku a nasledneho zaparkovani vozu u me zastavila a rekla mi, ze mi pripisuji 4 body do plusu za excelentni a ukazkovou jizdu. Takze mam bodu k odectu 16... Taky se vam to nekomu uz stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 4. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Ja dnes cely den jezdil po Praze a zrejme me musela celou dobu sledovat hlidka POLICIE, protoze po prijezdu k baraku a nasledneho zaparkovani vozu u me zastavila a rekla mi, ze mi pripisuji 4 body do plusu za excelentni a ukazkovou jizdu. Takze mam bodu k odectu 16... Taky se vam to nekomu uz stalo? myslim ze az takhle stedra policie nebude - ale bral bych to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 Nejhorší je to, že naprostá většina řidičů se nyní nevěnuje řízení vozidla na 100% a to z důvodu, že pořád čumí kolik mají na tachometru.I já jsem se přistihl, že na tacháč čumím víc než kdy jindy....ách jo...ale zatím jsem bez bodů....zatím.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 podle všeho půjde celej bodovej systé do prdele Uz aby to bylo takhle se to neda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 podle všeho půjde celej bodovej systé do prdele Uz aby to bylo takhle se to neda... No da, ale stoji to za hovno... K cemu pak mit silnejsi motor? Nyni i ta 1,6 je moc, protoze se neda jet 50 na 4. rychlostni stupen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 podle všeho půjde celej bodovej systé do prdele Uz aby to bylo takhle se to neda... No da, ale stoji to za hovno... K cemu pak mit silnejsi motor? Nyni i ta 1,6 je moc, protoze se neda jet 50 na 4. rychlostni stupen a proč myslíš, že stavěli TPCA? Budou se kupovat mrdky s motorem 0,4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 4. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2006 podle všeho půjde celej bodovej systé do prdele Uz aby to bylo takhle se to neda... čéče, někdy by jsi se mohl zastavit v Jičíně na pokec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.