Luke608 Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 Ahoj lidičky, dneska jsem chtěl nainstalovat do auta autorádio LG LCF600UR. Všechno jsem zapojil podle instrukcí, ale u antény je problém. Anténní kabel má ten krátký konektor. Na starém autorádiu byl konektor pro anténu takový výstupek, kdežto na novém autorádiu je hluboký konektor. Dá se splašit nějaká redukce? Jestli ano, tak prosím o nějaký tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 redukce se dělá, taky jí mám u pineeru, stojí kolem 20,- v každejch autodílech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 12. Duben 2011 Sdílet Vloženo 12. Duben 2011 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/125-3-antenni-konektory/5/297-ISO-DIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dexis Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 (editace) Ahoj Kup si radči redukci a s fantomovým napájením anténího zesilovače. Editováno: 14. Duben 2011, autor: Dexis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 13. Duben 2011 Sdílet Vloženo 13. Duben 2011 http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi-cz/eshop/21-1-Instalacni-material/124-3-antenni-napajece/5/764-ISO-DIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke608 Vloženo 14. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 díky moc za tipy, určitě jich využiju . Konkrétně se chci zeptat, kam potom mohu zapojit toto fantomové napájení. Nejsem moc sběhlý v elektrotechnice a tak se raději ptám zkušených . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dexis Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 Ahoj No podle návodu co jsem našel tak by to měl být modrý drát ( PIN A8 ) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 14. Duben 2011 Sdílet Vloženo 14. Duben 2011 ..je to pin č.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.