Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jop, panorama je vec ktoru kazdemu doporucujem. Sam som ju z prvu nechcel - peniaze - ale som rad ze sa nejake este nasli a dokupila sa :) Inak auto ma zatial nieco malo cez 100km, vobec nemam cas snim niekam vybehnut, praca praca a praca nedovoli :(

Vloženo

krasny krasny...jsem zvedavy, jak na tom budes se spotrebou, u nas byla trochu vyssi, ale ted padla dolu a neni problem jezdit za 4.4l, zatim jedine menis zklamani jsou pneu (uplne stejne jako ty), ale uvidime, kdyz tak prijde vymena za continentaly, tak mnoho stastnych km a nekdy na SK na videnou (mam babicku v Martine:-))

Vloženo

Krasny scoutik! Prajem vela stastnych km. Nech sluzi ku tvojej spokojnosti. Chcel by som sa ta opytat. Vsimol som si ze mas sportove sedadla. To sa da vo vybave scout? Naposledy ked som sa bol informovat v skodovke tak mi bolo povedane ze ku vybave scout sa nedaju doobjednat.

Vloženo

@ markoke: Servus, ano ide to. Lenze musis to urobit uz pri vybere interieru. Musis si zadat priplatkovy interier Dynamic a az potom ti povoli sportove sedacky. Ja som si povodne tiez myslel ze to nejde, ale na nete som nasiel scouty so sportovymi sedackami - popatral som a zistil ako na to. Mozes si to skusit priamo v konfiguratorovi - pri vybere interieru zvol jeden z priplatkovych a v dalsom kroku pri vybere doplnkov ti vyskoci okno - pridat paket Dynamic :)

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Nejake nove info:

auto ma cez 1600km

zavady ziadne - len drobnosti

- vypln vo dverach si konecna sadla, budem to musiet bodnut nejakym silikonom

- soferove dvere museli o nieco buchnut - roh dveri uz postrada kusok farby - je mi to velmi divne, pretoze autom jazdim iba ja a zatial som klop klop o nic nezavadil.

A inak uplna spokojnost, auto ide ako ma :)

Vloženo

zdarec, roomster vyzerá skvele...post-23-1156182784.gif prajem veľa šťastných km

- a ten kúsok farby sa dá celkom pekne zatrieť korekčnou tužkou, že to ani poznať nebude takže v poho... wink.gif

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Čekám na úplně stejného červeného Roomstera jen se skromnější výbavou a TSI - teď vídím, že jsem vybral dobře - ta barva mu moc sluší! Já ještě nedávno myslel, že ty scout plasty jsou jen plasty v daném odstínu jako na staré Fabii Junior třeba a ono to je lakováno...taky bych určitě reklamoval - přece to něco vydržet musí - kamínky v zimě apod. Člověk si nekupuje nové auto aby se mu loupal lak? To se neděje ani na mé stařičké Felicii ´97 která má nárazníky + prahy taky v laku...držím palce a určitě sem napiš jak to dopadlo! A "prostorník" ať slouží a dělá jen radost!

• o 1 rok později...
Vloženo (editace)

:kol-137:  :kol-143:  Jsou to kokoti závistiví...

Já bohužel nemám fotku, ale nedávno jsme doma schytali na přední kapotu Golfu VI cca 20x30 cm znak pi** (renaultu)... Kapota šla na nový lak, spoluúčast 5000,-  :angry:  Takže jsme si to zaplatili..

Budeš to nechávat opravovat?

Editováno: , autor: Galvi
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Nádherný Roomstřík s perfektní výbavou ! Jsi fajnšmekr ! :kol-47:

Šrábance taky řeším dost často -  někteří lidi jsou strašně závistiví :kol-29: . Tohle by ještě mělo jít rozleštit. Zkus to. Držím palce !

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...