zmizik.sk Vloženo 21. Duben 2011 Vloženo 21. Duben 2011 Tak toto je ta 6 mesacna Líza, na ktoru som cakal dlho predlho - no co povedat, vyplatilo sa 2 Citovat
sakioda Vloženo 22. Duben 2011 Vloženo 22. Duben 2011 Pekna Liza,gratulujem. Vahal som nad scoutom a veru by sa teraz zisiel kvoli mojej kontaktnej jazde :-( Citovat
usersisko Vloženo 22. Duben 2011 Vloženo 22. Duben 2011 Pekne auticko Dufam, ze mna tak dlho natahovat nebudu Citovat
bojler Vloženo 23. Duben 2011 Vloženo 23. Duben 2011 Panorama, zrovna včera jsem se při návratu z hospody kochal hvězdama Citovat
zmizik.sk Vloženo 23. Duben 2011 Autor Vloženo 23. Duben 2011 Jop, panorama je vec ktoru kazdemu doporucujem. Sam som ju z prvu nechcel - peniaze - ale som rad ze sa nejake este nasli a dokupila sa Inak auto ma zatial nieco malo cez 100km, vobec nemam cas snim niekam vybehnut, praca praca a praca nedovoli Citovat
Vytlacil Vloženo 26. Duben 2011 Vloženo 26. Duben 2011 krasny krasny...jsem zvedavy, jak na tom budes se spotrebou, u nas byla trochu vyssi, ale ted padla dolu a neni problem jezdit za 4.4l, zatim jedine menis zklamani jsou pneu (uplne stejne jako ty), ale uvidime, kdyz tak prijde vymena za continentaly, tak mnoho stastnych km a nekdy na SK na videnou (mam babicku v Martine:-)) Citovat
markoke Vloženo 28. Duben 2011 Vloženo 28. Duben 2011 Krasny scoutik! Prajem vela stastnych km. Nech sluzi ku tvojej spokojnosti. Chcel by som sa ta opytat. Vsimol som si ze mas sportove sedadla. To sa da vo vybave scout? Naposledy ked som sa bol informovat v skodovke tak mi bolo povedane ze ku vybave scout sa nedaju doobjednat. Citovat
zmizik.sk Vloženo 28. Duben 2011 Autor Vloženo 28. Duben 2011 @ markoke: Servus, ano ide to. Lenze musis to urobit uz pri vybere interieru. Musis si zadat priplatkovy interier Dynamic a az potom ti povoli sportove sedacky. Ja som si povodne tiez myslel ze to nejde, ale na nete som nasiel scouty so sportovymi sedackami - popatral som a zistil ako na to. Mozes si to skusit priamo v konfiguratorovi - pri vybere interieru zvol jeden z priplatkovych a v dalsom kroku pri vybere doplnkov ti vyskoci okno - pridat paket Dynamic Citovat
zmizik.sk Vloženo 28. Duben 2011 Autor Vloženo 28. Duben 2011 No len ta cena za paket dynamic - s tym uz nic nenarobime. Citovat
zmizik.sk Vloženo 7. Červen 2011 Autor Vloženo 7. Červen 2011 Nejake nove info: auto ma cez 1600km zavady ziadne - len drobnosti - vypln vo dverach si konecna sadla, budem to musiet bodnut nejakym silikonom - soferove dvere museli o nieco buchnut - roh dveri uz postrada kusok farby - je mi to velmi divne, pretoze autom jazdim iba ja a zatial som klop klop o nic nezavadil. A inak uplna spokojnost, auto ide ako ma Citovat
Louki1 Vloženo 7. Červen 2011 Vloženo 7. Červen 2011 zdarec, roomster vyzerá skvele... prajem veľa šťastných km - a ten kúsok farby sa dá celkom pekne zatrieť korekčnou tužkou, že to ani poznať nebude takže v poho... Citovat
galeo Vloženo 7. Červen 2011 Vloženo 7. Červen 2011 Veľmi pekný kúsok A vidno, že si nešetril pri výbere či už motorizácie, tak výbavy... dobre si vybral Citovat
zmizik.sk Vloženo 7. Červen 2011 Autor Vloženo 7. Červen 2011 @galeo: dikes, ono je to moje prve a zaroven asi aj posledne nove auto. Vybavu ma taku aku ma, co sa mi pozdavalo, to som si odtrhol od ust Citovat
zmizik.sk Vloženo 18. Září 2011 Autor Vloženo 18. Září 2011 Zdravim, na ciernych listach od soferovej strany - vid foto - sa mi zacala odlupovat farba. Myslite ze je to na reklamaciu? Citovat
Pawouk Vloženo 18. Září 2011 Vloženo 18. Září 2011 Hm,ty dnešní laky nic nevydrží. Určitě bych to reklamoval. Citovat
Maverick Vloženo 25. Září 2011 Vloženo 25. Září 2011 Jasna reklamace! Dej pak vedet, jak se k tomu servis postavil. Citovat
Dýdžej Vloženo 3. Říjen 2011 Vloženo 3. Říjen 2011 Čekám na úplně stejného červeného Roomstera jen se skromnější výbavou a TSI - teď vídím, že jsem vybral dobře - ta barva mu moc sluší! Já ještě nedávno myslel, že ty scout plasty jsou jen plasty v daném odstínu jako na staré Fabii Junior třeba a ono to je lakováno...taky bych určitě reklamoval - přece to něco vydržet musí - kamínky v zimě apod. Člověk si nekupuje nové auto aby se mu loupal lak? To se neděje ani na mé stařičké Felicii ´97 která má nárazníky + prahy taky v laku...držím palce a určitě sem napiš jak to dopadlo! A "prostorník" ať slouží a dělá jen radost! Citovat
zmizik.sk Vloženo 3. Říjen 2011 Autor Vloženo 3. Říjen 2011 Buduci tyzden s tym idem, teraz mi to praca nedovoli Inak auto malo vcera 8888km a ide ako hodinky. Citovat
zmizik.sk Vloženo 14. Květen 2013 Autor Vloženo 14. Květen 2013 Tak opat sa hlasim. Do 24tkm ani skrabancek (okrem popraskaneho blatnika, ktory bezplatne vymenili), minuly vikend stal ale za to - takymto kurw*am by som ruky sekal. Citovat
KoNG Vloženo 14. Květen 2013 Vloženo 14. Květen 2013 noo tak to je humus velebnosti že to pořád někoho baví ničit cizí majetek! No závist je fakt svině Citovat
Galvi Vloženo 14. Květen 2013 Vloženo 14. Květen 2013 (editace) Jsou to kokoti závistiví... Já bohužel nemám fotku, ale nedávno jsme doma schytali na přední kapotu Golfu VI cca 20x30 cm znak pi** (renaultu)... Kapota šla na nový lak, spoluúčast 5000,- Takže jsme si to zaplatili.. Budeš to nechávat opravovat? Editováno: 14. Květen 2013, autor: Galvi Citovat
zmizik.sk Vloženo 3. Červen 2013 Autor Vloženo 3. Červen 2013 Caute, tak auto je zatial v servise, ja mimo domov a cakam len na telefonat kedy to urobia. Dufam ze poistovna nebude robit problemy, uvidi sa. Spoluucast 165e v prdeli Citovat
Martin_TDi Vloženo 6. Červen 2013 Vloženo 6. Červen 2013 Nádherný Roomstřík s perfektní výbavou ! Jsi fajnšmekr ! Šrábance taky řeším dost často - někteří lidi jsou strašně závistiví . Tohle by ještě mělo jít rozleštit. Zkus to. Držím palce ! Citovat
zmizik.sk Vloženo 1. Listopad 2013 Autor Vloženo 1. Listopad 2013 Posledne 4mesiace vsetko ok, dnes sa dobrak opat pohral 1x zarez dvere spolujazdca. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.