Publikováno Červenec 3, 200619 r Zdravím,mám takový dotaz. Koupil jsem Fabii 1,2 HTP 47kW 2004 a původní majitel nechal vymontovat veškeré zámky v autě a funguje otevírání jenom na cenrální zamykání přes dalkový ovladač. Co když se stane že se vybije v autě autobaterie a dálkovým ovladačem neotevřu auto. Je nějaká možnost to otevřít..? Nebo se bude muset něco mechanicky poškodit. (dveře,kapota.??).
Červenec 3, 200619 r Dřív se stane to že nenastartuješ než že neodemkneš. Fabie když nechaš otevřené dveře tak to světlo sama zhasne asi po 20 minutách. Spíš bych se bal o baterii v ovladači. Nebo si nech dát zamek na dveře k řidiči jde tam jakýkolyv z fábie dá se nastavyt ke klíči
Červenec 3, 200619 r Ja take nemam na aute zadne zamky, uz nekolik let a tuk tuk tuk, zadny problem, i kdyz jsem mel totalne vymlacenou baterii, tak slo dvere dalkacem otevrit. Az jsem cumel.
Červenec 3, 200619 r Ja take nemam na aute zadne zamky, uz nekolik let a tuk tuk tuk, zadny problem, i kdyz jsem mel totalne vymlacenou baterii, tak slo dvere dalkacem otevrit. Az jsem cumel. I kdyz ja zamky nemam zaslepeny, tak souhlasim. Baterka K.O. otevreni dalkacem O.K. a dal ani tuk. Jen kolega a kabely. Jen se divim, ze baterie v dalkaci drzi jiz treti rok. Mam dokoupeno origo prislusenstvi SKODA a jezdim takrka denne. HM 1,6 / 74
Červenec 4, 200619 r Tak tak... Pak uz mi taky musely pomoct kabely... Ale dvere slapaly pokazde Tak na zaslepení zámků máš, ale na novou baterii né?
Červenec 5, 200619 r Ale stejne ji asi pred zimou vymenim. Mam takove tuseni, ze by uz zimu nerozdychala.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.