Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ten v levo je nový, ale hlavně , že je to venku....

Ještě dotaz, chci sedačku vyndat, v montážním návodu píšou, že se musí odpojit baterka, a pak odpojit svorkovnici od bočního airbacku, a při montáži zpět, než se připojí baterie musí být zapnuto zapalování.... máte s tím někdo zkušenosti? nebo stačí jen odpojit svorkovnici pod sedačkou???

Vloženo (editace)

zdarec kluci Fábiáci,

poraďte mi kde mám serhnat ten náctaves XZN 10 na povolení sedačky??? Víte o nějakým e-shopu, kde bych si ho objednal??

Můj kámoš má ve Fábce prasklou kostru sedadla. Nutně tu sedačku potřebuji vyndat. Obešel jsem kšefty u nás v okolí a nic...

PS: ve škodovce chtějí za opravu sedáku 8 táců a ve druhé už 11 000,-

Raději si odpovím sám. Právě jsem ho našel tady...

Editováno: , autor: Milan II
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

No tak to vidíte že jsem se na to raději nevysr.... Chtěl jsem si u spolujezdce dát pod sedačku kastlík na otvírání. Podařilo se mi povolit 3 šrouby a u toho 4týho se urvala matka pod kolejnicí. Jsme z toho na švestku protože ho nemám venku celej a sedačku tím pádem taky nemůžu vyndat, no ale nejhorší na tom všem je že mi ten šroub s tou matkou při jízdě neskutečně drnčí a pije krev.

Takže pokud by nějaká dobrá duše měla nápad co s tím tak pište. Já jsem už rezignaval a jezím s drnčící sedačkou. :)

Vloženo
No tak to vidíte že jsem se na to raději nevysr.... Chtěl jsem si u spolujezdce dát pod sedačku kastlík na otvírání. Podařilo se mi povolit 3 šrouby a u toho 4týho se urvala matka pod kolejnicí. Jsme z toho na švestku protože ho nemám venku celej a sedačku tím pádem taky nemůžu vyndat, no ale nejhorší na tom všem je že mi ten šroub s tou matkou při jízdě neskutečně drnčí a pije krev.

Takže pokud by nějaká dobrá duše měla nápad co s tím tak pište. Já jsem už rezignaval a jezím s drnčící sedačkou. :)

me se tohle stalo az pri zandavani sedacky zpet. no je nutne dostat se pod koberec ( rozebrat prahy ). nechal jsem to na servisu ( 1000 kc ). preci jen je s tim prace jak na kostele.

jo a baterku jsem neodpojoval, kdyz jsem to mel venku.

Vloženo

me se tohle stalo az pri zandavani sedacky zpet. no je nutne dostat se pod koberec ( rozebrat prahy ). nechal jsem to na servisu ( 1000 kc ). preci jen je s tim prace jak na kostele.

jo a baterku jsem neodpojoval, kdyz jsem to mel venku.

Dík za info takže se tam dá dostat. Tak to já už si s tím poradím. Já myslel že je to absolutně bez šance.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...