Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapáci potřebuji koupit klouby mam tento problém " cituji "" Vnitřní kloub(u převod.)když má vůli tak způsobuje vibrace při akceleraci.Po ubrání plynu nebo jízdě na vyhozenou vibrace mizí. prosím o ukázání kde tyto klouby koupím a jak to vlastně vypadá díky "" za pomoc :help::kuk:

SERVIS.;)

Clovek ktory ani nevie napisat zakladne udaje o aute ma odpoved hore.:)

Upraveno od PROCHY603

Ale než tam půjdeš, stav se v bankomatu:)

• Autor

lol viz víše octavia I podvozek ,1.9 TDI 81KW rv.2002 motor asv :kuk:

EDIT:

nevým jak kdo ale já když někdo napíše něco a je to podivně napsaný tak se kouknu co kde psal a většinou má fota a popis v sekci představení "" mazlíčku :feve:

SERVIS.;)

Clovek ktory ani nevie napisat zakladne udaje o aute ma odpoved hore.:)

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

To je známý problém,potřebuješ minimálně kloub na poloose pravého kola u převodovky - je to ta delší poloosa. Jestli se na to necítíš,tak dojeď ;)

Mám doma poloosu z ASV s vyměněným tímhle kloubem od Spidanu (originál vyrobce do prvovýroby) a jezdil sem s ní asi jen 2 tis km.max - pak jsem měnil na 6° přeevodovku. Nemám pro to využití,vyměním Ti ji kus za kus.

Upraveno od juke.box

nevým jak kdo ale já když někdo napíše něco a je to podivně napsaný tak se kouknu co kde psal a většinou má fota a popis v sekci představení "" mazlíčku http://forum.skodaho...taky-se-pridam/ :feve:

Není jednodužší to napsat přímo do příspěvku, kde se ptáš na problém? Nebo si to dokonce dát do podpisu a máš pokoj.

Proč by si někdo měl hrát na detektiva a hledat co máš za auto?

Máš problém Ty. Po ostatních chceš aby Ti s tim pomohli. Tak ho popiš co možná nejpřesněji, přidej popis auta na kterém se problém vyskytnul.

A nebuď drzý, páč příště se Ti odpovědi třeba nedostane vůbec.

Upraveno od PROCHY603

• Autor

v pohodě tak sry tak to zas myšlený nebylo " že bych chtěl bejt drzej " ;)

Není jednodužší to napsat přímo do příspěvku, kde se ptáš na problém? Nebo si to dokonce dát do podpisu a máš pokoj.

Máš problém Ty. Po ostatních chceš aby Ti s tim pomohli. Tak ho popiš co možná nejpřesněji, přidej popis auta na kterém se problém vyskytnul.

:palec2::palec2::)

mne měnili v servisu levou stranu za pravou a opačně, snad to nějaký čas vydrží, vibrace přestaly

Upraveno od PROCHY603

Dával jste někdo kloub od JP GRUP?

• Autor

který to je ? č.8 ? :kuk:

post-61054-0-56798900-1305238829_thumb.p

mne měnili v servisu levou stranu za pravou a opačně, snad to nějaký čas vydrží, vibrace přestaly

Co to je za logiku? Takhle ti odejdou oba najednou. To si radši vyměním, kterej je v řiti a mám pokoj.

Nechci se tě nějak dotknout, ale jestli nevíš, co je vnitřní kloub, tak to dej někomu do dílny vyměnit a můžeš na něj koukat a aspoň teoreticky něco pochytit. BTW je to na tom obrázku napsaný, který je vnitřní kloub.

:palec2::smich:

A potom namiesto jedneho klbu budes menit klby 2.;) P+L. strana. :kuk:

a Mas to 2v 1 :palec2:

Upraveno od PROCHY603

výměnu obou kloubů bych stejně měnil na jednou jen mi servis nabídl levnější variantu, mám takové zkušeností, že uděláš jednu věc a ozve se druhá, tak na co práci dělat na dvakrát, teď to vydrží a za rok, dva se to vymění komplet

::palec2:

Upraveno od PROCHY603

Navstiv SERVIS. Vobec sa do toho nerozumies. Nevies co mas kupit+vyymenit. ;)

• Autor

di brepto :p de o to že jsem to neměl rozobraný " tak nevým zda je to nebo to ono " jinak nešikovný nejsem když jsem přehodil vnitřnosti motoru felicie do jiného bloku a maká už 7 let go motoru zetor crystal a před lety jsem byl kouzelník ale bejvávalo :-) bych mohl vyprávět " :palec2: prostě jen jestli to je ono se vý že vyměním obě ale je to ono ??ů

Navstiv SERVIS. Vobec sa do toho nerozumies. Nevies co mas kupit+vyymenit. ;)

Upraveno od maniak

Maniak: hele,když sem už zejtra jedeš, tak co teda s tou poloosou? Mám ji tady s novým kloubem, jen přehodit.

di brepto :p de o to že jsem to neměl rozobraný " tak nevým zda je to nebo to ono " jinak nešikovný nejsem když jsem přehodil vnitřnosti motoru felicie do jiného bloku a maká už 7 let go motoru zetor crystal a před lety jsem byl kouzelník ale bejvávalo :-) bych mohl vyprávět " :palec2: prostě jen jestli to je ono se vý že vyměním obě ale je to ono ??ů

:palec2::palec2::smich::smich::smich::smich: :p:p

CHOD DO SERVISU :);)

Upraveno od PROCHY603

• Autor
:kuk:

Upraveno od maniak

• Autor

no jasný ale jen pro info člověk nemuže umřít blbej :palec2: je to ono "" tot moje otázka stačí "" jo je to ono ne není to ono je to to a to "" :kuk: "" vy to hned rozebíráte na součástky :p

Maniak: hele,když sem už zejtra jedeš, tak co teda s tou poloosou? Mám ji tady s novým kloubem, jen přehodit.

No jasný, jako bys neznal fórum :smich::palec2: hele,koukej jít spát,ať nezaspíš :ninja:

• Autor
:skoda: dobrá věc se podařila jezdí jak projektil :D zítra mi má přivézt zbývající 3 kloby a začnu to páchat :w00t1: jsem jel z hradce do litoměřic 130 a spotřeba 4,6 dávám ti za :palec2: z prahy si na mě jeden troufal tak jsem mu ukázal jak vypadá octávka ze zadu :_icon_smich2: děkuji ti juke.box :palec2: homokinetický klouby poloos. na octávia kombi 2002 81KW na tu kratší poloosu oba u kola i u převodovky samo že od spidanu-sadu " a na tu delší poloosu jen kineták u kola.... má otázka zní kupuje se zvlášt levá a pravá strana nebo klouby se dají na levo nebo na pravo nevým co mám koupit zda SD 22497 nebo SD 22498 jaký vtom je rozdíl děkuji "

Upraveno od maniak

No jelo to po naklonování vážně pěkně a to jsme se drželi u země,ale víš jak, s jídlem roste chuť :smich:;) Takže když by sis na to zvyknul a bylo Ti to málo, můžem ještě trošičku nějakýho koníka :prc::D Zvlášť jestli dopadne tamto, tak se není čeho bát. Mohli bychom to tady rovnou i přehodit,ale nechci předbíhat... zítra Ti dám echo

Upraveno od juke.box

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.