maniak Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 Zdar chlapáci potřebuji koupit klouby mam tento problém " cituji "" Vnitřní kloub(u převod.)když má vůli tak způsobuje vibrace při akceleraci.Po ubrání plynu nebo jízdě na vyhozenou vibrace mizí. prosím o ukázání kde tyto klouby koupím a jak to vlastně vypadá díky "" za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 (editace) SERVIS. Clovek ktory ani nevie napisat zakladne udaje o aute ma odpoved hore. Editováno: 9. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejra Vloženo 9. Květen 2011 Sdílet Vloženo 9. Květen 2011 Ale než tam půjdeš, stav se v bankomatu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 11. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) viz víše octavia I podvozek ,1.9 TDI 81KW rv.2002 motor asv EDIT: nevým jak kdo ale já když někdo napíše něco a je to podivně napsaný tak se kouknu co kde psal a většinou má fota a popis v sekci představení "" mazlíčku SERVIS. Clovek ktory ani nevie napisat zakladne udaje o aute ma odpoved hore. Editováno: 12. Květen 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 11. Květen 2011 Sdílet Vloženo 11. Květen 2011 (editace) To je známý problém,potřebuješ minimálně kloub na poloose pravého kola u převodovky - je to ta delší poloosa. Jestli se na to necítíš,tak dojeď Mám doma poloosu z ASV s vyměněným tímhle kloubem od Spidanu (originál vyrobce do prvovýroby) a jezdil sem s ní asi jen 2 tis km.max - pak jsem měnil na 6° přeevodovku. Nemám pro to využití,vyměním Ti ji kus za kus. Editováno: 11. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 (editace) nevým jak kdo ale já když někdo napíše něco a je to podivně napsaný tak se kouknu co kde psal a většinou má fota a popis v sekci představení "" mazlíčku http://forum.skodaho...taky-se-pridam/ Není jednodužší to napsat přímo do příspěvku, kde se ptáš na problém? Nebo si to dokonce dát do podpisu a máš pokoj. Proč by si někdo měl hrát na detektiva a hledat co máš za auto? Máš problém Ty. Po ostatních chceš aby Ti s tim pomohli. Tak ho popiš co možná nejpřesněji, přidej popis auta na kterém se problém vyskytnul. A nebuď drzý, páč příště se Ti odpovědi třeba nedostane vůbec. Editováno: 12. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 v pohodě tak sry tak to zas myšlený nebylo " že bych chtěl bejt drzej " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Není jednodužší to napsat přímo do příspěvku, kde se ptáš na problém? Nebo si to dokonce dát do podpisu a máš pokoj. Proč by si někdo měl hrát na detektiva a hledat co máš za auto? Máš problém Ty. Po ostatních chceš aby Ti s tim pomohli. Tak ho popiš co možná nejpřesněji, přidej popis auta na kterém se problém vyskytnul. A nebuď drzý, páč příště se Ti odpovědi třeba nedostane vůbec. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 (editace) mne měnili v servisu levou stranu za pravou a opačně, snad to nějaký čas vydrží, vibrace přestaly Editováno: 13. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 12. Květen 2011 Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 Dával jste někdo kloub od JP GRUP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 12. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2011 který to je ? č.8 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 mne měnili v servisu levou stranu za pravou a opačně, snad to nějaký čas vydrží, vibrace přestaly Co to je za logiku? Takhle ti odejdou oba najednou. To si radši vyměním, kterej je v řiti a mám pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 který to je ? č.8 ? Nechci se tě nějak dotknout, ale jestli nevíš, co je vnitřní kloub, tak to dej někomu do dílny vyměnit a můžeš na něj koukat a aspoň teoreticky něco pochytit. BTW je to na tom obrázku napsaný, který je vnitřní kloub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) mne měnili v servisu levou stranu za pravou a opačně, snad to nějaký čas vydrží, vibrace přestaly A potom namiesto jedneho klbu budes menit klby 2. P+L. strana. a Mas to 2v 1 Editováno: 13. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuro Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 výměnu obou kloubů bych stejně měnil na jednou jen mi servis nabídl levnější variantu, mám takové zkušeností, že uděláš jednu věc a ozve se druhá, tak na co práci dělat na dvakrát, teď to vydrží a za rok, dva se to vymění komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) Není jednodužší to napsat přímo do příspěvku, kde se ptáš na problém? Nebo si to dokonce dát do podpisu a máš pokoj. Proč by si někdo měl hrát na detektiva a hledat co máš za auto? Máš problém Ty. Po ostatních chceš aby Ti s tim pomohli. Tak ho popiš co možná nejpřesněji, přidej popis auta na kterém se problém vyskytnul. A nebuď drzý, páč příště se Ti odpovědi třeba nedostane vůbec. : Editováno: 13. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 který to je ? č.8 ? Navstiv SERVIS. Vobec sa do toho nerozumies. Nevies co mas kupit+vyymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) di brepto de o to že jsem to neměl rozobraný " tak nevým zda je to nebo to ono " jinak nešikovný nejsem když jsem přehodil vnitřnosti motoru felicie do jiného bloku a maká už 7 let go motoru zetor crystal a před lety jsem byl kouzelník ale bejvávalo :-) bych mohl vyprávět " prostě jen jestli to je ono se vý že vyměním obě ale je to ono ??ů Navstiv SERVIS. Vobec sa do toho nerozumies. Nevies co mas kupit+vyymenit. Editováno: 13. Květen 2011, autor: maniak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Maniak: hele,když sem už zejtra jedeš, tak co teda s tou poloosou? Mám ji tady s novým kloubem, jen přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) di brepto de o to že jsem to neměl rozobraný " tak nevým zda je to nebo to ono " jinak nešikovný nejsem když jsem přehodil vnitřnosti motoru felicie do jiného bloku a maká už 7 let go motoru zetor crystal a před lety jsem byl kouzelník ale bejvávalo :-) bych mohl vyprávět " prostě jen jestli to je ono se vý že vyměním obě ale je to ono ??ů :palec2::smich::smich: :p A nebuď drzý, páč příště se Ti odpovědi třeba nedostane vůbec. CHOD DO SERVISU Editováno: 13. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) Editováno: 14. Květen 2011, autor: maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 no jasný ale jen pro info člověk nemuže umřít blbej je to ono "" tot moje otázka stačí "" jo je to ono ne není to ono je to to a to "" "" vy to hned rozebíráte na součástky Maniak: hele,když sem už zejtra jedeš, tak co teda s tou poloosou? Mám ji tady s novým kloubem, jen přehodit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 No jasný, jako bys neznal fórum hele,koukej jít spát,ať nezaspíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maniak Vloženo 14. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 (editace) dobrá věc se podařila jezdí jak projektil zítra mi má přivézt zbývající 3 kloby a začnu to páchat jsem jel z hradce do litoměřic 130 a spotřeba 4,6 dávám ti za z prahy si na mě jeden troufal tak jsem mu ukázal jak vypadá octávka ze zadu děkuji ti juke.box homokinetický klouby poloos. na octávia kombi 2002 81KW na tu kratší poloosu oba u kola i u převodovky samo že od spidanu-sadu " a na tu delší poloosu jen kineták u kola.... má otázka zní kupuje se zvlášt levá a pravá strana nebo klouby se dají na levo nebo na pravo nevým co mám koupit zda SD 22497 nebo SD 22498 jaký vtom je rozdíl děkuji " Editováno: 14. Květen 2011, autor: maniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 (editace) No jelo to po naklonování vážně pěkně a to jsme se drželi u země,ale víš jak, s jídlem roste chuť Takže když by sis na to zvyknul a bylo Ti to málo, můžem ještě trošičku nějakýho koníka Zvlášť jestli dopadne tamto, tak se není čeho bát. Mohli bychom to tady rovnou i přehodit,ale nechci předbíhat... zítra Ti dám echo Editováno: 14. Květen 2011, autor: juke.box Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.