Přejít na obsah

Nove neorig. radio a predni repro


Doporučené příspěvky

Ahoj,

chtel jsem Vas poprosit, jestli mi poradite s vyberem nove audio soustavy - mam sup I, r.v. 2003, radio symphony s cd changerem, ale changer obcas blbne, takze jsem se rozhodl pro vymenu.

Procetl jsem autohifi sekci a jestli jsem to pochopil, tak krome radia stoji za to vymenit i predni repro, prip. i izolace dveri ? Strop jsem chtel nekde u 5-6tis. max.

Takze moje tipy:

- radio Pioneer 2320UB (mam s pioneerem dobre zkusenosti a prislo mi, ze hodne dobre basuje se zapnutymi fcemi ASF)

-predni repro - kicx icq 6.2? rainbow? moral? To bych chtel jestli mi nekdo poradite, protoze vzhledem ke svemu stropu se rozhoduju jestli je lepsi kicx+izolace nebo trochu lepsi repro bez izolace ? nebo by ten skok mezi kicx a drazsimi reproduktory byl tak velky, ze se vyplati priplatit ?

- zadni repro - ma cenu to do budoucna planovat? Jezdim jen ve 2, takze po vymene planuju zadni repro ztisit..

-subwoofer - asi mimo cenove moznosti, ani uchyceni do tunelu na lyze mi neprijde moc sikovne (pod nohy ani do kufru nechci) a doufam, ze i bez SW a zesilovace to bude basovat dobre

-izolace-koukal jsem ze bud vibraflex/dynamat ? kolik to tak stoji ? Jsou i levnejsi nahrady (nejake peny?) ? vyplati se to?

-radio - asi budu potrebovat nejakou redukci, aby fungovala antena ? kolik stoji ? budu potrebovat i nejake na redukce na pripojeni neorig. radia ?

-kabelaz ? doufam, ze neni treba menit tu puvodni, protoze rozebrat auto je nad moje schopnosti :-/ uz rozebrani dveri je pro me na hranici a nevim jestli to zvladnu :-(

je treba jeste neco ? koukal jsem na ty MDF krouzky, desku bych mel, ale nevim jak vyriznout krouzek a hlavne jak to povrchove upravit, aby to zvladalo vlhkost ?

Diky vsem za rady a pripominky, jinak mel bych dodat, ze nejsem moc zrucny, takze jakekoliv slozitejsi upravy a instalace nejspis nezvladnu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj tak ja mam v aute skoda DX a predni repro mam PIONEER TS-H1710 bez tlumeni a v zadu mam origo a hrajeto uspokojivje ale to utlumeni by urcite zvysilo dynamiku zvuku takze urcite utlumit pokud nechces zes a sub. jinak ja mel tez pioneer deh 2220ub a zvuk byl oneco slabsi na basy nez u dx ale zase cistejsi a posledni model jsem mel SONY CDX-MP40 coz zvuk moc nebyl prijemny repra moc hrat nechteli takze vyhral pioneer. jinak vlozky do dveri udelas bez problemu neni tam co zkazit jen bacha ja mam 170mm a musel jsem vyndat tesneni z tapecu kdyby jsi mel 165mm tak to vleze i s tim.jinak kabely musis upravyt kvuli tomu ze napajeni origo radia je trochu jinak ale neni to problem koupis nove iso konektory ktere propojis se stavajicimi nebo to jen vyloupnes z tech puvodnich a zaizolujes jako ja. a antenu si kup fantomovy napajec trebas tenhle tem mam i ja http://www.dobry-obchod.cz/produkt/66021-iso-iso-adapter-antena-napajeni/

Editováno: , autor: JanSuperb
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...