Diabolov Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 Dobrý den Mám takovej problém ráno po nastartování se mi rozvěhli samy stěrače .. páčku jsem mel v normální poloze vypnuto. Odpojil jsem stěrače a koukl jsem se do pojistkové skříně a ta celá mokrá ... chtěl byhc se zeptat jestli to je tím (což asi je ) a chcu se zeptat jeslti pomůže když sem skřiňku rozdelal na dvě části a nechal sem to vysušit na sluníčku ...? Protože i když jsem to ještě tam měl a vypl jsem motor slyšel jsem furt jak mi jede ventilátor nebo co .. a na přístrojovce kontrolky svitili vyrazněji.. nemyslim jako jak se zapnou něco mezi tim .. protože kdyz nejsou zapli tak je nevidite že .. ale trochu byly vidět tak jeslti to je taky tim asi všechno zpusobeno ?? děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 jasně že je to tím, po včerejší bouřce ti do pojistkovky natekla voda přes spodek předního skla, nemoc Felicií. Budeš to muset rozebrat důkladněji a lépe vysušit. Pokud máš pojištěné čelní sklo, tak bych "udělal" pojistnou událost od kamínku, nechal sklo vyměnit a do new gumy hned dal i silikon a budeš mít klid (můj případ, kdy manželce po pořádné průtrži takto nateklo do pojistkovky a totálně vycuclo baterku, takže domů jela z odpolední na laně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolov Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) jak myslis dukladne rozebrat ?? aji pojistky vytahat ven ??? Editováno: 13. Květen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diabolov Vloženo 13. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 (editace) ted jsem rozebral ten spodek a sou tam plišky medeny a tamm ještě byla voda Editováno: 13. Květen 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Květen 2011 Sdílet Vloženo 13. Květen 2011 no vidíš, hlavně dávej pozor ať se ti ty plíšky neorzsypou, aby jsi to dal dohromady. No a až to vysušíš, budeš muset pořešit tu příčinu, tedy těsnění kolem předního skla, jinak se ti to časem bude opakovat. A pokud odpovídáš na předchozí příspěvek, používej k tomu to zelené tlačítko dole "přidat odpověď" a ne to šedé "odpovědět s citací". Už jsem ti to opravil, jinak to tu bývá za varování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterka95 Vloženo 13. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2011 Já jsem to vyřešil tak že jsem pojistkovku obalil igelitem a všechno zatim funguje (cca půl roku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.