jirkaas Vloženo 16. Květen 2011 Vloženo 16. Květen 2011 Zdravím všechny, mám problém s octávkou I 1,9Tdi 81kw r.v. 2002 najeto asi 158 000km. Auto ztratilo výkon a turbo padá do nouzového režimu, když jedu do kopce tak bych auto sám předběhnul i když ještě turbo nespadlo do nouzáku. Dělal jsem nový rozvody+tešnění pod hlavou ale závada byla už před výměnou.Potom jsem vyměnil váhu vzduchu+nějakej magnetickej ventil podtlaku tuším+sondu sacího potrubí. Diag ukazuje chybu 17965 P1557003 Regulace plnícího tlaku. Už toho tu bylo napsáno hodně ale pokaždé byla závada někde jinde. Poradtě někdo co s tím.Díky, Jirkaas. Citovat
Adriano-Cz Vloženo 16. Květen 2011 Vloženo 16. Květen 2011 zanesená regulace turbodmychadla. Lopatky jsou zasekly a nemůžou regulovat tlak v turbu. Je tu toho opravdu mnoho napsanyho, asi tak 1000x btw dneska vezu svojí octu na vyčištění turba, mam ten samej problem a následuje LOCK Citovat
lucky.jack Vloženo 16. Květen 2011 Vloženo 16. Květen 2011 Zdravím všechny, mám problém s octávkou I 1,9Tdi 81kw r.v. 2002 najeto asi 158 000km. Auto ztratilo výkon a turbo padá do nouzového režimu, když jedu do kopce tak bych auto sám předběhnul i když ještě turbo nespadlo do nouzáku. Dělal jsem nový rozvody+tešnění pod hlavou ale závada byla už před výměnou.Potom jsem vyměnil váhu vzduchu+nějakej magnetickej ventil podtlaku tuším+sondu sacího potrubí. Diag ukazuje chybu 17965 P1557003 Regulace plnícího tlaku. Už toho tu bylo napsáno hodně ale pokaždé byla závada někde jinde. Poradtě někdo co s tím.Díky, Jirkaas. Když pominu tohle forum tak na netu je toho tolik, že je to na vydání několika knih. Nejčastější závada u octávek. Citovat
juke.box Vloženo 16. Květen 2011 Vloženo 16. Květen 2011 Umím opravit i bez rozebírání turba, tedy zatím se vždy povedlo a všechny auta jezdí dál bez jakéhokoliv problému s turbem. Citovat
tdikarlos Vloženo 16. Květen 2011 Vloženo 16. Květen 2011 Umím opravit i bez rozebírání turba, tedy zatím se vždy povedlo a všechny auta jezdí dál bez jakéhokoliv problému s turbem. Ahoj, to děláš přes diagnostiku? Citovat
Grym Vloženo 16. Květen 2011 Vloženo 16. Květen 2011 tdikarlos: Pres pocitac neodstranis nanosy bordelu Rekl bych, ze se jedna o tak zvane vodikove vycisteni motoru za pouziti vody a rozprasovace a specialniho postupu Citovat
juke.box Vloženo 16. Květen 2011 Vloženo 16. Květen 2011 (editace) No něco v tom smyslu,ale je to složitější, mám na to už svý postupy a know-how Editováno: 16. Květen 2011, autor: juke.box Citovat
jirkaas Vloženo 17. Květen 2011 Autor Vloženo 17. Květen 2011 Umím opravit i bez rozebírání turba, tedy zatím se vždy povedlo a všechny auta jezdí dál bez jakéhokoliv problému s turbem. To by stálo za zkoušku...ale ty východní čechy...já ze západu Citovat
juke.box Vloženo 18. Květen 2011 Vloženo 18. Květen 2011 (editace) Si uděláš malý výlet, máme tady hezky Editováno: 18. Květen 2011, autor: juke.box Citovat
juke.box Vloženo 18. Květen 2011 Vloženo 18. Květen 2011 (editace) hele,to záleží kolik s tím strávíme času, může to být dvě hodinky,nebo taky 5 hodin. Nic dramatyckýho to nebude, neměj strach. Editováno: 18. Květen 2011, autor: juke.box Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.