Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

A když ho tam strcite mokrej tak voda vytece kamsi ven dvermi

a voda co na něm zůstane zapříčiní, že zplesniví :-D

V SI byl v te schrance na destnik odtokovy kanalek. V SII jsem to zatim nejak bliz nestudoval...

• 1 rok později...

fobik: Zajímavé, vážně to vypadá, že se už deštník nějak moc nedá sehnat... Škoda, chtěl jsem si ho výhledově koupit, napoledy jsem ho hledal před pár měsíci.

Každopádně ale: https://auto.bazos.cz/inzerat/62883444/Prodam-novy-destnik-do-Skoda-Superb-2.php

Jinak ohledně deštníku pro Superb III - jde jen o délku ve složeném stavu, to je jediný možný problém (u SIII deštníku píší 29 cm). Z hlavy nevím, jak má být deštník dlouhý, ale vím, že se mi tam vešel maximálně 29,3 cm deštník (ten už ale nechával maličko stopu v polstrování na bocích zadních sedaček, takže už o ně při zavírání maličko zavázel). Doporučil bych tedy délku složeného maximálně 29 cm, což by měl ten SIII splňovat, navíc má oblé hrany držadla. Potvrdit tedy neumím, ale teoreticky by měl sedět. Dobré je, že je výrazně levnější než ten původní (ale vypadá i o něco laciněji).

No je prave levnejsi docela vyrazne, jelikoz novy jsem nasel nekde na nejakych eshopech za cca 1100kc+ a oproti tomu S3 destnik origo na skoda eshop vyjde na nejakych 450kc, coz mi prijde jako dost podstatny rozdil. Vyzkousim ten trojkovy destnik dat do dvojkoveho a jakmile tam vleze tak asi neni moc co resit :D

edit: Muzu zmerit kolik ma 3jkovy origo destnik na delku, ale nemuzu zmerit diru(hloubku) ve dverich superba 2, jelikoz ho nemam doma :D :D

edit2 : délka 28,5cm, tloustka 6,5cm,vyska 3,5cm

13632610_10206570718572227_1887752264_o.

13647161_10206570718892235_973132025_o.j

Upraveno od fobik

fobik: Jde o délku, s jinými rozměry jsem nikdy neměl problém (a že jsem pár deštníků zkusil). Osobně jsem přesvědčený, že nebude problém, když vidím rozměry. Mimochodem, z principu nemůže mít ten deštník jinou šířku a jinou výšku, to je jen o jeho pouzdru.

Jediny destnik, ktery jsem kdy drzel v ruce, byl prave dneska z toho 3jkoveho Superba. Takze ho nejspise objednam do sveho dvojkoveho, za tu cenu neni co resit :)

Lisour Jr.: Pokud má složený méně než 29 cm, pak ano. To tam ale Škodovka nikde nepíše. ;-)

Tarantulas: Však už jsem tu dával fobikovi odkaz... :-)

Jo já si potom všiml, tak abych se tak neopakoval přihodil jsem ještě odkaz na sbazar :)

Ja ty odkazy nasel at na bazosi nebo ten sbazar :D Mne spis slo o to, ze se proste novy origo koupit neda, aspon Skodovka ho nikde nenabizi. Pak jsem nasel nejaky novy na ruznych autodilech, ale cena 1200+-. Tak jsem objednal ten ze Superba III a mel by tam vlezt :) Takze diky za vsechny odkazy :)

Upraveno od fobik

fobik: Jasný, to není problém. Tady šlo o to, že ty odkazy na Bazoši a jinde jsou nové deštníky (nepoužité). Samozřejmě ne přes oficiální maloobchodní kanál se zárukou, fakturou a podobně, to je jasné. To je celé, o co tu šlo. Ale pokud se tam ten ze SIII vejde (jako že by podle všeho bez problému měl), nevidím absolutně žádný problém.

Asi tak, no ono novy origo ze skody vyje levneji jak "novy" z sbazaru a bazose :D Nechapu co je na tom destniku ze dvojky drazsiho ze ta cena byla okolo tech 1000+- , kdyz jsou si hodne podobne :D :D ale budiz :D

• 1 rok později...

jak to dopadlo? vejde se tedy deštník z S3 do S2? :) 

• 4 týdny později...

kto porovnáva origo dážnik z SII s tým z SIII ich asi nikdy nevidel ani v ruke nemal

v SII je krásny dáždnik kvalitný , kožená rukoväť , chromový krúžok a logo

ten v SIII je hrdzavejúci rozpadajúci sa šmejd za doslova tri koruny z číny , jediné čo je na ňom iné oproti dáždniku z tržnice je znak škoda

Můžu potvrdit, že deštník z S3 stojí opravdu za starou bačkoru. Je lepší si sehnat originál pro S2. Já ho sehnal na bazoši za 400,-

• 2 roky později...

Nový 475kc

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/000087600g9b9-destnik-skoda-27250.html

Upraveno od zigi

• 2 týdny později...

Aha, to jsem nevěděl. Jak teda vypadá deštník ze S2?

Takhle :)

20200811_123417.jpg

Upraveno od Czeczo

• 3 roky později...

A neprodává ho někdo náhodou ? Nemůžu ho nikde na prodej najít jsem ochoten dát díky tomu i o něco lepší cenu ..

Upraveno od sanzek

Špatně hledáš, tady ho mají za 622 Kč. Je sice pro SIII, ale pasuje. Starý kožený se už neprodává.

Upraveno od Ort

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.