Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak turbo bylo zkouknuto a regulace de krásně lehce, bez zadrhávání (u pusou se s tím dalo hýbat) Takže turbem to nebude. Měl by někdo ještě nějakej tip? Ještě vyzkouším to čidlo a uvidím... Pak už leda ten špatnej chip.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak auto bylo dovezeno k motorpoweru (dlouhá cesta), ale sem moc spokojen, auto bez nouzáku táhne jak ďas výkon 142PS a 313Nm (změřeno na brzdě). Takže za mě je to profík :) doporučuju všem.  S "profi" chipem z brna, doháje , akorád to kur... ;) 

Vloženo

Úprava mi trvala cca 3 hodiny. Mě tam toho našli víc (hodně zanešené sání, provalený egr...) provedli tedy vyřazeni egr ventilu a komplet vyčišťění sání. Diagnostika a brzda před a po samozřejmostí. Prostě přístup jak má být ;). Jenom potřebuju nový dvouhmoťák :D, chudák to asi moc nedává.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

mam oct1 81kw r.v.2001 Chci se zeptat dal jsem turbo 1749VB 110Kw mam k tomu cidlo tlaku ale nemam C ale A je to cidlo ktery bylo na tom motoru co mam to turbo.Bude mi to na to taky fungovat nebo musim sehnat to C? Dekuji za informace.

Vloženo

Tuto cidlo A je z toho motoru ARL 110kw tak si myslim ze by to melo fungovat normalne ale nejsem si prave jistej.Ted premyslim jestli koupit to C didlo a nebo vzit to co tam bylo original.

Vloženo

Tak potom by to jít mělo, ale dokud na autě neupravíš soft, tak ti to nepojede jak má. Trofnu si říct, že hůře jako ta 81kW v základu... Na upravu softu ti můžu doporučit motorpower ;) sám sem si tam nechal upravit auto s 96kW turbem :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...