Prosinec 11, 201311 r Já tam ten starej mám, nic ucpávat nemusím . Tenhle týden by mi měl proveřit turbo, pak bychom se mohli domluvit
Prosinec 12, 201311 r Tak turbo bylo zkouknuto a regulace de krásně lehce, bez zadrhávání (u pusou se s tím dalo hýbat) Takže turbem to nebude. Měl by někdo ještě nějakej tip? Ještě vyzkouším to čidlo a uvidím... Pak už leda ten špatnej chip.
Leden 15, 201411 r Tak auto bylo dovezeno k motorpoweru (dlouhá cesta), ale sem moc spokojen, auto bez nouzáku táhne jak ďas výkon 142PS a 313Nm (změřeno na brzdě). Takže za mě je to profík doporučuju všem. S "profi" chipem z brna, doháje , akorád to kur...
Leden 16, 201411 r Úprava mi trvala cca 3 hodiny. Mě tam toho našli víc (hodně zanešené sání, provalený egr...) provedli tedy vyřazeni egr ventilu a komplet vyčišťění sání. Diagnostika a brzda před a po samozřejmostí. Prostě přístup jak má být . Jenom potřebuju nový dvouhmoťák , chudák to asi moc nedává.
Leden 16, 201411 r Cenově to vyšlo na cca 10k. Ale rád zaplatim, za dobrou práci a snad to vydrží dlouho (už je to taky stařeček )
Únor 17, 201411 r mam oct1 81kw r.v.2001 Chci se zeptat dal jsem turbo 1749VB 110Kw mam k tomu cidlo tlaku ale nemam C ale A je to cidlo ktery bylo na tom motoru co mam to turbo.Bude mi to na to taky fungovat nebo musim sehnat to C? Dekuji za informace.
Únor 17, 201411 r Já tam mám turbo 96kW a čidlo mi stačí původní, má ještě malou rezervu, ale četl jsem, že na 110kW turbo už je třeba C-čkové tudíš pro motory 96kW a více třeba toto, to je zrovna pro octavii ... http://www.skoda-dily.cz/eshop/038906051c-senzor-tlaku-chladice-turba.html
Únor 18, 201411 r Tuto cidlo A je z toho motoru ARL 110kw tak si myslim ze by to melo fungovat normalne ale nejsem si prave jistej.Ted premyslim jestli koupit to C didlo a nebo vzit to co tam bylo original.
Únor 18, 201411 r Tak potom by to jít mělo, ale dokud na autě neupravíš soft, tak ti to nepojede jak má. Trofnu si říct, že hůře jako ta 81kW v základu... Na upravu softu ti můžu doporučit motorpower sám sem si tam nechal upravit auto s 96kW turbem
Únor 19, 201411 r Ja v tom uz soft mam udelanej na 101Kw ale asi se bude muset jeste nejak upravit podle tech vstriku a turba.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.