Jany123 Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Já tam ten starej mám, nic ucpávat nemusím . Tenhle týden by mi měl proveřit turbo, pak bychom se mohli domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Tak turbo bylo zkouknuto a regulace de krásně lehce, bez zadrhávání (u pusou se s tím dalo hýbat) Takže turbem to nebude. Měl by někdo ještě nějakej tip? Ještě vyzkouším to čidlo a uvidím... Pak už leda ten špatnej chip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boby77 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 (editace) A Editováno: 17. leden 2014, autor: Boby77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Tak auto bylo dovezeno k motorpoweru (dlouhá cesta), ale sem moc spokojen, auto bez nouzáku táhne jak ďas výkon 142PS a 313Nm (změřeno na brzdě). Takže za mě je to profík doporučuju všem. S "profi" chipem z brna, doháje , akorád to kur... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Další kladný ohlas, super, asi si taky udělám výlet :-D jak dlouho to trvalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Úprava mi trvala cca 3 hodiny. Mě tam toho našli víc (hodně zanešené sání, provalený egr...) provedli tedy vyřazeni egr ventilu a komplet vyčišťění sání. Diagnostika a brzda před a po samozřejmostí. Prostě přístup jak má být . Jenom potřebuju nový dvouhmoťák , chudák to asi moc nedává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Pěkné, kvalitní přístup, můžu se zeptat jak cenově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 16. leden 2014 Sdílet Vloženo 16. leden 2014 Cenově to vyšlo na cca 10k. Ale rád zaplatim, za dobrou práci a snad to vydrží dlouho (už je to taky stařeček ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej 102 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 mam oct1 81kw r.v.2001 Chci se zeptat dal jsem turbo 1749VB 110Kw mam k tomu cidlo tlaku ale nemam C ale A je to cidlo ktery bylo na tom motoru co mam to turbo.Bude mi to na to taky fungovat nebo musim sehnat to C? Dekuji za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 17. Únor 2014 Sdílet Vloženo 17. Únor 2014 Já tam mám turbo 96kW a čidlo mi stačí původní, má ještě malou rezervu, ale četl jsem, že na 110kW turbo už je třeba C-čkové tudíš pro motory 96kW a více třeba toto, to je zrovna pro octavii ... http://www.skoda-dily.cz/eshop/038906051c-senzor-tlaku-chladice-turba.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motorpower Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Standardní úprava pokud je vše OK vyjde na 4900,- včetně měření před a po. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej 102 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Tuto cidlo A je z toho motoru ARL 110kw tak si myslim ze by to melo fungovat normalne ale nejsem si prave jistej.Ted premyslim jestli koupit to C didlo a nebo vzit to co tam bylo original. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jany123 Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Tak potom by to jít mělo, ale dokud na autě neupravíš soft, tak ti to nepojede jak má. Trofnu si říct, že hůře jako ta 81kW v základu... Na upravu softu ti můžu doporučit motorpower sám sem si tam nechal upravit auto s 96kW turbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej 102 Vloženo 19. Únor 2014 Sdílet Vloženo 19. Únor 2014 Ja v tom uz soft mam udelanej na 101Kw ale asi se bude muset jeste nejak upravit podle tech vstriku a turba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.