Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Předem se omlouvám, jestli se tohle téma už tady někde vyskytuje - pak prosím moderátory o shovívavost a přesunutí do patřičné sekce nebo sloučení s existujícím vláknem. Pořád se hovoří o denním svícení, lidé zkoušejí nejrůznější vyfikundace, kupované daylights jsou dost na hovno co se týče umístitelnosti a následné viditelnosti, tovární škodovácké umístění DL dolů k mlhovkám je jedno z nejnešťastnějších řešení - a tohle jsem předevčírem uviděl na parkovišti před domem u mých rodičů. Kde to dotyčný splašil ani kolik ho to stálo netuším, pokusím se to zjistit. Dnes jsem jel okolo a protože auto opět stálo na parkovišti a bylo hezky vidět, vyfotil jsem si ho - fotky přikládám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Tak to jsou "klasické" Devil Eyes, kterých se prodává a jezdí plno, ale ho*no to svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 A ani to nemá homologaci na denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devmixil Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Jojo,sviti to jak bludicky ....a ani se mi to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Protože ty diody nejsou homologovaný jako denní světla, ale obrysovky. Aspoň tak to bylo u auta co sem viděl na STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 19. Květen 2011 Sdílet Vloženo 19. Květen 2011 Škoda, že když už se s tím někdo páral, že to nedotáhl do konce a neudělal z toho denní svícení. Klidně by tam mohly být svítivější LED-ky. Jako denní svícení by svítily větší svítivosti, po přepnutí na obrýsovky, by jen snížily svítivost. Přepínač světel v Oktě na to udělaný je, ve světle by bylo kousek elektroniky, která by to zajistila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Co jsem o tom vyčetl, tak to "původně" mělo být jako denní svícení, ale někde na netu už nevím kde bylo v článku že na takové denní svícení má patent audi, a že chtěli za "udělění" licence aby mohli být brány jako denní svícení dost velkej balík...tak to jsou pouze jako parkovačky, je to škoda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Přesně,ale někteří s tím jezdí jako s dením svícením,co jsem tak viděl...ale je to fakt bludička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 (editace) Fajn - hlavně že s tím teda jezdí KIA, Hnisan - INFINITY a já nevím kdo ještě ... Na ty si Audi nevyšlápne, holt ale v rámci koncernu... Je to pitomost s tím údajným patentem, to by si někdo mohl patentovat umístění hlavních světel na čumák auta a všechny nový by je musely povinně mít namontovaný na střeše... Daleko pravděpodobnější je, že jde o "interní režii" koučovanou z Vlkohradu. Editováno: 27. Květen 2011, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Taky potkávám pár oktávek jak jedou jen s tím, když svítí sluníčko tak to většinou není ani poznat že to svítí, ale když je pod mrakem, ráno nebo večer tak to je už vidět docela pěkně...škoda toho no, i když ty diody by se určitě daly vyměnit za "silnější" ale pořád tam bude chybět tak blbá značka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Jako já se ani nedivím že to audi zatrhla sám jsem pozoroval tyto světla asi na 5-ti autech a co se týče dílenského zpracování světel tak jsme někde na úrovni diamond a podobných značek z číny. Jsem přesvědčen že kdyby tyto světla chtěla vyrábět třeba hella tak by problém nebyl. jinak nápad dobrej ale provedení tragický. Btw ani nevim kdo to vyrábí ale je to fakt trageie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Co to takhle obrátit: "Kdyby to bylo hologovatelné, klidně be se Hella výroby ujala." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 6. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Spíš bych tu podmínku postavil jinak - KDYBY BYL POŽADAVEK OD KONCERNU VW NA HOMOLOGOVANÉ SVĚTLO S LED DENNÍM SVÍCENÍM, Hella by ho dávno udělala nejen pro Koktu, ale i Fábuli/Rooma a další auta. Protože ale takový požadavek ze strany VW/ŠA nepadl, Hella sama o své újmě nic takového nevyvíjela a ani nežádala o homologaci. Ono to stojí nemálo peněz a pokud není šance na ekonomicky návratnou několikamiliónovou výrobní sérii, nikdo v dnešní době €uříkama neplýtvá... Takže neházejme míč na stranu Helly - ten byl a ještě dlouho bude na straně Vlkohradu, Ingolstadtu a potažmo (maličko ale přece) i Bolky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.