Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar pánové,potřebuji radu, jak vyndat ven přístrojovku, neboť bych tam chtěl dát chromované rámečky kolem přístrojů.

Jak se vyndávají přístroje ven a jak je rozeberu abych mohl nalepit tyto rámečky.

V autorizovaném servisu mi to nechtěli udělat, že by se tam mohlo něco pokazit.

Jedná se jen o vyndání a rozebrání přístrojů v palubce. Poradíte někdo, zda to zvládnu a popř. nafotíte demontáž.??? Jde tam o nějaký složitý problém ? Kdo z vás to již vyndával?

Vloženo

Takovej hodné jednoduchej návod:

"Strhneš" směrem k volantu ten černej plast pod přístrojema. Pod ním sou 2 šrobky, který vyšroubuješ a vyndáš budíky. Pak jen odpojit kabely a máš je venku. Jak je budeš mít venku uvidíš jak sundat sklo.

Nevím co by se tím mělo rozbít.

Vloženo

Ahojte, tiež ma čaká rozobratie prístrojovky a chcel by som sa opýtať, či je potrebné odpojiť autobátériu. V mojom pripade by som radšej neodpajal, nakoľko mám dorabaný central s alarmom a nemude sa mi dať zamknúť auto. Ďakujem

Vloženo

hlavně jste zapoměli na to nejduležitější je třeba mít vytaženej klíček ze zapalování, jinak vyskočí nějaký chyby a může aj rozsvítit kontrolku, u mě se rozsvítil airbag, jinak jak je venku tak ze zadu na bocích jsou takové zobáčky a ty stačí postupně lehce odtahat a jsou vejpůl, chce to cvik

• o 3 týdny později...
Vloženo

A pokud přístrojovka nejde vytáhnout, tak hlavně nepoužívat šroubovák na vytahování, praskne plexi, je lepší vzít dvoje kombinačky a tahat to ze spodu v místě šroubů, co se týče chybovejch hlášek, tak ty to vyhodí stejně i když budeš mít klíček venku, správně by si měl odpojit baterku na půl hodiny a pak odpojit kabely.

Vloženo

Nesmysl - při vytaženém klíčku to nemá důvod načíst chybová hlášení, přístrojovku, správně řečeno "kombipřístroj", jsem vyndával mnohokrát, a vždy bez problémů.

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...