Whitefabia Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Zdravim chlapci potrebujem radu ako demontovat construct mam uzamykanie paky (zamok je na boku tunela )a ja to nechcem mat, chcem to vybrat s auta poradi mi niekto ?? dik ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2011 Sdílet Vloženo 22. Květen 2011 Musíš odvrtat šrouby co drží Construct na-v převodovce. Ale bacha, když nám rovnali na OII tak tam byl maník z Vel Mezu se spešl vrtákem a jeden šroub mu trval cca hoďku. Není to nic jednoduchýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 23. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 mam jedno foto aky construct mam a tie sruby asi nemozem odvrtat .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 8. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 poradi mi niekto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Whitefabia Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 Dnes som kupil kobaltove vrtaky skusim to vyvrtat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Potřebuji poradit jestli má smysl nechat namontovat construct do fabie.Slyšel jsem že pasuje více klíču na jeden construct . Má někdo zkušenosti nějaké,porad te ,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 překonat se dá jakékoliv zabezpečení, nicméně nějaký smysl ten construct má. Fabií jsou všude mraky, tak proč krást zrovna tu se zamčenou řadičkou. Jen je podle mě už trochu nevýhodný poměr cena zabezpečení/cena vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2014 Na bazoši a bazaru se občas objevují inzeráty na nové original zabalené construkty i defend lock za výborné ceny. Já koupil nedávno defend v originálním balení za tisícovku. Ale je to přesně jak píše Wittmann překonat jde,ale proč zrovna to zamčené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Nechal jsem si ve Škodovce nainstalovaný construct u řadící paky je to vysuvny zámek stačí zařadit zpátečku a zatlačit a zamkne se pro odemknutí samozřej mě zasunout klíč a otevřít má někdo zkušenosti s tímto typem cena byla 4950 kč typ Fabia combi 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Co tě zajímá za zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Zajímame jestli ten zámek něco vydrží vypadá takový chatrný docela nevzhledný,vlastně trčí v odemklém stavu.Takže neustálé zatlačení při každém zamknutí ,musí vyjet nahoru a dolu.Já myslel že ten zámek bude zároven z manžetkou řadící paky a ne že bude trčet ven ,v odemklém stavu,ale co už stím je tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 No svou funkci plní. A to si nevybereš i defend lock typ z vrchu do manžety trčí. Pak jsou ještě co jsou z boku v tunelu od obou výrobců a to taky není zrovna hezké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2014 Různé Constructy a DefendLocky mám ve svých soukromých i služebních autech a nikdy žádný problém nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Zajímame jestli ten zámek něco vydrží vypadá takový chatrný docela nevzhledný,vlastně trčí v odemklém stavu.Takže neustálé zatlačení při každém zamknutí ,musí vyjet nahoru a dolu.Já myslel že ten zámek bude zároven z manžetkou řadící paky a ne že bude trčet ven ,v odemklém stavu,ale co už stím je tam. Mám přesně typ, jak píšes. Má to jednu obrovskou výhodu, nepotřebueš klíč na zamknutí. Já jsem plně spokojen. A že vypadá chatrně. Vsadím se s Tebou, že dřív jak za půl hodiny ho z auta nevyndáš 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 27. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2014 Máš pravdu ,je jedno jestli vypadá chatrně hlavně že plní svuj učel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Tak,ten muj construct mám namontovaný asi 3 týdny.A zdá se mi že,když přeřadím z 1 stupně na 2 tak to trochu rachotí ,jak ve staré škodě 120.Je možné že to je po montaží constructu,předtím to šlo jak po másle radit ,žádné drhnutí se neozývalo.Mám najeto 23 tisic.tak se mi to nezdá.Tak zkuste poradit -díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 15. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2014 Ahoj,tak to netuším jak ti to může rachotit. Při přeřazování se žádných částí constrctu řadící pákou nedotýkáš. Vycvakní manžetu řadící páky z rámečku vyroluj nahoru a mrkni včem je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Mirku 835 :Ahoj ,tak posílám odkaz jaký typ constructu mám.Výpadá to na nějaké dření od spodu .Řadící páka je v pohodě nic tam není co by zadíralo koukl jsem ,jak si poradil. http://screenshot.cz/5V19T/ http://screenshot.cz/EGABB/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2014 Jo to máš co jsem myslel zámek v manžetě. Tak to je mi záhadou co by tam mohlo od spodu dřít. A jestli ses díval jak jsem psal,tak jsis všiml určitě že tam nemá co dřít. Je to vlastně jednoduchý mechanismus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Tak uvidím chvíli ještě pojezdím a když to nepřestane zeptám se ve Škodovce kde to montovali.Zkusím to jakoby reklamovat,co řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Jo asi tak nějak bych to pak řešil i já. Ale vážně pochybuji že construct bude mít něco společného z nějakým dřením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyk Vloženo 19. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2014 Tak jsem byl reklamovat -mechanik se projel rozhýbal nějaké táhla v motorovém prostoru a je to v pohodě.Tak že s montáži to nemělo fakt nic společného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.