ice41 Vloženo 23. Květen 2011 Sdílet Vloženo 23. Květen 2011 Je možno nainstalovat dělící mříž do hatchbacku? Mám rotvajlera a nechci ho vozit na sedačkách, ale v kufru. Jediné mříže co jsem našel zasahují do zavazadlového prostoru a to už se tam asi hafan pak nevejde. Existují N1 hatchback vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice41 Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 To nikdo? Nikdo nevozite psa v kratke fabce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Tyjo ten kufr je tak malej, že si myslím, že pro tyto účely to nikdo moc nevyužívá.. za mě jsem viděl spoustu FI HB, ale nikdo žádnou takovou úpravu neměl. tak nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Květen 2011 Sdílet Vloženo 27. Květen 2011 Jestli se nemejlím, tak do FI HB šla dát jedině mříž z Praktika - mezi přední sedačky a prostor za nimi. Jinak by měla jít koupit síť a možná v nějakých specializovaných obchodech jen částečná mřížka nad opěradla zadních sedaček - zkus se optat v obchodech kde se prodává "cestovní vybavení pro mazlíčky". Sice netvrdím, že rotvajler je zrovna mazlíček, i když může být mazel, ale tyhle jinak těžko sehnatelné doplňky tam mívají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice41 Vloženo 28. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2011 Videl jsem nejake site. Ale ty jsou jen opticke,aby pes nelezl dal. Ted ma par tydnu tak to zatim neva no a pak asi koupim kombajna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.