Publikováno Květen 25, 201114 r Zdravím. Rád bych požádal o pomoc s následujícím problémem. Mám elektricky ovládaná okna. Problém mám s pravým předním. Okno otevřu a když ho chci krátkým stisknutím spínače zavřít, okno se zavírá, dojede do horní polohy a hned se zase asi do poloviny otevře. Když ho potom zavřu tak, že držím ovladač, zavře se a drží. Jakoby v té horní poloze něco překáželo a spustil se "revers". Poradíte mi někdo?
Květen 25, 201114 r jo jo taky mi to obcas dela, cca v polovine vysky se to jakoby sekne a jede dolu, jak pak drzim tlacitko tak jede ok. Nezda se mi ze by to nejak po ceste drhlo nebo neco, je problem v tom dojezdovem spinaci nebo co to tam je, ta ochrana aby to ruku v okne neskriplo?
Květen 28, 201114 r Taky mě to dělalo, nakonec jsem zjistil že je chyba v tom ovladači co je ve dveřích u řidiče, koupil jsme "novej" a od té doby se to nestalo..
Květen 29, 201114 r přesně tak, mě to udělalo už 2x za rok.... vždy rozeberu ovladač ve dveřích řidiče, rozeberu celý čudlík a složím zpět a zase to funguje
Květen 29, 201114 r také mám takový názor, ale i přesto časem po opravě ovládání se mi okno při zatahování zastavilo, asi nějaký silnější odpor motorku no a dneska mi ruplo lanko ve stahovačce, tak jen takový menší detail na kontrolu i stahovačky, pokud by se někomu nezdála oprava
Květen 30, 201114 r Taky mě to dělalo, nakonec jsem zjistil že je chyba v tom ovladači co je ve dveřích u řidiče, koupil jsme "novej" a od té doby se to nestalo.. Tak to by mne nikdy nenapadlo ale diky, vyzkousik to vymenit.
Květen 30, 201114 r jo jo taky mi to obcas dela, cca v polovine vysky se to jakoby sekne a jede dolu, jak pak drzim tlacitko tak jede ok. Nezda se mi ze by to nejak po ceste drhlo nebo neco, je problem v tom dojezdovem spinaci nebo co to tam je, ta ochrana aby to ruku v okne neskriplo? Co když mi to dělá úplně to samé, ale pro zavření na spínače ani nesáhnu? Když totíž zavírám dlouhým držením DO-zamkni. Pak stačí, zase DO, okna jen úplně otevřít a znova zavřít. Nahoru pak dojede úplně bez problémů.
Květen 30, 201114 r tento problem se mi taky stava, vzdy po umyti auta "vapkou", proste i tam nekde natece voda a 14dni mi to blbne, apk to vyschne a bez problemu... takze to neresim, okno docvaknu rucne v horni poloze a je to...
Květen 30, 201114 r Hm, tak tohle můj případ nebude . Ono to dost obtěžuje, páč na to není takto vůbec spoleh. Stává se to sporadicky a úplně náhodně. Nejhorší závada je závada, která se neděje pravidelně a nelze ji simulovat
Červen 9, 201114 r Autor Omlouvám se za delší nepřítomnost. Problém je odstraněn. Odpojil jsem baterku, připojil a znova "naučil" okna koncové polohy a je klid (úplně stažení všech oken dolů a úplné zavření všech oken. Musí se to udělat při prvním zapnutí klíčku.
Červen 17, 201114 r Mě to dělalo něco podobného,vyjelo to do půlky a pak to sjelo dolů,sundal jsem tapec,a zjistil jsem,že je prasklý jezdec na stahovačce,dal jsem novou stahovačku a mám klid,byla to pravá přední
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.