simo15 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Zdravim, poprosil by som o radu, ako mam nastavit mechanizmus stieracov (pantograf) , aby sa mi neprekrucali a ostali v spravnej polohe po vypnuti ? Problem je v tom, ze som musel menit cely ten mechanizmus (stary zahrdzavel a zlomil sa). Novy som zalozil, pripojil motorcek, krutil sa. aspon to vyzeralo v poriadku az po zalozenie ramienok na stierace. Tie sa potom uz len prekrucali a nedotacali. Bud mi zastali v strede okna, alebo narazali dole do kufra. Vraj treba presne nastavit a zalozit ten pantograf na motorcek, stierace na oknach sa nedaju nastavit (skusal som ich dotahovat, prekladat, vsetko mozne..stale to neslo spravne). Vie mi niekto odfotit, ako ma byt ulozeny ten pantograft ?? (snimok v prilohe je len na ukazku) Dakujem, Peter. Skoda OCTAVIA I, r.v.99, 1,8T , 110kW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Zla montaz ramienok stieracov. Treba nastavit dojazd na motorceku. Nahod komplet mechanizmus zapoj konektor a pusti raz stierace nech motorcek sa nastavi do koncovej polohy. Az potom nahod ramienka zo stieracmi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simo15 Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) Samozrejme ze som skusal zapinat mechanizmus aj bez stieracov, aby sa nastavil sam do koncovej polohy a az potom som nahadzoval ramienka so stieracmi. Nepomohlo ani to... Pomohlo by mi , keby mi niekto odfotil ako presne vyzera zaponejnie toho mechanizmu na motorcek, v akej ma byt polohe. To ze sa dotoci sam, este neznamena, ze sa aj spravne nastavi... Editováno: 29. Květen 2011, autor: HanyZ necituj předchozí příspěvky, téma je pak nepřehledné ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Spatne si to tam namontoval, to je cely. Taky se mi to povedlo, hodinu jsem nad tim laboroval, vymyslel, jak se ty sterace samy nastavi a ja nevim, co vsechno jeste. Pak jsem se tlouk do hlavy, co jsem to za blbce, nejak jsem to tam spatne nasadil a to byl ten problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) Zle si prehodil motorcek na novy pantograf. Editováno: 26. Květen 2011, autor: PROCHY603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simo15 Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Dnes som bol v servise, povedali ze vraj ten novy mechanizmus je zly (stal 14 EUR). Predajca mi tvrdil, ze s nim nemal ziadny problem vraj sa predava stale bez problemov. Asi si necham objednat a spravit to v servise..uz nemam nato nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rizecek Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Dnes som si to menil, kupil som neoriginalny komplet za 28€, vsetko okrem motora. http://obchod.autokelly.sk/Catalog.aspx#PATH=3345620;5835877;5835891;5835977;5873477;5873486|CMSCT=PR_ORIGxZNACKOVE_DILY|CT=5|PCT=4|CUR=2|PGS=20|PT=0|PDID=1373686|PVT=1|SHT=0|SD=0|ST=0|LNG=0| Bolo to aj z tiahlami a s klukou ktora sa cez konus nasadi na motor. Kedze som sa bal ze to netrafim do spravnej polohy, odpojil som tiahla, a tu kluku na motorceku som nechal povodnu (staru). Je na nom nasadena len cez konus a ak nemas motorcek v parkovacej polohe, netrafis to do tej istej polohy (jedine ze by si to odfotil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davča Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Zdravím Tě,zrovna dneska jsem demontoval mech. ovl. stěračů,jelikož mi to zarezlo a nejelo.Celé jsem to rozebral,vybrousil,vyčistil a promazal,poté nasadil zpět a 100%.Mám nějaké foto táhla v základním poloze,jelikož dnes jsem v práci a končím ráno,pak jedu do Brna na otočku,tak Ti tady mohu hodil ty fotky nejdříve zítra večer.Dej echo,zda je chceš,zatím ahoj Davča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bomberman Vloženo 14. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2011 Davča, keby si sem dal(a) tie fotky, ja by som bol rad, pomohlo by Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miso332 Vloženo 28. Únor 2016 Sdílet Vloženo 28. Únor 2016 Zdravím Tě,zrovna dneska jsem demontoval mech. ovl. stěračů,jelikož mi to zarezlo a nejelo.Celé jsem to rozebral,vybrousil,vyčistil a promazal,poté nasadil zpět a 100%.Mám nějaké foto táhla v základním poloze,jelikož dnes jsem v práci a končím ráno,pak jedu do Brna na otočku,tak Ti tady mohu hodil ty fotky nejdříve zítra večer.Dej echo,zda je chceš,zatím ahoj Davča. Zdravim ta davča tiez my zasekavali stierace tak som precistil a teraz mam problem naladit stierace mohol by som ta poprosit o tie fotografie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99911 Vloženo 6. Květen 2017 Sdílet Vloženo 6. Květen 2017 (editace) Ahojte mám problém so stieracmi.po zapnuti sa stierače spúšťajú aj s pár sekundovym oneskorením.čím to bude?nebude stačiť vycistit motorcek? Editováno: 6. Květen 2017, autor: Adam99911 Upozornenie na odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.